Tak czy owak interesujące. Jeśli prawdziwe....
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
bosze, Rzepecka... hahaha
Nowości jest więcej na X, tu wszystko śpi, jest co najwyżej wtórne.
To dawaj je tutaj, jak możesz.
Jestem ciekaw czy dojdzie do tego wywiadu
Stan na teraz, czyli na godz. 18:11, jest taki, że Platek chce sprzedać akcje, za które nie zapłacił. Okej. I tak może być. Przypomniał mi się Sanderus z "Krzyżaków", który sprzedawał szczebel z drabiny, która się przyśniła św. Jakubowi. Czekam zatem na rozwój wydarzeń.
Filipiakowa ma 70 lat, serio oby nie weszła, a jak już to z solidnym inwestorem który będzie bardziej zainteresowany Cracovia. Jej fundacja z filipkiem byłaby dla nas jeszcze gorszym trwaniem ludzi bez ambicji, tylko karierowiczow umywających ręce, nie umiejących wziąć odpowiedzialności na klatę, tylko tłumaczących się że coś nie jest w ich gestii, oni nie wiedzieli, oni chcieli dobrze, ale to wina tych drugich.
- Edytowany
@Lakbeti#42816 nie no, Platek to wręcz junior.... Ona przynajmniej się cieszy jak zdobywamy bramki, on ma całkowicie wywalone..... choć wolałbym kogoś bardziej przewidywalno-perspektywicznego
[b]Edycja z 17.08.2026 o godz. 18:24 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1739938 Nowości jest więcej na X, tu wszystko śpi, jest co najwyżej wtórne.[/quote]
Tak. @Nesta#1716 napisał że Ela przejmie udziały od Roberta
- Edytowany
@eredin#77 spoko kolego ale Filipiakowa zachowuje się jak niezrównoważona.
@Lakbeti#42816 to prawda. Ale zdecydowanie jest emocjonalnie związana z Pasami - lub przynajmniej świetnie udaje.
[quote]#post1739946 Stan na teraz, czyli na godz. 18:11, jest taki, że Platek chce sprzedać akcje, za które nie zapłacił. Okej. I tak może być. Przypomniał mi się Sanderus z "Krzyżaków", który sprzedawał szczebel z drabiny, która się przyśniła św. Jakubowi. Czekam zatem na rozwój wydarzeń.[/quote]
Ale nawet u Borka nie było mowy o niezapłaceniu za akcje. Mamy sierpień 26. Borek mówił o niezapłaceniu w terminie, który określił na listopad 25.
@eredin#77 może tak, ale albo ma fatalnych doradców albo bez Janusza nie wie co powinna robić, niby wszystkim chce zrobić dobrze. Ale wychodzi z tego wielkie g....
Daleko na tym wózku nie zajedziemy
Z Platkiem za to zajedziemy w ch..
[quote]#post1739946 Stan na teraz, czyli na godz. 18:11, jest taki, że Platek chce sprzedać akcje, za które nie zapłacił. Okej. I tak może być. Przypomniał mi się Sanderus z "Krzyżaków", który sprzedawał szczebel z drabiny, która się przyśniła św. Jakubowi. Czekam zatem na rozwój wydarzeń.[/quote]
Kopytko osiołka na którym Józef z Maryją uciekali oraz pióro ze skrzydła Archanioła Garbriela...
@pablo74#33265 I jeszcze się chwalił, że z Ojcem Świętym jajka jadł na twardo.
@moby#42865 mówię o wózku pchanym w dwie różne strony przez ten duetu
Odpowiedź klubu
https://x.com/i/status/2089414308329378204
- Edytowany
Mati nie odpuszcza
https://x.com/BorekMati/status/2089419177693966840
[b]Edycja z 17.08.2026 o godz. 20:31 (scalono posty)[/b]
Może naiwny jestem...
Ale czy Borek nie jest po naszej stronie i się boi o Cracovię ?
Zaraz zostanę zjedzony, ale niestety nie uważam Jagodyńskiego za osobę wiarygodną.
[quote]#post1739995 Zaraz zostanę zjedzony, ale niestety nie uważam Jagodyńskiego za osobę wiarygodną.[/quote]
Mimo że wygląda na synaptycznego gościa może nie być szczery to fakt.
Ale co możemy zrobić. Taka ma robotę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)