Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Cracovia vs GKS Tychy, piątek 9 stycznia 2026, 18:00

• Hokej
    • Rozpoczęto ponad 2 tygodnie temu o 01:05
      Ostatnia aktywność ponad 2 tygodnie temu o 20:40
      904 wyświetleń
    • Lajkonik

779
      129
    • ponad 2 tygodnie temu o 01:05
      Post #1705031 07.01.2026 01:05
    [h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team_hokey/hmopll1622505055.png/small[/img-s] GKS Tychy, piątek 9 stycznia 2026, 18:00[/h4] [b]Miejsce spotkania[/b]:
    • zubereg lubi to.
    Lajkonik przypiął temat globalnie.
      • vamos

203
        305
      • ponad 2 tygodnie temu o 16:24
        Post #1705496 09.01.2026 16:24
      Zapowiada się znowu niezła frekwencja z internetowego systemu sprzedaży wynika, że na chwilę obecną sprzedane jest około 1300 biletów. O ile system nie blokuje jakiejś ilości miejsc dla stref kibica drużyn.
      • żółta kaczka lubi to.
      • żółta kaczka

6K
        682
      • ponad 2 tygodnie temu o 17:18
        Post #1705505 09.01.2026 17:18
      [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/20260109-171742-jpg-15178213.jpg[/img]
      • misiekm lubi to.
      • Lajkonik

779
        129
      • ponad 2 tygodnie temu o 18:00
        Post #1705512 09.01.2026 18:00
      Rozpoczęcie meczu (aktualizacja wyniku tymczasowo wyłączona). [h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team_hokey/hmopll1622505055.png/small[/img-s] GKS Tychy[/h4]
      Lajkonik odpiął temat globalnie.
        • Excal

265
          555
        • ponad 2 tygodnie temu o 20:43
          Post #1705535 09.01.2026 20:43
        Miało sie wrażenie jakbyśmy wrócili do początku sezonu. Drużyna nie zgrana wymagająca pracy. Mamy paru nowych, młodych i trzeba dużo pracy żeby to poukładać.
        • żółta kaczka

6K
          682
        • ponad 2 tygodnie temu o 21:15
          Post #1705541 09.01.2026 21:15
        • Edytowany
        Graliśmy po prostu przeciw bardzo mocnej drużynie. Długo trzymaliśmy stykowe 0-1. Nie daliśmy, to w końcu dostaliśmy, no trudno. Fakt, wygrał dziś lepszy, ale to już zdecydowanie nie jest tak jak we wrześniu, że do Krakowa się przyjeżdża odebrać łatwe punkty. Co do nieobecnych i straconych podczas meczu: - Jaracz- głębokie rozcięcie po wewnętrznej stronie przedramienia i nadgarstka. Pojechał do szpitala na ocenę ścięgien w ręce i szycie. - Bezwiński - powoli kończy leczyć uraz, niebawem będzie gotów na 100% Na nagraniach będzie konferencja, a indywidualnie dziś dla Was wystąpi Kapitan Maciej Kruczek i Szymon Gumiński. Za jakieś 40 min zapraszam na jutuba.
        • Excal, KamilloLce, Pasiakcinq2 oraz 2 innych osób lubią to.
        • CHT

3.5K
          2.3K
        • ponad 2 tygodnie temu o 22:15
          Post #1705553 09.01.2026 22:15
        Szkoda, że do jaja, brakowało tego wykończenia i chociaż tej honorowej bramki. Za to cieszy frekwencja i widok wielu starych znajomych, których dawno nie było, m.in. tzw. kibiców z piłki.
        • żółta kaczka lubi to.
        • żółta kaczka

6K
          682
        • ponad 2 tygodnie temu o 22:33
          Post #1705557 09.01.2026 22:33
        Nagrania są dostępne. Czuję się w obowiązku usprawiedliwić - każdemu zeszłorocznemu zawodnikowi, który przeżył z nami "letnią huśtawkę emocji", wytrwał i jest z nami na początku nagrania za to dziękuję. Kiedy zorientowałem się, że Maciejowi pominąłem, wyłączyłem już nagrywanie, ale podziękowanie choć poza kamerą - złożyłem. Konferencja: https://youtu.be/EhydHe_iinE?si=KNGd-HRxv84VSjHD Maciej Kruczek: https://youtube.com/shorts/Da5PM-9YIkw?si=DbV9BGylBoM3eaDJ Szymon Gumiński: https://youtu.be/UJb4vltZK_0?si=5QKqDfUODX1ylWHl Zapraszam do obejrzenia 😀
        • vamos oraz Gregory Peckory lubią to.
        • marcin_ksc

9.1K
          612
        • ponad 2 tygodnie temu o 22:34
          Post #1705559 09.01.2026 22:34
        [quote]#post1705541 Graliśmy po prostu przeciw bardzo mocnej drużynie. Długo trzymaliśmy stykowe 0-1. Nie daliśmy, to w końcu dostaliśmy, no trudno. Fakt, wygrał dziś lepszy, ale to już zdecydowanie nie jest tak jak we wrześniu, że do Krakowa się przyjeżdża odebrać łatwe punkty. Co do nieobecnych i straconych podczas meczu: - Jaracz- głębokie rozcięcie po wewnętrznej stronie przedramienia i nadgarstka. Pojechał do szpitala na ocenę ścięgien w ręce i szycie. - Bezwiński - powoli kończy leczyć uraz, niebawem będzie gotów na 100% Na nagraniach będzie konferencja, a indywidualnie dziś dla Was wystąpi Kapitan Maciej Kruczek i Szymon Gumiński. Za jakieś 40 min zapraszam na jutuba.[/quote] Czy Ty tam sam jesteś na konferencjach ?
        • żółta kaczka lubi to.
        • vamos

203
          305
        • ponad 2 tygodnie temu o 22:39
          Post #1705560 09.01.2026 22:39
        U nas dużo młodzieży i to przy takim mocnym przeciwniku niestety widać. Nie to żeby brakowało im zapału i chęci do gry. Brakowało doświadczenia i niestety warunków fizycznych (nie kondycji broń Boże) w takim przypadku w bezpośrednich starciach bierze górę wzrost i waga przeciwnika. Widać wyraźnie brak Montgomerego i Kapicy. Bolą niewykorzystane przewagi zwłaszcza ta podwójna 4 minutowa. Nasi zawodnicy nie założyli nawet hokejowego zamka i chyba też nie oddali w tym czasie ani jednego strzału na bramkę. Mimo wszystko walczyli jak tylko mogli, ale niestety tym razem przeciwnik był zbyt mocny. No i na koniec kamień z serca spadł mi że Heńkowi nic się nie stało przy tym zderzeniu pod bandą. 🤞
        • żółta kaczka, hank, Gregory Peckory oraz PanSzym lubią to.
        • żółta kaczka

6K
          682
        • ponad 2 tygodnie temu o 23:01
          Post #1705565 09.01.2026 23:01
        [quote]#post1705559 Czy Ty tam sam jesteś na konferencjach ?[/quote] Kusi mnie odpowiedzieć cytatem z Rudolfa Rohacka - "panowie, to je polsky hokej, tu wszistko je moźliwe. Naprawdę wszistko" 😀 Mądrości Rudolfa bywają ponadczasowe! A tak na serio: Hmmm... czasem mam wrażenie, że wychodzę trochę na idiotę.Profeszjonal lewel nie dowożę, no ale cóż Ci powiem? Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, tak? (Tzn. czytaj - jak nie masz nagrań od zawodowców, to musisz się zadowolić tym co ja wrzucę, no bo cóż...). Wiesz, ja po prostu wyznają zasadę, że każdy kibic po powrocie z hali do domu, lub też następnego dnia rano ma święte prawo odpalić sobie komputer czy telefon, tablet czy coś w tym stylu i zobaczyć pomeczowo jednego z bohaterów czy idoli którym na meczu kibicował. Nie, nie bywam sam. Zawsze bywa albo Krystian Dziubiński, albo Tero Maatta i któryś z trenerów drużyny gości 😂 Prawie zawsze jest też Tomek (rzecznik), a jak raz go nie było (usprawiedliwiony, zapewniam) to godnie go zastąpił Jakub. Jest też Julia z marketingu, nagrywa dla facebooka klubowego te konferencje. Z mediów - dziś był Rafał z Teraz Pasy, często bywa Kamil z puckout (ostatnio to nawet dwuosobowa ekipa z puckout była, im się tam chyba całkiem fajnie rozwija), sporadycznie bywają też inni - TVP Kraków / TVP Sport, interia / Polsat Sport, Planet of Hockey, media klubowe gości. Osobną kategorią jest Marek z Radia Kraków - ale jak Marek jest to stara się mieć wejście na antenę tuż po meczu i zawija do rozmowy jakiegoś zawodnika prosto z tafli tuż po zakończeniu meczu. Generalnie - tak sam-całkiem sam, to w tym sezonie tylko ze 2 razy chyba byłem, może 3. Z reguły jest tam "liczba mnoga nagrywających". Przy okazji duże ukłony i wyrazy szacunku dla Klubu i Pani Prezes, ja przypomnę, że Agata Michalska przed sezonem zapowiedziała, że Klub będzie otwarty na media maksymalnie i że wrócą konferencje prasowe i konsekwentnie słowa dotrzymuje, akredytacji Klub wydał sporo (wg mojej wiedzy) i tu idziemy w dobrym kierunku. Nie ma szału ale to idzie w dobrą stronę i Klub pod tym względem zasługuje na ocenę wzorową, albo licząc w skali od 1 do 10 to ja bym dał co najmniej 10 i pół, a może nawet 11. Pod ścianką na nagrania zawodników też się pojawiają inni, dziś były na przykład dwie dziewczyny, ale nie wiem z jakiej redakcji, nagrały najpierw Borysa Dawida, a potem Szymona Gumińskiego, jak gdzieś pogrzebiecie to może ktoś te wywiady znajdzie. Na pewno dziś na ściance nagrania powstały 4 - moje z Kruczkiem i Gumińskim i ich z Dawidem i Gumińskim.
        • Jeden9Zero6, vamos, hank oraz 3 innych osób lubią to.
        • marKSC

103
          96
        • ponad 2 tygodnie temu o 07:21
          Post #1705574 10.01.2026 07:21
        Na plus we wczorajszym meczu ponownie muzyka w przerwach, działający mikrofon i jakoś może lepsza "dynamika" czasu między grą zawodników. Czemu jednak ta muzyka raz jest, raz jest "tylko trochę", a czasami nie ma wcale? Znowu był konkurs piłeczek, w sensie był zapowiedziany, ale osoby z mojego otoczenia na F nie miały pojęcia, kiedy i czy w ogóle te piłeczki poleciały do widzów. Jak się okazało, poleciały, ale to nie tak powinno wyglądać. Czemu tego nie zrobi ktoś z mikrofonem? To samo z przeprowadzeniem strzałów na bramkę - wystarczy powiedzieć parę słów, by każdy w hali widział, że coś się dzieje. Nie piszę tego na złość, ale może ktoś to czyta i myślę, że nie trzeba kolejnej pensji, żeby te zmiany, a raczej usprawnienia wprowadzić.
        • żółta kaczka, vamos, hank oraz 3 innych osób lubią to.
        • vamos

203
          305
        • ponad 2 tygodnie temu o 08:57
          Post #1705578 10.01.2026 08:57
        [quote]#post1705574 Na plus we wczorajszym meczu ponownie muzyka w przerwach, działający mikrofon i jakoś może lepsza "dynamika" czasu między grą zawodników. Czemu jednak ta muzyka raz jest, raz jest "tylko trochę", a czasami nie ma wcale? Znowu był konkurs piłeczek, w sensie był zapowiedziany, ale osoby z mojego otoczenia na F nie miały pojęcia, kiedy i czy w ogóle te piłeczki poleciały do widzów. Jak się okazało, poleciały, ale to nie tak powinno wyglądać. Czemu tego nie zrobi ktoś z mikrofonem? To samo z przeprowadzeniem strzałów na bramkę - wystarczy powiedzieć parę słów, by każdy w hali widział, że coś się dzieje. Nie piszę tego na złość, ale może ktoś to czyta i myślę, że nie trzeba kolejnej pensji, żeby te zmiany, a raczej usprawnienia wprowadzić.[/quote] Może trzeba zwyczajnie porozmawiać z Adamem Grzanką i poprosić go ,,Adam wróć" zwłaszcza przed Teddy Bear Toss w przyszłym tygodniu.🤔
        • żółta kaczka, marKSC, krucigang oraz 4 innych osób lubią to.
        • marKSC

103
          96
        • ponad 2 tygodnie temu o 11:20
          Post #1705593 10.01.2026 11:20
        Wiadomo w ogóle czemu Adama nie ma? Zrezygnował sam czy mu podziękowano?
        • krucigang, żółta kaczka oraz Gregory Peckory lubią to.
        • marcin_ksc

9.1K
          612
        • ponad 2 tygodnie temu o 11:21
          Post #1705594 10.01.2026 11:21
        [quote]#post1705565 [quote]#post1705559 Czy Ty tam sam jesteś na konferencjach ?[/quote] Kusi mnie odpowiedzieć cytatem z Rudolfa Rohacka - "panowie, to je polsky hokej, tu wszistko je moźliwe. Naprawdę wszistko" 😀 Mądrości Rudolfa bywają ponadczasowe! A tak na serio: Hmmm... czasem mam wrażenie, że wychodzę trochę na idiotę.Profeszjonal lewel nie dowożę, no ale cóż Ci powiem? Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, tak? (Tzn. czytaj - jak nie masz nagrań od zawodowców, to musisz się zadowolić tym co ja wrzucę, no bo cóż...). Wiesz, ja po prostu wyznają zasadę, że każdy kibic po powrocie z hali do domu, lub też następnego dnia rano ma święte prawo odpalić sobie komputer czy telefon, tablet czy coś w tym stylu i zobaczyć pomeczowo jednego z bohaterów czy idoli którym na meczu kibicował. Nie, nie bywam sam. Zawsze bywa albo Krystian Dziubiński, albo Tero Maatta i któryś z trenerów drużyny gości 😂 Prawie zawsze jest też Tomek (rzecznik), a jak raz go nie było (usprawiedliwiony, zapewniam) to godnie go zastąpił Jakub. Jest też Julia z marketingu, nagrywa dla facebooka klubowego te konferencje. Z mediów - dziś był Rafał z Teraz Pasy, często bywa Kamil z puckout (ostatnio to nawet dwuosobowa ekipa z puckout była, im się tam chyba całkiem fajnie rozwija), sporadycznie bywają też inni - TVP Kraków / TVP Sport, interia / Polsat Sport, Planet of Hockey, media klubowe gości. Osobną kategorią jest Marek z Radia Kraków - ale jak Marek jest to stara się mieć wejście na antenę tuż po meczu i zawija do rozmowy jakiegoś zawodnika prosto z tafli tuż po zakończeniu meczu. Generalnie - tak sam-całkiem sam, to w tym sezonie tylko ze 2 razy chyba byłem, może 3. Z reguły jest tam "liczba mnoga nagrywających". Przy okazji duże ukłony i wyrazy szacunku dla Klubu i Pani Prezes, ja przypomnę, że Agata Michalska przed sezonem zapowiedziała, że Klub będzie otwarty na media maksymalnie i że wrócą konferencje prasowe i konsekwentnie słowa dotrzymuje, akredytacji Klub wydał sporo (wg mojej wiedzy) i tu idziemy w dobrym kierunku. Nie ma szału ale to idzie w dobrą stronę i Klub pod tym względem zasługuje na ocenę wzorową, albo licząc w skali od 1 do 10 to ja bym dał co najmniej 10 i pół, a może nawet 11. Pod ścianką na nagrania zawodników też się pojawiają inni, dziś były na przykład dwie dziewczyny, ale nie wiem z jakiej redakcji, nagrały najpierw Borysa Dawida, a potem Szymona Gumińskiego, jak gdzieś pogrzebiecie to może ktoś te wywiady znajdzie. Na pewno dziś na ściance nagrania powstały 4 - moje z Kruczkiem i Gumińskim i ich z Dawidem i Gumińskim.[/quote] Matko Bosko :) Chodziło mi tylko o to, czy jeszcze jacyś dziennikarze sie pojawiają :)
        • żółta kaczka oraz Jake Blues lubią to.
        • sterby

20.5K
          22.5K
        • ponad 2 tygodnie temu o 11:29
          Post #1705598 10.01.2026 11:29
        @marcin_ksc#591 jak zapytasz ŻK jaka jest pora roku, to zanim Ci to wszystko wyjaśni, zacznie się następna 😉
        • żółta kaczka, MSC, Pasiak_od_1979 oraz Leesior lubią to.
        • żółta kaczka

6K
          682
        • ponad 2 tygodnie temu o 11:35
          Post #1705599 10.01.2026 11:35
        • Edytowany
        [quote]#post1705594 Matko Bosko :) Chodziło mi tylko o to, czy jeszcze jacyś dziennikarze sie pojawiają :)[/quote] "Się pojawiają" to jest faktycznie idealnie trafione sformułowanie! [b]Edycja z 10.01.2026 o godz. 11:38 (scalono posty)[/b] [quote]#post1705598 @marcin_ksc#591 jak zapytasz ŻK jaka jest pora roku, to zanim Ci to wszystko wyjaśni, zacznie się następna 😉[/quote] A w sumie ciekawa sprawa. Wiesz... zacząłbym chyba od tego, że większość ludzi uważa, że są 4 pory roku, a przecież tak naprawdę jest ich aż 6 😂
        • MSC

8.9K
          4.6K
        • ponad 2 tygodnie temu o 12:01
          Post #1705603 10.01.2026 12:01
        • Edytowany
        Dla mnie są dwie za ciepło i za zimno 😉
        • żółta kaczka oraz PanSzym lubią to.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
        • Główna
        • Działy i kategorie