Chyba bezpieczniejszy byłby wariant z Piłą na półprawym. Traore to tykająca bomba.
A najlepiej, jakby jednak Bosko był zdolny do gry.
-
-
Górnik Łęczna 1 - 5 Cracovia, środa 24 września 2025, 17:30
Lajkonik odpiął temat globalnie.
dawać mi tu tę burą sukę z Reymonta w kolejnej rundzie,
męczyli się z dziesiątką górników z Łęcznej 100 minut, my rezerwami rozrzuciliśmy ich jak gnój po polu.
im wcześniej odpadną tym mniej zarobią.
W przerwie meczu Raków- Lech pozostając na TVP Sport obejrzałem skrót z ostatniego finału pucharu Polski na PGE Narodowy, pogoń -legia. Wnioski? Widzę nas tam w maju 2026!
Trochę dziwne, że Traore tak tyka, bo przyszedł z ligi francuskiej, gdzie lubią dawać czerwone kartki. Powinien być bardziej wyczulony. Może mu się wydaje, że u nas sobie pohasa.
Chłop zagrał pierwszy mecz w Cracovii i wg mnie całkiem poprawny ,a tutaj już grzmoty że się nie nadaje 🤣🤣🤣
[quote]#post1694086 Chyba bezpieczniejszy byłby wariant z Piłą na półprawym. Traore to tykająca bomba.
A najlepiej, jakby jednak Bosko był zdolny do gry.[/quote]
A co z nim ? Kontuzja jakąś?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-09/mitsu-png-19811737.png[/img]
Taki dość przyjemny wynik. Teraz kogoś z ekstraklasy i mecz u siebie
[quote]#post1694046 Traore to potencjalny człowiek kartka, jak na ten moment.[/quote]
Oj tak, na razie najbardziej elektryczny zawodnik u nas. Ciekawe jak sie będzie rozwijał
Już nigdy nie powiem że powinien grać ktoś z młodych pod pretekstem stawiania na krajowych zawodników. Dzisiaj do notesu Luki Elsnera na stronę oznaczoną " nie zaglądaj" na stałe wpisali się B.Biedrzycki, K.Knap,a w drugiej połowie D. Olaffson,. Jestem pewien że tak jak trener wyczuł leni w letnim okienku tak i teraz odstrzeli słabe ogniwa. Myślę że tak samo intensywnie pracował na to M.Rakoczy że dzisiaj nie było go nawet w kadrze meczowej.
Niestety dostając szansę w takim meczu to masz wejść i zapieprzać.
Traore..odczucie mam pewnie jak większość ale dajmy czas :)
Meczu nie oglądałem, ale tylko przypomnę że Traore ma swoją misję kiedy wpadniemy na psy w PP.
@alvaro22#27990 Rakoczego nie mogło być w kadrze, bo jest zawieszony za czerwoną kartkę sprzed kilku lat.
O dzięki za info👍
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-09/mitsu-png-29573290.png[/img]
Jednostka treningowa odbębniona😉
Nie oglądałem,ale maszyna raczej dobrze chodzi.💪
Pies Stolarczyk jeszcze jest tam trenerem czy to już koniec 😂
Na YT jest cały mecz, jak się ma mało czasu to można sobie szybko brameczki obskoczyć przewijając.
Skrótu jeszcze nie znalazłem.
[quote]#post1694089 dawać mi tu tę burą sukę z Reymonta w kolejnej rundzie,
męczyli się z dziesiątką górników z Łęcznej 100 minut, my rezerwami rozrzuciliśmy ich jak gnój po polu.
im wcześniej odpadną tym mniej zarobią.[/quote]
Właśnie miałem pisac ze w sumie nawet nie zmartwiłbym się gdyby burki wróciły na 1 sezon dostać 2x WP***DOL w Derbach i znowu spaść... Upadł by ten mit odnośnie ich rzekomego odrodzenia, że należą e-klasy i te ich inne pobożne życzenia. Ale masz rację lepiej ich upokorzyć w PP tak aby bali się wracać i ostatecznie mentalnie się rozsypali i zostali tam gdzie ich miejsce.
[quote]#post1694153 Na YT jest cały mecz, jak się ma mało czasu to można sobie szybko brameczki obskoczyć przewijając.
Skrótu jeszcze nie znalazłem.[/quote]
skrót jest na: https://sport.tvp.pl/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)