Coś może być na rzeczy.... To jednak typowe zjawisko w polskiej ekstraklasie.... Są zaległości finansowe to nie ma atmosfery i wszyscy grają jak im się podoba a jak też trzeba pozbyć się trenera, to też można grać w taki sposób żeby się go pozbyć...
-
-
Mateusz Tabisz - powodzenia waleczny chłopaku
> Jak na moje oko maja inną pozycję i inne zadania na boisku.
Zgadzam się, Rózga miał pozycję piłkarza.
hehehe
polowanie na czarownice się zaczęło bo grająca o nic drużyna, regularnie przegrywająca przed własną publicznością - cóż za zaskoczenie - znowu przegrała z jakimś przeciętnym klubikiem i to po bramce (jak zwykle) psa w końcówce meczu. w związku z czym bezpodstawnie rozbudzone apetyty i marzenia trzeba zrewidować. ale zanim to - to trzeba znaleźć winnych :) Tabisz, Klich kto tam jeszcze? Jeszcze nie byłem w temacie Elsnera. idę tam poczytać sobie te śmieszne posty. dzięki za dobrą zabawę Panowie
[quote]#post1713977 hehehe
polowanie na czarownice się zaczęło bo grająca o nic drużyna, regularnie przegrywająca przed własną publicznością - cóż za zaskoczenie - znowu przegrała z jakimś przeciętnym klubikiem i to po bramce (jak zwykle) psa w końcówce meczu. w związku z czym bezpodstawnie rozbudzone apetyty i marzenia trzeba zrewidować. ale zanim to - to trzeba znaleźć winnych :) Tabisz, Klich kto tam jeszcze? Jeszcze nie byłem w temacie Elsnera. idę tam poczytać sobie te śmieszne posty. dzięki za dobrą zabawę Panowie[/quote]
jaki sens jest wchodzić tam gdzie tylko śmieszne posty?
może idź tam gdzie wszystko jest na poważnie, skoro już sam spoważniałeś
lecę do śmieszności hanka teraz bo te zwykłe śmieszności jakoś mnie nie śmieszą
Porównywanie socjalizmu do równego traktowania zawodników w drużynie z szacunkiem i równymi szansami na rozwój to jak porównywać gówno i czekoladę.[/quote]
Dlaczego by nie porównywać?🤔 Kolorystycznie nawet podobne 😉😂
18 dni później
Nic o Mateuszu Tabiszu ? Szok 😉
[quote]#post1716836 Nic o Mateuszu Tabiszu ? Szok 😉[/quote]
Tak szczerze jak wypadł ?
Szkoda po prostu strzępić języka i klawiatury
ciezko oceniac, jeden raz dobrze kopnal pilke. szalu nie robi.
Słaby występ.
[quote]#post1716844 Słaby występ.[/quote]
Tak, prawie go nie było widać ale jedna z bardzo nielicznych naszych groźnych akcji (może najgroźniejsza) to jego robota... ładnie "zakręcił" po lewej stronie na linii pola karnego, ładnie podał - nie pamiętam komu - ten centra i Praszelik główką w bramkę. Główka mogła być znacznie lepsza, ale bramkarz pod słońce, mogło wejść...
l to Ci wystarczy od kogoś kto zagrał 60 min przeciez to jest śmiech .Nic nie pokazał i do rezerw bym go dał .I nie niejest lepszy od zagranicznych .
Niech zdupca co najwyżej do rezerw.
- Edytowany
Poziom tego forum gorszy niż gra naszych piłkarzy. Pora się wypisać.
[quote]#post1716860 l to Ci wystarczy od kogoś kto zagrał 60 min przeciez to jest śmiech .Nic nie pokazał i do rezerw bym go dał .I nie niejest lepszy od zagranicznych .[/quote]
[b]A gdzie ja napisałem że mi to wystarcza? Proszę czytać ze zrozumieniem. [/b]Obawiam się, że u niektórych nienawiść do nazwiska Tabisz ([i]1 - co syn winien 2) jak można stawiać znak równości z nim i gts, który nas ubecko gnoił przez lata[/i]) zasłania wszystko.. Wprost przeciwnie, napisałem, że go prawie nie było widać. W związku z tym oczywiście zgadzam się, że słaby (rzekłbym nawet, bardzo słaby) występ. Ale w sumie - muszę obejrzeć mecz jeszcze raz, na spokojnie - najgroźniejsza chyba (nie licząc karnego, ale akcja nie była aż tak groźna, ręka przypadkowa) akcja to jego robota. Co oczywiście absolutnie nie wystarcza, ale jak zauważamy słabą gre, to zauważmy i to. Uważam zresztą, że w każdym z 2 meczów, gdy wchodził na ostatnie 15-20 minut zagrał i dał więcej, niż tym razem, gdy grał 60-... Tak prawdę mówiąc, myślałem że będzie zmieniony w przerwie, tak był (dla mnie w każdym razie) niewidoczny.
A trochę off topic - wyznam, że dla mnie żenujące jest wypisywanie w wątku o naszym piłkarzu, naszym wychowanku, który - jak sądzę - ma Cracovię w sercu bardziej niż niejeden inny nasz piłkarz - negatywnych (nie mówię że niesłusznych) uwag o jego ojcu. Załóżcie (może istnieje?) wątek o Jakubie T. i tam wylewajcie swoje żale/pretensje/epitety.
- Edytowany
Tu nie ma żadnej nienawisci ja mam na niego wywalone poprostu , a wiesz dlaczego .Napisze Ci wprost poprostu jest słaby i tyle .Od zawodnika jeszcze takiego co dostaje szanse i to niejedna nie pokazuje nic takiego co by go wyróżniało i dawało mu miejsce w 1 składzie, a nawet do gry z ławki .To jest moje subiektywne zdanie nie wynikajce z koneksji rodzinych.Nie nadaje sie poprostu . bo nie pokazal za duzo w tych meczach .A jak chcemy grać cos wievej to nie takimi zawodnikami ..
[b]Edycja z 21.03.2026 o godz. 23:24 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1716865 Poziom tego forum gorszy niż gra naszych piłkarzy. Pora się wypisać.[/quote]
A co Ty wiesz o Cracovi ;)
Nie mam nic do niego bo w końcu jest to wychowanek Cracovii i nie można go postrzegać przez pryzmat jego ojca. Jednak chyba za bardzo jest promowany kosztem wyników całej drużyny. Nie jest to jednak jego wina ale na pewno mu to sprzyja w rozwoju kariery. Myślę, że chyba jakiś trend powstał w klubie polegający na zysku z kupna i sprzedaży piłkarzy lub sprzedaży tych własnych wyszkolonych jak w tym przypadku.
albo tata sponsoruje wystepy, kto wie.
A niech że juz spierdala z tego klubu i tyle.
W ramkę go sobie z tatusiem oprawcie i na ołtarze wyniescie.🤮
Won z klubu i krzyż na drogę. Amen.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)