Póki co "transfer widmo" niby jest, a jakby go nie było...
-
-
Gabriel Charpentier, zdrowia i wielu bramek w Pasach
Niech on już wypierdala stąd kaleka.. nie do wiary kurwa
Świetny napastnik, tylko bezobjawowy . Tym transferem ktoś zrobił niezły interes .
Nic już nie poradzimy. Potraktujmy go jak urlop dziekański - mija rok i nie ma po nim śladu. Do tego czasu powinien chodzić do dzieci na rodzinny. Może się dzieci nie zorientują, że to ten, który nigdy nie gra. Ważne, że piłkarz.
Znowu kontuzja czy co ?
Owinac czarnego bawelna od stóp do glowy i trzymac w pokoju wykonczonym scianami piankowymi i odchibernowywac godzine przed meczem... inaczej chuja z tego bedzie..
[quote]#post1713057 Takiego zawodnika jeszcze nie mieliśmy, zerwać kontrakt w trybie natychmiastowym.[/quote]
Był Madsen chyba, no ale on parę meczy jednak rozegrał.
A temu co znów się stało że brak w kadrze ?
Otarł sobie kostkę 😀
Ja słyszałem, że go łydka boli.
A mnie boli głowa po wczorajszym meczu .
Rozwiązać kontrakt, dość utrzymywania darmozjadów i leni .
- Edytowany
@hank#159
Jak leni ?
Przecież był chyba na rodzinnym sektorze autografy rozdawał 😂😂😂
Ciekawe czy dzieciaki wiedziały kto to jest 🤪
Zaliczył 90 minit ? 😉
Podobno był z masażystą.
Nie zwichnął nadgarstka od rozdawania autografów?
Szklarz niesamowity
Chyba największa pomyłka Gambala jak do tej pory, niech go odeślą gdziekolwiek, niech się zarejestruje na bezrobociu będzie miał ubezpieczenie i niech się leczy na nfz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)