no i ch...
-
-
[PP] Raków Częstochowa 3 - 0 Cracovia, środa 29 października 2025, 20:30
Aktualizacja wyniku:
[h4]Raków Częstochowa [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/3491.png[/img-s] 1 - 0 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/h4]
No tośmy zajebiscie zaczęli
Straszny chaos w naszym wykonaniu
Czemu my nie gramy najmocniejszym składem, można zagrać ze słabszą druzyna ale nie z Rakowem ....
Szkoda, że musieliśmy stracić gola, żeby w ogóle pokazać, że jesteśmy w tym meczu.
Drżę za każdym razem gdy Traore ma piłkę przy nodze, a w podstawie znów Al-Ammari, który będzie walczył o nagrodę najbardziej anonimowego gracza. Będzie trudno.
Ja poproszę o wymianę Praszelika na jakiegoś zawodowego pilkarza, przygotowanego do swojej roboty...
- Edytowany
Niech Gambal, nic do Niego nie mam, znajdzie kolejnych 11 gości do kopania w piłkę, aby facet mający na koncie 2 mld dolarów, mógł być może z zyskiem, sprzedać kiedyś jednego czy trzech, za 5-10 milionów....
Chuj wam w dupę.
Nie spodziewałem się, że usłyszę Szpakowskiego komentującego nasz mecz.
Traore nie trzyma linii spalonego :(
Sutalo do rezerw
Same straty
No tym składem to ciężko będzie o coś powalczyć
Na razie stosujemy taktykę a’la przyczajony tygrys, ukryty smok. Ale jak wreszcie zachce nam się grać, to z Rakowa nie będzie co zbierać.
- Edytowany
Skoro z reguły jedna lub prawie jedna połowę (z reguły drugą) gramy chujowo, to może tym razem w drugą wejdą na pełnej 😉 taki żart sytuacyjny...
Jest chujowo.
Fakt, Trasie jedno udane zagranie, reszta albo do bramkarza albo na pograniczu straty.
Praszelik też tylko jedno dobre zagranie, kiedy chciał odpalić Stojilkovica.
Papszun odrobił lekcję niestety...
To niech się już zaczyna chcieć. Bo na razie słyszę tylko Makuch to, Makuch tamto, laga na makucha. I sprawdzam czy ja kabaretu przypadkiem nie włączyłem.
[quote]#post1698280 Ja poproszę o wymianę Praszelika na jakiegoś zawodowego pilkarza, przygotowanego do swojej roboty...[/quote]
Miales okazje zaslepka nalegac na zatrzymanie Rozgi za kase ktora dostal Praszelik.zostalo ci tylko liczyc na talent tabisza. Deal with it
Z tym składem nic nie ugramy
Chyba że to właśnie taka przewrotna teoria że z paprykarzami dobrze zagraliśmy tylko pierwszą połowę i przegraliśmy to teraz damy się im wyszumieć a w drugiej przyciśniemy…ale to hazard na bardzo grubo by był
- Edytowany
Nie no, chuja gramy, zero presingu, Raków rozciągnięty na skrzydła tak, że sam Stojilkovic nic nie zdziała.
Może się przebudzą.
Struski zaraz pójdzie do szatni to będzie łatwiej ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)