[quote]#post1689931 CV niby dobre - to na plus.
Na minus to, że kibice, którzy oglądali go przez ostatnie 5 lat cieszą się, że odchodzi. No i gdyby rokował to jakikolwiek z francuskich klubów, którzy mieli go w U20 i L2 na co dzień pod nosem i na pewno oglądali go wiele razy, wyłożyłby tą niewielką kwotę i ściągnął do siebie. Przychodzi z lepszego piłkarsko świata - może to zanęta dla jakiegoś lepszego Francuza, żeby było im raźniej razem[/quote]
o zawodników z Francji jestem spokojny w koncu mamy trenera który zna ten rynek na wylot....
-
-
Brahim Traore zawodnikiem Cracovii
[quote]#post1689932 [quote]#post1689922 [quote]#post1689916Jeszcze chyba był Suart. Zresztą mnie tam kolor skóry nie przeszkadza, może być nawet niebieski. Byle mistrzostwo zdobył[/quote]
Faktycznie był jeszcze Suart a jego pominąłem. Dokładnie tak... "BYLE ZDOBYŁ MISTRZOSTWO" Niech nawet będzie szarakiem z innej planety. Cel uświęca środki :)[/quote]
Jeszcze Syn Ojca.[/quote]
Ano faktycznie.... Był jeszcze Rivaldinho junior, który był cieniem swojego ojca....
Sowah.
[quote]#post1689938 Sowah.[/quote]
No też był taki ale jego kompletnie nie kojarzę...
Niemiecka pantera, raaar
No i Deleu
Po dzisiejszym sparingu widać, że Traore ma jakość.
@PanP#38582 doświadczenie widać ,ale powiedzmy szczerze, to była Polonia Bytom....
@eredin#77 OK, ale zobacz to był pierwszy mecz. Może Polonia Bytom, ale się wyróżniał i może być wzmocnieniem Naszej pierwszej drużyny.
Chyba jedyny któremu się chciało biegać. Generalnie poziom strasznie mizerny i jeszcze gorzej zagraliśmy niż z Piastem... Raki cień samego siebie. I z taka forma nie ma szans raczej na grę w I drużynie żadnych. W II połowie nie oddaliśmy chyba żadnego strzału na bramkę celnego...
@PanP#38582 ale ja nie krytykuję. Tylko stwierdziłem fakt
Gosc moze byc kandydstem do pobicia ilości karetek żółtych w sezonie... wchodził w rywali albo odbierze pilke albo urwie noge... kilka odbiorów naorawde ostrych..
Ale podania calkiem fajne i balans ciałem..
@KruszynaKSC#7322 coś w tym jest. Pewnie raz go przyuważą i będzie już pod obserwacją czarnych
[quote]#post1690882 wchodził w rywali albo odbierze pilke albo urwie noge... kilka odbiorów naorawde ostrych..[/quote]
No to idealny gracz na derby czy Legię.
[quote]#post1690923 [quote]#post1690882 wchodził w rywali albo odbierze pilke albo urwie noge... kilka odbiorów naorawde ostrych..[/quote]
No to idealny gracz na derby czy Legię.[/quote]
Nie szkoda Ci piłkarzy Wieczystej?
Nie wszystkich. :)
[quote]#post1690884 ... Pewnie raz go przyuważą i będzie już pod obserwacją czarnych...[/quote]
Kruk krukowi oka nie wykole
[quote]#post1690933 [quote]#post1690884 ... Pewnie raz go przyuważą i będzie już pod obserwacją czarnych...[/quote]
Kruk krukowi oka nie wykole[/quote]
Dobre 😁
Widać, że kultura gry na wysokim poziomie. Jak komuś nogi nie urwie, albo sam się nie uszkodzi, bo nogi nie cofa, to bedzie bardzo silny punkt w składzie.
Grał jako stoper czy jako DP?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)