[quote]#post1693364 Papszuno poleci coś czuje i wielki Dawid wejdzie do akcji..[/quote]
Poczekają do meczu z nami, my go zwolnimy i Kroczek będzie czuł, że znów coś Cracovii zawdzięcza 😉
-
-
Pozostałe mecze 9-ej kolejki ekstraklasy 2025/2026
Makuch przy Papszunie stał się jeszcze bardziej drewniany niż był w Cracovii.
Ale tem Przybył to jest cipa, kompletnie nie panuje nad tym meczem.
Ogólnie jak na mecz pucharowiczów to zwykła padlina jest.
Ważne że remisowa
Oglądam legia+ i nie wierzę swoim oczom i uszom. Pokazują jak zawodnik LzS nie dość, że fauluje medalika to jeszcze zagrywa ręką, a wszyscy mają wątpliwości czy medalikom należał się karny. Oni nie mają resztek przyzwoitości
Dla mnie też karny z rodzaju tych miękkich, i jakby nie podyktował też by się wybronił
Od 1:29
https://youtu.be/v4stoKLqRaA?feature=shared
Ale.całość też jest dobra.
- Edytowany
[quote]#post1693386 Dla mnie też karny z rodzaju tych miękkich, i jakby nie podyktował też by się wybronił[/quote]
Z niepodyktowania karnego przeciw lampucerze zawsze się wybroni (jak na przykład ręka Wszołka), zwłaszcza, że możni by go nie atakowali, ale przecież gość opiera się ręką na Arseniciu, a potem jeszcze dotyka piłkę ręką, No miękki jak chuj w noc poślubną.
I cyk kolejny remisik w tej kolejce: Zagłębie 2-2 Motor. Jeszcze 2 remisy dziś.
[quote]#post1693467 I cyk kolejny remisik w tej kolejce: Zagłębie 2-2 Motor. Jeszcze 2 remisy dziś.[/quote]
Oby, bo jakoś ten sezon ubogi w remisy. My wygrywamy i zamiast "konkurencja" się wykrwawiać i remisować, to jakoś nie chce. Może choć teraz tak będzie 🙂
Marudzisz 😁
Zremisowała Jaga z Piastem, chociaż prowadziła i grała 11 na 10? Zremisowała. No to o co chodzi 😁
Molnar już strzela dla Pogoni, szkoda
I to ładnie strzela
BUAHAHAH JEBAĆ TE KURWY Z POGONI 2:2
2:2 no i bardzo dobrze, życzę betoniarce zwycięstwa w tym meczu! Za kradzież Węgra i sranie się bez przerwy tej irańskiej suki.
Fatalnie ten karny strzelony. A szkoda.
Po raz nie wiem który napiszę że zawodnik lewonożny nie powinien strzelać karnych. Nie wiem jak to jest ale wiele razy się o tym przekonałem że ci zawodnicy statystycznie więcej pudłują.
Brawo paprykarze
Co się odwlecze… :)
Na złość spasionemu ohydnemu knurowi
Już 2:3. Betony jadą z paprykarzami. Nawet miłe
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)