W Poniedziałek w Niecieczy o 20.00 ma być - 20 🥶🥶🥶🥶🥶
-
-
Nieciecza 0 - 1 Cracovia, poniedziałek 2 lutego 2026, 19:00
Nie wiem gdzie to sprawdzałeś? Wg dwóch różnych źródeł ma być -10.
cos czuje ze odwołaja ten mecz. w poniedziałek ok 19,00 moze byc -18 w niecieczy,
nawet bourbn tego nie uratue, pity intesywnie, w kukurydzy
Tak pokazuje na goglach w poniedziałek w Niecieczy :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/1000016510-png-04875229.png[/img]
- Edytowany
[quote]#post1708440 W Poniedziałek w Niecieczy o 20.00 ma być - 20 🥶🥶🥶🥶🥶[/quote]
[quote]#post1708444 Nie wiem gdzie to sprawdzałeś? Wg dwóch różnych źródeł ma być -10.[/quote]
Dwa źródła po -10, czyli razem -20, zgadza się
Ale odczuwalna około -20 :)
W tej chwili imgw meteo, czyli najbardziej wiarygodne źródło, pokazuje dla Niecieczy na jutro na 19.00 -11,1 stopnia, a odczuwalna -19,3. Nie wiem, jak to jest z niechceniem grania, ale Pogoń u nas przez ulewy nie chciała grać, a grała i przegrała. Lepiej się chyba nastawiać na granie i wygranie. A jak będzie, zobaczymy.
Ja musiałem pracować przy -20 na zewnątrz i nikt mi pracy nie odwoływał, będą szybciej biegać to będzie im ciepło
- Edytowany
[quote]#post1708466 ... Pogoń u nas przez ulewy nie chciała grać, a grała i przegrała....[/quote]
Wszystko się zgadza, z tym, że to my nie chcieliśmy grać, głównie ze względu na nową murawę (z obawy o jej zniszczenie) i awarię monitoringu uniemożliwiającą udział publiczności, a Pogoń chciała grać. Prawdopodobnie z tych właśnie powodów.
[quote]#post1708476 [quote]#post1708466 ... Pogoń u nas przez ulewy nie chciała grać, a grała i przegrała....[/quote]
Wszystko się zgadza, z tym, że to my nie chcieliśmy grać, głównie ze względu na nową murawę (z obawy o jej zniszczenie) i awarię monitoringu uniemożliwiającą udział publiczności, a Pogoń chciała grać. Prawdopodobnie z tych właśnie powodów.[/quote]
Pogoń u nas się wyjątkowo chamsko zachowała czyli najpierw oświadczyli ,że tak jak my nie chcą grać a potem niedługo przed meczem ,że chetnie se pokopią. (ps: w Radomiaku toby może kabli nie cieli ale wajchę drenażu na off by przestawili ;) )
@leszeczek#4153 Racja. Ale tam sytuacja chyba była dynamiczna. Wydaje mi się, że na samym początku nie chcieli, a jak zobaczyli, że były błędy komunikacyjne po naszej stronie i nie będzie kibiców, to faktycznie już chcieli, bo wyczuli przewagę.
[quote]#post1708464 Ale odczuwalna około -20 :)[/quote]
Z tą odczuwalną to jest różnie dla każdego i w zależności co się robi. Ja wczoraj chodziłem 5 godz. po lasach (było -10, tak mi samochód podał kiedy wróciłem). Momentami było zimno strasznie (kiedy musiałem np zdjąć rękawice i coś zjeść) a momentami było mi strasznie gorąco...
także tego 😉 zawodnikom biegającym zimno raczej nie jest, gorzej bramkarze i rezerwowi.
Teraz w całej Polsce są takie mrozy i jak widać mecze w innych miastach są rozgrywane, więc da się grać. Nie ma co panikować....
Dla wszystkich kibiców na Stadionie.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/17699531493539131377708026561527-jpg-40466173.jpg[/img]
Z prądem?
[quote]#post1708551 Z prądem?[/quote]
W Radomiu takiej nie dostanie 🙃
Z jednej strony nie ma co szukać wymówek od grania, ale niepokoją mnie występy tych co bardziej szklanych naszych graczy - byłoby słabo, gdyby ledwo-co-wyleczony Charpentier (o ile rzecz jasna znowu mu coś nie wypadło) lub Hasić zaliczyli kontuzję - tfu, tfu, choć nie jestem przesądny.
Salut dla Was wszystkich, którzy jedziecie. Ja właśnie wróciłem z Powiśla Dąbrowskiego (moje rodzinne strony) i gdyby mecz był wczoraj lub dziś, to pewnie stawił bym się na kukurydzianym polu.
Ponieważ większość u nas to południowcy to przy -11 stopniach remis z Niecieczą byłby "cudem".
Jutro prawie cała Polska będzie za Termalika. W przypadku jej zwycięstwa dolna połowa tabeli będzie wyglądać szokująco.
Co by nie było jedziemy tam dopingować głośno żeby zimno nam nie było. Wierzę w zwycięstwo.
[quote]#post1708601 Jutro prawie cała Polska będzie za Termalika. W przypadku jej zwycięstwa dolna połowa tabeli będzie wyglądać szokująco.[/quote]
Do tego szokującego wyglądu wystarczy remis.
Co nie zmienia tego, że nawet remis byłby skromnym pocieszeniem przy braku zwycięstwa z ostatnią drużyną w tabeli. Z drugiej strony warunki atmosferyczne, to że mamy "południowców" i w ogóle ogólne obecne uwarunkowania naszej drużyny powodują, że żaden wynik nie będzie niespodzianką.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)