Prowadzimy 5:4. Do końca meczu 15 min. Kiepsko to wygląda.
-
-
Cracovia vs STS Sanok, niedziela 19 października 2025, 18:00
Lajkonik odpiął temat globalnie.
Kompromitacji nie ma, ale przebieg meczu daje wiele wątków do przemyślenia🤕
mierność ale nie marność
całe spotkanie debiutującego bramkarza i pierwsza tercja bez strat bramkowych
kilkadziesiąt nowych osób
jakaś muzyczka po bramkach jako urozmaicenie
Komuś wiadomo dlaczego była zwłoka w rozpoczęciu meczu?
Dziesiejsza konferencja pomeczowa... no powiem Wam, że była ciekawa. Warto poczekać i obejrzeć. Ja wrzucę za ok. godzinę, może Klub wrzuci wcześniej, naprawdę warto.
Konferencja już jest, jeśli ktoś zainteresowany to polecam.
Oprócz tego Olli Valtola i bonusowo Seana Montgomery'ego udało mi się spotkać i o parę słów poprosić. Z tym że to ostatnie nagranie jest na tyle krótkie że jutub nie zakwalifikował go jako film i wskoczyło do kategorii "shorts"
[quote]#post1697060 Konferencja już jest, jeśli ktoś zainteresowany to polecam.
Oprócz tego Olli Valtola i bonusowo Seana Montgomery'ego udało mi się spotkać i o parę słów poprosić. Z tym że to ostatnie nagranie jest na tyle krótkie że jutub nie zakwalifikował go jako film i wskoczyło do kategorii "shorts"[/quote]
Gdzie jej szukać?
[quote]#post1697061 [quote]#post1697060 Konferencja już jest, jeśli ktoś zainteresowany to polecam.
Oprócz tego Olli Valtola i bonusowo Seana Montgomery'ego udało mi się spotkać i o parę słów poprosić. Z tym że to ostatnie nagranie jest na tyle krótkie że jutub nie zakwalifikował go jako film i wskoczyło do kategorii "shorts"[/quote]
Gdzie jej szukać?[/quote]
https://youtu.be/wn3WDcLrMZQ?si=PLNUzbFSag-nCXQF
- Edytowany
[quote]#post1697061 [quote]#post1697060 Konferencja już jest, jeśli ktoś zainteresowany to polecam.
Gdzie jej szukać?[/quote]
Na jutubie sorry ale na spacerze z psami jestem i z tel piszę.
Raz (konferencja): https://youtu.be/wn3WDcLrMZQ?si=zyY25ooYbFY-a-NG
Dwa (Valtola): https://youtu.be/zEPGxa1UyOs?si=5bX0DDwGMXPFJ4tC
Trzy (short z Montgomery'm) - https://youtube.com/shorts/x2iyr5MGy9Q?si=_7PSOQQmmsYpytv5
szczerze to nie wiem o jaką sytuację chodziło odnośnie Jaracza
a i ocena gry bramkarza zlepkiem słów: bez komentarza jakoś mi nie w smak
Jak mamy to rozumieć? Że idą w odstawkę?!
Mam pewne podejrzenie że ten cały Marchewka to nieutulony w żalu Ł.S.
a ja mam pytanie o bramkarza. jak widze, z NT parodysta, to nie mielismy swojego w Krakowie na zblizonym poziomie? Przeciez bramka na 3-1 to jakas patologia. A koles ma 22 lata juz!
[quote]#post1697086 Mam pewne podejrzenie że ten cały Marchewka to nieutulony w żalu Ł.S.[/quote]
Ł.S. czyli kto? 🙂
- Edytowany
Będę za trenerem, wie co chce, ale niektórzy gracze muszą go słuchać i wierzyć w niego. U niektórych niepokoi wyraźny zjazd, a miał być progres. Trenerze ja wiem że zrobisz dobry zespół bo widzę że Ci zależy na Czacie.
[b]Edycja z 20.10.2025 o godz. 10:30 (scalono posty)[/b]
Oczywiście Craxie.
- Edytowany
[quote]#post1697095 Będę za trenerem, wie co chce, ale niektórzy gracze muszą go słuchać i wierzyć w niego. U niektórych niepokoi wyraźny zjazd, a miał być progres. Trenerze ja wiem że zrobisz dobry zespół bo widzę że Ci zależy na Czacie.
Oczywiście Craxie.[/quote]
Znacie moje podejście do trenera, ale tym razem ma plus. Czy zawodnicy mają być cały czas głaskani, bo wychowanek, bo sekcja przetrwała, bo wieczny talent etc? Droga młodzieży, pora się wziąć do roboty, bo wymówki się skończyły! Nie gracie za darmo, a teraz pora skończyć z poklepywaniem po główce i wiecznym dziękowaniem za to, że wogole ubieracie lyżwy i gracie, bo nie robicie tego za darmo. Przyszła pora na pierwszą weryfikację!
[quote]#post1697095 Będę za trenerem, wie co chce, ale niektórzy gracze muszą go słuchać i wierzyć w niego. U niektórych niepokoi wyraźny zjazd, a miał być progres. Trenerze ja wiem że zrobisz dobry zespół bo widzę że Ci zależy na Czacie.
Tylko o którym trenerze mowa, o Dziubińskim czy o Terro Matta?
[quote]#post1697105 [quote]#post1697095 Będę za trenerem, wie co chce, ale niektórzy gracze muszą go słuchać i wierzyć w niego. U niektórych niepokoi wyraźny zjazd, a miał być progres. Trenerze ja wiem że zrobisz dobry zespół bo widzę że Ci zależy na Czacie.
Tylko o którym trenerze mowa, o Dziubińskim czy o Terro Matta?[/quote]
Używając oficjalnej nomenklatury to o nominalnego trenera mi chodziło, nie o mentora. Jak jest w praktyce i kto tak naprawdę tam rządzi możemy się jedynie domyślać 🙂
[quote]#post1697099 [quote]#post1697095 Będę za trenerem, wie co chce, ale niektórzy gracze muszą go słuchać i wierzyć w niego. U niektórych niepokoi wyraźny zjazd, a miał być progres. Trenerze ja wiem że zrobisz dobry zespół bo widzę że Ci zależy na Czacie.
Znacie moje podejście do trenera, ale tym razem ma plus. Czy zawodnicy mają być cały czas głaskani, bo wychowanek, bo sekcja przetrwała, bo wieczny talent etc? Droga młodzieży, pora się wziąć do roboty, bo wymówki się skończyły! Nie gracie za darmo, a teraz pora skończyć z poklepywaniem po główce i wiecznym dziękowaniem za to, że wogole ubieracie lyżwy i gracie, bo nie robicie tego za darmo. Przyszła pora na pierwszą weryfikację![/quote]
Też się zgodzę, gdybyśmy grali z kimkolwiek mocniejszym, przez te błędy to dwucyfrówka w dupę
Pany... Ja tylko pozwolę sobie przypomnieć Wam, że my tu piszemy o bądź co bądź [b]WYGRANYM MECZU[/b]. Ok, były nazwijmy to "drobne nieprzewidziane emocje" w czasie meczu, ale jak przyszły decydujące momenty to nasze indywidualności pokazały i potwierdziły swoją jakość. W sumie nie przegrywaliśmy ani przez sekundę. Także weźcie trochę euforii w sobie włączcie proszę, bo jest wygrana, a tych za wielu nie mamy, więc proponuję - poczujcie to "wczoraj" w takim kontekście, że jest naprawdę fajno 😀
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)