Tymczasem Carlsberg wlazł w gts. A my tradycyjnie w dupie.
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Co zrobi Heineken ?
Mamy już współpracę z Warką jedną z Marek grupy Heinekena przydałoby się żeby Heineken wszedł bardziej. nie mam nic przeciwko. Teraz kończą ze sponsoringiem Ligi mistrzów to może mają wolne środki.
[quote]#post1727784 Tymczasem Carlsberg wlazł w gts. A my tradycyjnie w dupie.[/quote]
takie wlazł to jak się wślizgnął :) Zakładam, że z tego majątku nie będzie bo przecież zostają partnerem. Powymieniają się promocjami, naleją trochę piwa, oni dostaną % od sprzedaży i chyba tyle.
[quote]#post1727814 [quote]#post1727784 Tymczasem Carlsberg wlazł w gts. A my tradycyjnie w dupie.[/quote]
takie wlazł to jak się wślizgnął :) Zakładam, że z tego majątku nie będzie bo przecież zostają partnerem. Powymieniają się promocjami, naleją trochę piwa, oni dostaną % od sprzedaży i chyba tyle.[/quote]
Oby tylko z tego nie było coś więcej
Nie jo trzymajcie mnie. Hainekena zapraszają. Tosz mistrza w cuglach mamy bo cały sezon cała polska się na ziemi ze śmiechu zwija. Crvena zvezda Cracovia hahahah
Ponoć z Sevilla mecz jubileuszowy. A nie jakieś kurwa Wrexham xD
- Edytowany
Wszyscy to wiedzieli, tylko Ty napisałeś.
Mówcie między sobą, ale... dajcie działać marketingowi. Chyba, że wolicie jak ten nasz Murzyn.
[quote]#post1727824 Nie jo trzymajcie mnie. Hainekena zapraszają. Tosz mistrza w cuglach mamy bo cały sezon cała polska się na ziemi ze śmiechu zwija. Crvena zvezda Cracovia hahahah[/quote]
Na czerwoną gwiazdę hainekena nigdy nie mogę patrzeć, haa tfu. W każdym przypadku czerwona gwiazda powinna być w Polsce znakiem zakazanym.
[quote]#post1727830 Wszyscy to wiedzieli, tylko Ty napisałeś.
Mówcie między sobą, ale... dajcie działać marketingowi. Chyba, że wolicie jak ten nasz Murzyn.[/quote]
Skąd miałem to wiedzieć że każdy wie. To jak będą jakieś plotki transferowe to też mamy nic nie wrzucać ?
Dawid wystrzeliłeś jak murzyn w social albo w meczu z Pogonią!
Na tiktoku mi wyskoczyło 🙄
[quote]#post1727815 [quote]#post1727814 [quote]#post1727784 Tymczasem Carlsberg wlazł w gts. A my tradycyjnie w dupie.[/quote]
takie wlazł to jak się wślizgnął :) Zakładam, że z tego majątku nie będzie bo przecież zostają partnerem. Powymieniają się promocjami, naleją trochę piwa, oni dostaną % od sprzedaży i chyba tyle.[/quote]
Oby tylko z tego nie było coś więcej[/quote]
Pisząc post nie widziałem tego:
"Prezesem Carslberg Polska jest Mieszko Musiał. Pochodzi z Brzeska i prywatnie jest kibicem..."
W takim układzie za jakiś czas może być różnie.
Natomiast to pokazuje, że nie jest tak łatwo ściągnąć sponsora jak nie kibicuje.
[quote]#post1727825 Ponoć z Sevilla mecz jubileuszowy. A nie jakieś kurwa Wrexham xD[/quote]
Może poczekajmy na oficjalne info. Nie mówmy co jest za kuluarami.
- Edytowany
Niech Jarek ogłosi jeszcze współpracę z dostawcą srajtasmy na stadion, kiełbasy i musztardy. wszyscy razem z Borkiem na czele będą gadać że buduje potężna Wisłę.
Żenujące jest to co wyprawia Borek,szanowałem go,super komentator,ale robi z siebie buca.
- Edytowany
[quote]#post1727837 [quote]#post1727815 [quote]#post1727814 [quote]#post1727784 Tymczasem Carlsberg wlazł w gts. A my tradycyjnie w dupie.[/quote]
Oby tylko z tego nie było coś więcej[/quote]
Pisząc post nie widziałem tego:
"Prezesem Carslberg Polska jest Mieszko Musiał. [b]Pochodzi z Brzeska[/b] i prywatnie jest kibicem..."
W takim układzie za jakiś czas może być różnie.
Natomiast to pokazuje, że nie jest tak łatwo ściągnąć sponsora jak nie kibicuje.[/quote]
Typowy towarzysz i jeszcze pewnie zaczął kibicować w 1997 roku 😆
[b]Edycja z 27.05.2026 o godz. 08:46 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1727857 Żenujące jest to co wyprawia Borek,szanowałem go,super komentator,ale robi z siebie buca.[/quote]
Kundle już z niego kibica robią i wymyślają że niby na ich mecze jeździł 😆. Borek się ponoć strasznie do Kwietnia pucuje, może jakieś interesy razem robią.
Nie ma co przeżywać jakiejs współpracy która pewnie bedzie polega na niższych cenach zakupu dla psów i tyle.
My nie mamy prezesa i to jest problem.
Borek jest kibicem Wisłoki, coś im się pomyliło.
Prawa też jest taka, że on na antenie jara się takim imprezami, jak jest gdzieś sukces to można go spotkać i zazwyczaj mocno pochlebnie się wypowiada.
- Edytowany
Przecież ten kurew z iglopoolu lizał jaja cyganom po wygranym meczu w PP z medalikami. I następnie wychwalał Góraka jaki to supertrener.
Ale na jesieni gdy cygany dołowały to na nich pomyje wylewał.
Koledzy z pracy, z Zabrza mają informacje że strasznie chciał włazić Podolskiemu i Milikowi w dupsko, lecz został "pogoniony"...
Jebany kibic sukcesu i atencjusz solarny...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (11)