[quote]#post1710925 [quote]#post1710922 [quote]#post1710919 ma ktos link do transmisji?[/quote]
Strumyk.net[/quote]
Wiem, ale zatrzymało w 40' i nie chce ruszyc[/quote]
U mnie tak samo działała transmisja do 40 min i potem nie odpala bo jakiś błąd jest.
-
-
Cracovia 0 - 0 Jagiellonia, sobota 14 lutego 2026, 14:45
[quote]#post1710927 [quote]#post1710925 [quote]#post1710922 [quote]#post1710919 ma ktos link do transmisji?[/quote]
Strumyk.net[/quote]
Wiem, ale zatrzymało w 40' i nie chce ruszyc[/quote]
U mnie tak samo działała transmisja do 40 min i potem nie odpala bo jakiś błąd jest.[/quote]
https://streamed.pk/watch/cracovia-vs-jagiellonia-bia-ystok-2267882/echo/1
Henriksson chował rękę, piłka nie zmieniła toru lotu, nie leciała w bramkę ani nie było tam nikogo z Jagi - chyba słuszna decyzja
- Edytowany
Zawału można dostać przy tych wyjściach od tyłu. Ten z Jagi powinien już być w szatni. Wójcik dostał kartkę za takie samo przewinienie. Słuszną.
Mieliśmy okazję w pierwszej minucie, potem też coś prawie było, ale fakt, blado. Brak kartkowania konsekwentnego za wykopywanie piłki po gwizdku mnie totalnie wkurwia, była jedna a powinny być 3.
[quote]#post1710929 Henriksson chował rękę, piłka nie zmieniła toru lotu, nie leciała w bramkę ani nie było tam nikogo z Jagi - chyba słuszna decyzja[/quote]
Piłka leciała powoli z daleka i jeszcze zdążyła zrobić kozioł, jestem w szoku że nie dał karnego, w drugą stronę robiłbym aferę :)
- Edytowany
Obejrzałem jeszcze raz, faulu raczej nie było, karny ewidentny.
Nic nie gramy. Remis biorę w ciemno.
Przecież ten Vital też już powinien mieć ze dwa zółtka, niesamowity pajac
Mieliśmy sporo szczęścia bo ręka ewidentna była
Jaki ten Lasyk jest nieporadny, to głowa mała, tamten cwel ostatnio chciał nam zaszkodzić, a on jest zwyczajnie słaby
Cierpimy strasznie
- Edytowany
Lasyk jest fatalny
Zahirolesław bedzie naszym jokerem. Obstawiam 1:0 dla Nas.
No wchodzi Zachiro to strzelimy
Madejski jest naszym najlepszym zawodnikiem
- Edytowany
Znowu pajacuje ten Vital
[b]Edycja z 14.02.2026 o godz. 16:14 (scalono posty)[/b]
Dobra zmiana Zahiro
To co zrobił ten Zahiro teraz to... z 3 metrów a idze idze chłopie.
Zahiro zrobił w 30 min więcej niż Minczew w 3 meczach.
Ten Pululu to taki trochę Kallman jest nabity, ale nie brakuje mu szybkości, umiejętności i "takiej czutki napastnika".
Ilość niecelnych podań w tym meczu jest zatrważającą
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (10 użytkowników)
Goście (10)