[h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team_hokey/8xf9tu1623430575.png/small[/img-s] STS Sanok, niedziela 19 października 2025, 18:00[/h4]
[b]Miejsce spotkania[/b]:
-
-
Cracovia vs STS Sanok, niedziela 19 października 2025, 18:00
Lajkonik przypiął temat globalnie.
Może z półamatorskim Sanokiem wygramy po raz drugi. W końcu dotychczas to największy sukces w trenerskiej karierze naszego szkoleniowca. 🙂
No co Ty? Jakieś luki w pamięci? A wygrana z Katowicami się nie liczy?
Plus urwanie punktu mocnemu JKH.
wyniki z Katowicami i JKH nie pasuja pod teorie karotonowego malkontenta..
W regulaminowym czasie za 3 punkty pokonaliśmy tylko Sanok i było to jedyne pełnoprawne zwycięstwo naszego szkoleniowca w bogatej karierze trenerskiej. Widocznie to wszystko na co nas stać 🙂
A na co Ciebie stac ?
Jak sie posunely Twoje dzialania na poprawe dzialan zarzadu ?
Ile maili wyslales czy listow z zapytaniami ktorymi tu nudzisz na forum ?
Odpisali Ci ?
[quote]#post1696781 W regulaminowym czasie za 3 punkty pokonaliśmy tylko Sanok i było to jedyne pełnoprawne zwycięstwo naszego szkoleniowca w bogatej karierze trenerskiej. Widocznie to wszystko na co nas stać 🙂[/quote]
Dla mnie wygrana, to wygrana. Widać każdy ma inne kryteria uznawania zwycięstwa. 💪
[quote]#post1696783 A na co Ciebie stac ?
Odpisali Ci ?[/quote]
Czekamy aż założy stowarzyszenie.
[quote]#post1696796 [quote]#post1696783 A na co Ciebie stac ?
Odpisali Ci ?[/quote]
Czekamy aż założy stowarzyszenie.[/quote]
Ja jestem tak jak ty od razu członkiem tego stowarzyszenia i działamy.
Nigdy nie zakładałem stowarzyszenia ale mogę pomoc, dajemy
Ja czekam aż da nam spokój i zniknie z tego forum. Tak toksycznego użytkownika nie pamietam.
- Edytowany
[quote]#post1696802 Ja czekam aż da nam spokój i zniknie z tego forum. Tak toksycznego użytkownika nie pamietam.[/quote]
Dziękuję za komplement! 😍 Ja czekam aż sekcja będzie zarządzana przez kompetentnych ludzi, dla których sukcesem będzie coś więcej niż postawienie chodnika i ogłoszenie konkursu na maskotkę oraz trenera z prawdziwego zdarzenia, który będzie osobą posiadającą wszelkie kwalifikacje, doświadczenie i predyspozycje do wykonywania tego zawodu bez pomocy mentora.
Wciąż czekam na jakieś wizualizacje, grafiki itp projektu biura i wspólnej przestrzeni na lodowisku. Póki co ogłoszono sukces na FB, ale nie poparto tego dosłownie niczym 🙂
- Edytowany
[quote]#post1696809 [quote]#post1696802 Ja czekam aż da nam spokój i zniknie z tego forum. Tak toksycznego użytkownika nie pamietam.[/quote]
Dziękuję za komplement! 😍 Ja czekam aż sekcja będzie zarządzana przez kompetentnych ludzi, dla których sukcesem będzie coś więcej niż postawienie chodnika i ogłoszenie konkursu na maskotkę oraz trenera z prawdziwego zdarzenia, który będzie osobą posiadającą wszelkie kwalifikacje, doświadczenie i predyspozycje do wykonywania tego zawodu bez pomocy mentora.
Wciąż czekam na jakieś wizualizacje, grafiki itp projektu biura i wspólnej przestrzeni na lodowisku. Póki co ogłoszono sukces na FB, ale nie poparto tego dosłownie niczym 🙂[/quote]
Jak ci zależy na hokeju naszym to zorganizujmy się, masz dobre pomysły, pomóżmy Pasom. Jesteś bardzo aktywny w komentowaniu, może też pojawią ci się jakieś pomysły jak my, jako kibice możemy kontrolować i pomóc sekcji.
W tym wszystkim nie chodzi o zarząd nowotarski czy cokolwiek co cie wkurwia, tylko o Pasy
A może wecie jeden z drugim pomyśl jak namówić największą grupę jutro na mecz . Kiedyś na młynie były rozdawane bilety promocja itp. Można każde osiedle obdarować po 10 szt biletów, powoli ruszmy na tą piękna dyscyplinę. Dziś się kręci mecz koło kompletu. Jak decyzjni wrzuca na swoje stronki . To hala zapełni się w niedzielę.
Hala się nie zapełni z prostego powodu. Tylko część kibiców piłki jest kibicami Cracovii. Niestety, jest to bardzo mała część.
Ciekawe ilu kibiców chodzących na hokej jest kibicami Cracovii.
Z pewnością więcej niż tych chodzących na piłkę.
Po co Wam te podziały? Zarówno na stadionie jak i na hali S7 są kibice Cracovii, kibice poszczególnych sekcji Cracovii i widzowie wydarzeń sportowych. Nawet ci ostatni robią dobrą robotę kupując bilety i wspierając klub. Na naszej hali wielu przybyszów z innych miast, nie tylko hokejowych, a nawet goście zagraniczni. Dla mnie to powód do dumy, że wybierają nasz klub i przychodzą na mecze naszej Cracovii.
[quote]#post1696872 Po co Wam te podziały? Zarówno na stadionie jak i na hali S7 są kibice Cracovii, kibice poszczególnych sekcji Cracovii i widzowie wydarzeń sportowych. Nawet ci ostatni robią dobrą robotę kupując bilety i wspierając klub. Na naszej hali wielu przybyszów z innych miast, nie tylko hokejowych, a nawet goście zagraniczni. Dla mnie to powód do dumy, że wybierają nasz klub i przychodzą na mecze naszej Cracovii.[/quote]
[img]https://media.tenor.com/Eme1h8NvVf4AAAAC/ghita-virgil-ghita.gif[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)