Co będzie ? Tego nie wie nikt .
-
-
Nieciecza 0 - 1 Cracovia, poniedziałek 2 lutego 2026, 19:00
Jak to nikt? Na forum czytałem, że będzie źle. To bardzo kompetentna i wyrobiona społeczność. Zawsze wie jak będzie.
"Bruk-Bet Nieciecza straszliwszy bywa od miecza"
Nieciecza- Stal Rzeszów 8:1 w dzisiejszym sparingu
[quote]#post1707435 Nieciecza- Stal Rzeszów 8:1 w dzisiejszym sparingu[/quote]
To była Stal Rzeszów II. Pierwsza drużyna Stali grała z Banikiem.
Spokojnie wystrzelają sie i skończą się naboje na Nas
- Edytowany
[quote]#post1707500 [quote]#post1707435 Nieciecza- Stal Rzeszów 8:1 w dzisiejszym sparingu[/quote]
To była Stal Rzeszów II. Pierwsza drużyna Stali grała z Banikiem.[/quote]
No to jesteśmy uratowani 😁 No i wygląda na to , że ten 1 skład Stali grał z Banikiem II , wyżej cenią rezerwy czeskiego klubu niż drużynę z polskiej ekstraklasy ?!
Starujemy z kolejną rundą , tradycyjnie okienko transferowe zostało przespane i zamiast na obóz mamy transfery w naszym stylu last minute i czekanie kilka miesięcy aż odpalą . Dalej nie ma skrzydłowego i napastnika , więc nie zrobiono póki co najbardziej potrzebnych wzmocnień . Dużo zamieszania medialnego do okola i to jest akurat na plus nieważne jak piszą ważne że piszą . Zarząd nabrał wody w usta nie wiadomo jaki jest cel na resztę rundy dlatego ja podchodzę sceptycznie i raczej sezon będzie grany o środek tabeli lub utrzymanie . Wole się miło zaskoczyć niż 1000 raz rozczarować . Jeżeli chcemy się liczyć o medale to pierwsze 3 mecze musi być komplet punktów .
Mecz z termaliką do łatwych należeć nie będzie bo patrząc na pogodę murawy będą mega ciężkie , co będzie sprzyjało kontuzjom , co w naszym przypadku może się okazać zgubne bo kołderka jest na prawdę krótka . Pytanie czy Dijon coś pokaże w tej rundzie , bo Jeruzalem , Sunderland i Chapkontuzjomen nie wierzę że nagle cudownie odpalą . ten ostatni ciekawe czy w ogóle wyjdzie na boisko :D .
Mimo sceptycznego nastawienia , trzymam kciuki za ten projekt i żeby trener się nie zniechęcił pomimo zawirowań do okoła bo to na pewno zaprocentuje na przyszłość .
Wiadomo ile biletów dostaliśmy ? Jagodynski wczoraj mówił o małym najeździe naszym na Nieciecze.
[quote]#post1707531 Sunderland
[/quote]
Już się trochę **wymagająca edycji** zestarzała ta wypowiedź 😉
Jadę na ten mecz, musimy wygrać ;)
Swoją drogą ciekawe jak sytuacja z boiskiem
Za pięć dni Mecz,to będzie kabaret jak w ataku zagra Kahveh Zahiroleslam 😆 chyba że Minczew,bo na Gabriela Charpentier bym nie liczył.
Za sześć. Chyba, że dzisiaj środa.
[quote]#post1707907 Za sześć. Chyba, że dzisiaj środa.[/quote]
@Kamaz80#42570 wyszedł z założenia, że dziś nikt tu nie będzie zaglądał, więc napisał już na jutro 😉
Madejski
Sutalo- Henikson-Wójcik-Perkovic
Klich- Al Amari
Praszelik
Hasic Piła
Minchev
Nie zdziwię się jak wyjdzie młody T. w podstawie bo trener go chwali. Dominguez też dostanie minuty wg mnie.
Generalnie nie ma takiej biedy jak 2 lata temu, ale nie mamy kadry na puchary zdecydowanie
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/dwa-kluby-ekstraklasy-nie-chca-grac-ujawniamy-dlaczego/1j3pecy
Piłkarska Ekstraklasa ma wrócić już w najbliższy weekend. Problemem może jednak okazać się... zima. Jak zdradził Piotr Wołosik w podcaście "Ofensywni" są kluby, które nie chcą grać w obecnych warunkach atmosferycznych. Jednym z nich jest mająca także problemy kadrowe Cracovia. Ale to nie wszystko.
— Cracovia jest jednym z nielicznych klubów, które nie chcą grać przy tej aurze. Przygniatającą większość chce, bo mogą nie znaleźć terminów zapasowych. Nie ma przecież gwarancji, że za tydzień będzie lepiej. Cracovia jednak nie chce — podkreślił Wołosik.
Łukasz Olkowicz uważa, że są również inne przyczyny. — Tam sporo piłkarzy wypadło z powodu kontuzji — stwierdził. Dziennikarz Przeglądu Sportowego Onet ujawnił również, że kolejnym klubem, który chciałby odłożyć inaugurację rundy wiosennej, jest Pogoń Szczecin.
— Nie dziwię się, bo byłem na ich sparingu. Nie wygląda, aby tam było wszystko dopracowane. Sparing był dwa tygodnie przed startem ligi, ale Pogoń przypominała plac budowy. To jest logiczne: mamy swoje problemy, to wykorzystajmy pogodę — podsumował.
Pogoda może storpedować powrót PKO BP Ekstraklasy. Oto prognozy
Według najnowszych informacji temperatura w najbliższy weekend, kiedy to ma odbyć się 19. kolejka PKO BP Ekstraklasy, może spaść nawet kilkanaście stopni poniżej zera. Warto przypomnieć, że według zaleceń FIFA, jeśli na termometrach będzie poniżej -15 st. C, a odczuwalna temperatura wyniesie poniżej -27 st. C, to mecz powinien zostać odwołany.
Najbliższa kolejka rozgrywek ma rozpocząć się w piątek, 30 stycznia, od spotkania Zagłębia Lubin z GKS-em Katowice (godz. 18.00). Zakończy się natomiast w poniedziałek, 2 lutego starciem Bruk-Betu Termaliki Niecieczy z Cracovią (godz. 19.00).
Ten Wołosik to jest farmazoniarz.. nie słuchać go..
Jakby nie chcieli grac to Elsner by to na konfie powiedział..
Akurat w Niecieczy nie ma być jakoś wyjątkowo zimno. Im bardziej na północ, tym będzie zimniej.
A jesteście pewni że ten mecz się odbędzie? Ja mam pewne wątpliwości (ma być około -10 stopni), a nawet to będzie gra na zmarzniętym klepisku, nie jestem zwolennikiem tego typu widowisk. Dla mnie to jest straszliwa głupota rozgrywki piłkarskie w lutym w tym klimacie, ktoś kto to wymyślił to dla mnie idiota
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Marcin_bw, Goście (2)