Beztituli kolejne frajersko stracone punkty (co oczywiście mnie nie martwi), prowadzili już 2:0 z randomiakiem, by dać sobie strzelić 2 gole. Trzeba przyznać, że Feio dobrą robotę wykonuje
-
-
Pozostałe mecze 18-tej kolejki ekstraklasy 2025/2026
[quote]#post1702980 Ale ciekawe co z Tą Legią:) dwa mecze z Piastem nie brzmią jak spokojne grudniowe popołudnia w gabinetach Legii :)[/quote]
Mnie cieszy cwks w strefie spadkowej 😁
Psia krew 2 pkt w typerku uciekły w ostatniej akcji ale nie umiem sie nie cieszyć nieszczesciem rtsu :D
[quote]#post1702993 Psia krew 2 pkt w typerku uciekły w ostatniej akcji ale nie umiem sie nie cieszyć nieszczesciem rtsu :D[/quote]
Ja tak miałem przy wyrównującym golu randomiaka (z 3 spadło do 0), ale i tak radości co niemiara
- Edytowany
Piast strzelił!
Lampucera umacnia się na spadkowym!
8 minut zostało,
Będzie jeszcze jedenastka dla Piasta 😅
Edit: I jest 2:0
No to się szykują rozmowy wychowawcze z kibolami ległej...
No to za tydzień zmotywowane Gliwice (mozliwość wydostania się ze strefy spadkowej i wyprzedzenia motorynki) pojadą na mecz z zespołem, z którym wygrali 3 ostatnie mecze 😅
- Edytowany
Jak wygląda "warszawiak" po meczu.
https://youtube.com/clip/UgkxIR9UZP5ci35CqCFrxsfppDrc8fOSmRst?si=R6gJHH9AJTqgAjJk
Miano dzbanów nr 1 Ekstraklasy 2025 zdobywa bez dwóch zdań cwks...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-12/screenshot-20251206-224835-telegram-jpg-06747730.jpg[/img]
😅
PZPN chyba ligę powiekszy, żeby "legjunie" uratować...
No to pasuje aby "Słoniki" wygrały z Jagiellonią i na dole tabeli będzie się działo.
Fajnie widzieć cweLów w strefie spadkowej.
🤣🤣🤣
[quote]#post1703021 No to pasuje aby "Słoniki" wygrały z Jagiellonią i na dole tabeli będzie się działo.[/quote]
Zdecydowanie pasuje. ale nie tylko z uwagi na dół tabeli... Na inaugurację sezonu Słonie wygrały w Białymstoku 4-0. Teraz niech wygrają jedną bramką....
- Edytowany
Generalnie byłbym za tym, żeby wyniki z I kolejki się powtórzyły. No może z kilkoma wyjątkami, ale głównie chodzi mi o nasz mecz.
[b]Edycja z 07.12.2025 o godz. 12:39 (scalono posty)[/b]
Gdyby lampucera spadła to do ligi+ musieliby pozatrudniać nowych prowadzących, bo aktualni popełnią zbiorowe sepuku.
brukbet 1
Jaga 1
BrukBet znów na prowadzeniu, 2:1
JEST Termalika... Termalika... Termalika...
- Edytowany
Typowy mecz w polskiej Eklapie:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-12/obraz-png-79796784.png[/img]
Wynik: 2:1
Ale to dobry znak dla życzenie @leszeczek#4153 (ode mnie też życzenia szybkiego powrotu do zdrowia) by wyniki pierwszej kolejki się powtórzyły. Teraz czas na nas
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)