No jak trafi do nas internet to trick przestanie działać.
-
-
Cracovia 2 - 1 Legia Warszawa, niedziela 31 sierpnia 2025, 20:15
Legia nie jest słaba, ale walczyć należy dzielnie.
Mecz z Piastem był słaby, ale Piast tak gra. Skrajnie defensywnie (plus Cracovii źle się z nim gra), w ofensywnie licho. Mam wrażenie że chcą przetestować, czy da się utrzymać bez stzrelonej bramki.
9 k sprzedanych biletów już jest. Jazda z cweLkami !!!
- Edytowany
[quote]#post1688917 legia właśnie wytransferowała swojego japońca -Morishitę
Więc na pewno jest to osłabienie na mecz z nami
Do boju Cracovia ![/quote]
Tam to jest pusto w kasie 😁 niby aspiracje wielkie a żyją z transferów.
Niech w niedzielę tak będzie.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/1000022442-jpg-19157737.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/obraz-png-30698378.png[/img]
- Edytowany
Ryoya Morishita odchodzi z legii do Blackburn za ok. 2 mln euro, fajne osłabienie przed meczem z nami.
No co Ty? Poważnie?
ziółkowski juz w Romie. takze tez pewnie z nami nie zagra
[quote]#post1689027 No co Ty? Poważnie?[/quote]
gts mać, trochę przespałem. 😁
Można jakoś kupić bilety bez zakładania konta przez internet?
Morishita i pewnie Ziółkowski na minus (dla nas na plus), 90 minut donosi o jednym na plus lampucery:
Kosowianin Ermal Krasniqi został do końca sezonu wypożyczony z czeskiej Sparty Praga do Legii Warszawa. Umowa zawiera opcję wykupu.
26-letni napastnik w obecnym sezonie wystąpił w jednym spotkaniu czeskiej ekstraklasy.
Krasniqi rozegrał osiem meczów w reprezentacji Kosowa, w których strzelił dwa gole.
[quote]#post1689035 Można jakoś kupić bilety bez zakładania konta przez internet?[/quote]
W poku osobiście, lub wysłać kogoś znajomego. Lub znajomy z kontem kupi przez stronę jak nie przekracza 6 biletów dla konta zakup.
Ten mecz to będzie prawdziwy test... Trzeba wygrać...
[quote]#post1689035 Można jakoś kupić bilety bez zakładania konta przez internet?[/quote]
Można. W POK.
Musiałem.
Przecinki robią różnicę.
Wracając do adremu. Ktoś może Ci kupić. Zwłaszcza jak masz kartę kibica.
Nie trzeba karty kibica żeby ktoś kupił bilet. Minus taki, że bez karty kibica jest trochę drożej.
Trochę = o koszt karty więc nie ma to żadnego sensu.
10 k biletów już poszło !!!
- Edytowany
[quote]#post1689052 ... Nie trzeba karty kibica żeby ktoś kupił bilet...[/quote]
Wiem. Ale jak ma kartę to nawet nie trzeba się spotkać. I w systemie są wszystkie dane do zakupu biletu.
@leszeczek bez karty kibica też nie trzeba się spotkać. Bilet można przesłać mailem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)