Ale będzie Meczyk.💪💪💪💪💪💪
-
-
Cracovia 2 - 2 Lech Poznan, niedziela 7 grudnia 2025, 14:45
[quote]#post1702868 Ale będzie Meczyk.💪💪💪💪💪💪[/quote]
Cytując piosenkę....
Będzie! Będzie zabawa!
Będzie się działo!
I znowu nocy będzie mało
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów przetańczymy razem całą noc
Piosenka autorstwa Bałkanicy, to akurat pasuje do naszego trenera i kilku zawodników z Bałkan, oby oni też się nieźle bawili na boisku i dali nam radość:)
Ale ciśnienie dwa dni do meczu!!!!
Uwielbiam te weekendy gdy mecz jest już blisko i człowiek jest tylko w trybie odliczania godzin:)
Dawać Glika z Wójcikiem na środek i pewne 0 z tyłu
[quote]#post1702837 [quote]#post1702836 Jeżeli Lech Poznan wykorzysta swoją dynamikę w ofensywie, może zamknąć mecz już w drugiej połowie.[/quote]
Już w drugie połowie? No nie spodziewałem się, mogliby poczekać chociaż do trzeciej...[/quote]
Bełkot Lajkonika staje się coraz trudniejszy do zniesienia. Dobre jest tylko to, że można z niego wróżyć nasze zwycięstwo
Chyba zaraz będzie SOLD OUT 😀
Zostało 10 biletów!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-12/image-png-40099812.png[/img]
A ten wyprzedany stadion polega na tym, że Lech siedzi na D a sektor gości został pusty? Czy tez miejsca na J były do kupienia? Słabo jakby się paru Pasiaków od kas odbiło z powodu takiej organizacji.
Na J były sprzedawane bilety, będzie rekord frekwencji w ostatnich sezonach, bo nie będzie buforów.
No to ekstra! Jakoś to przegapiłem. No to będzie prawdziwy komplet.
Pojawiają się pojedyncze bilety na niektóre sektory, pewno rezerwacje , bądź karnetowcy zwalniają. Przekażcie znajomym że jeszcze można coś ustrzelić. ( Tym co zaspali co nie co).
Nie będę na meczu bo jestem w szpitalu. Wygrajcie to dla mnie!
BTW jak się zwalnia miejsce karnetowe?
Nie zwalnia się, ucieka się na mecz ze szpitala. :)
Oby nic poważnego i byś szybko z tamtąd wyszedł.
🔥🔥🔥🔥🔥Ciary już są🔥🔥🔥🔥🔥
Hymn Cravovii odsłuchany ⬜️🟥⬜️🟥❤️❤️
Będzie Grubo
[quote]#post1703023 Nie będę na meczu bo jestem w szpitalu. Wygrajcie to dla mnie!
BTW jak się zwalnia miejsce karnetowe?[/quote]
Trzymaj się chłopie!
[quote]#post1703023 Nie będę na meczu bo jestem w szpitalu. Wygrajcie to dla mnie!
BTW jak się zwalnia miejsce karnetowe?[/quote]
Taka ironia losu też byłem w szpitalu jak graliśmy z Lechem 3:3.
Leszczeczku zdrowia. Ja przed meczem u mamy, w szpitalu...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)