[quote]#post1737797 Jest czwartek po 15 i cisza.
Dramat[/quote]
A co mialoby być w czwartek po.15?
Codziennie o 15 jest Koronka do Bożego Miłosierdzia. W naszej sytuacji - wskazana.
Coś nowego w czwartki po 15 się dzieje ?
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
Jesteś głupi czy głupi ? 🙃
Spotkanie było
Ale nikt nie przyszedł..
Haha
Same debeściaki kurwa za sterami naszego samolotu
Szkoda tylko kurwa że pilota niema
A ja wam mówię że to wina Borka 🤣
Przecież a tym spotkaniu będą tylko przedstawiciele fc osiedli bandy i stowarzyszeń czyli spotkanie colaka i zjednoczonej nikt nie będzie pisał na x ani na forum co tam było na spotkaniu chyba że po jakimś czasie
Czyli chodzi o zapewnienie spokoju na trybunach. Coby się nikt nie wychylał.
[quote]#post1737831 Czyli chodzi o zapewnienie spokoju na trybunach. Coby się nikt nie wychylał.[/quote]
Ja tak myślę że chodzi jeszcze o to abyśmy sobie sami jeszcze krzywdy nie zrobili
kurde słabo to wygląda wszystko...
Słabo ogólnie, czy po spotkaniu z prezesem?
słabo ogolnie
@tomek1906#176
Delikatnie to okresliłeś...
Noo jest słabo wchuj
Teraz lepiej
Powiem więcej, jest tak sobie.
A czy ktoś uchyli rąbka tajemnicy o tym, gdzie jesteśmy, czy też jakie są perspektywy po spotkaniu z prezesem?
[quote]#post1737828 Przecież a tym spotkaniu będą tylko przedstawiciele fc osiedli bandy i stowarzyszeń czyli spotkanie colaka i zjednoczonej nikt nie będzie pisał na x ani na forum co tam było na spotkaniu chyba że po jakimś czasie[/quote]
Ale z tego co wiem to chyba do spotkania nie doszło bo nie wszyscy przedstawiciele byli zaproszeni na to spotkanie więc pewnie chuja z tych spotkan będzie
https://x.com/KamilloLce/status/2085468973886300255?s=20
Pozwolę sobie przytoczyć rozmowę Horacego z Marcellusem:
[i]- Na czymże się to skończy?
- Jest coś butwiejącego w państwie duńskim!
- Niebo zaradzi temu![/i]
To się musi rozpierdolić w proch...
Brak spotkania to jedno. Gorszy kolejny tydzień bez jakiejkolwiek informacji o transferach. Wiadomo, że jest dużo czasu do końca okienka, ale nikt nie każe czekać do 9 września. A wzmocnień potrzebujemy tu i teraz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
rmszar, Goście (6)