Tymczasem Carlsberg wlazł w gts. A my tradycyjnie w dupie.
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Co zrobi Heineken ?
Mamy już współpracę z Warką jedną z Marek grupy Heinekena przydałoby się żeby Heineken wszedł bardziej. nie mam nic przeciwko. Teraz kończą ze sponsoringiem Ligi mistrzów to może mają wolne środki.
[quote]#post1727784 Tymczasem Carlsberg wlazł w gts. A my tradycyjnie w dupie.[/quote]
takie wlazł to jak się wślizgnął :) Zakładam, że z tego majątku nie będzie bo przecież zostają partnerem. Powymieniają się promocjami, naleją trochę piwa, oni dostaną % od sprzedaży i chyba tyle.
[quote]#post1727814 [quote]#post1727784 Tymczasem Carlsberg wlazł w gts. A my tradycyjnie w dupie.[/quote]
takie wlazł to jak się wślizgnął :) Zakładam, że z tego majątku nie będzie bo przecież zostają partnerem. Powymieniają się promocjami, naleją trochę piwa, oni dostaną % od sprzedaży i chyba tyle.[/quote]
Oby tylko z tego nie było coś więcej
Nie jo trzymajcie mnie. Hainekena zapraszają. Tosz mistrza w cuglach mamy bo cały sezon cała polska się na ziemi ze śmiechu zwija. Crvena zvezda Cracovia hahahah
Ponoć z Sevilla mecz jubileuszowy. A nie jakieś kurwa Wrexham xD
- Edytowany
Wszyscy to wiedzieli, tylko Ty napisałeś.
Mówcie między sobą, ale... dajcie działać marketingowi. Chyba, że wolicie jak ten nasz Murzyn.
[quote]#post1727824 Nie jo trzymajcie mnie. Hainekena zapraszają. Tosz mistrza w cuglach mamy bo cały sezon cała polska się na ziemi ze śmiechu zwija. Crvena zvezda Cracovia hahahah[/quote]
Na czerwoną gwiazdę hainekena nigdy nie mogę patrzeć, haa tfu. W każdym przypadku czerwona gwiazda powinna być w Polsce znakiem zakazanym.
[quote]#post1727830 Wszyscy to wiedzieli, tylko Ty napisałeś.
Mówcie między sobą, ale... dajcie działać marketingowi. Chyba, że wolicie jak ten nasz Murzyn.[/quote]
Skąd miałem to wiedzieć że każdy wie. To jak będą jakieś plotki transferowe to też mamy nic nie wrzucać ?
Dawid wystrzeliłeś jak murzyn w social albo w meczu z Pogonią!
Na tiktoku mi wyskoczyło 🙄
[quote]#post1727815 [quote]#post1727814 [quote]#post1727784 Tymczasem Carlsberg wlazł w gts. A my tradycyjnie w dupie.[/quote]
takie wlazł to jak się wślizgnął :) Zakładam, że z tego majątku nie będzie bo przecież zostają partnerem. Powymieniają się promocjami, naleją trochę piwa, oni dostaną % od sprzedaży i chyba tyle.[/quote]
Oby tylko z tego nie było coś więcej[/quote]
Pisząc post nie widziałem tego:
"Prezesem Carslberg Polska jest Mieszko Musiał. Pochodzi z Brzeska i prywatnie jest kibicem..."
W takim układzie za jakiś czas może być różnie.
Natomiast to pokazuje, że nie jest tak łatwo ściągnąć sponsora jak nie kibicuje.
[quote]#post1727825 Ponoć z Sevilla mecz jubileuszowy. A nie jakieś kurwa Wrexham xD[/quote]
Może poczekajmy na oficjalne info. Nie mówmy co jest za kuluarami.
- Edytowany
Niech Jarek ogłosi jeszcze współpracę z dostawcą srajtasmy na stadion, kiełbasy i musztardy. wszyscy razem z Borkiem na czele będą gadać że buduje potężna Wisłę.
Żenujące jest to co wyprawia Borek,szanowałem go,super komentator,ale robi z siebie buca.
- Edytowany
[quote]#post1727837 [quote]#post1727815 [quote]#post1727814 [quote]#post1727784 Tymczasem Carlsberg wlazł w gts. A my tradycyjnie w dupie.[/quote]
Oby tylko z tego nie było coś więcej[/quote]
Pisząc post nie widziałem tego:
"Prezesem Carslberg Polska jest Mieszko Musiał. [b]Pochodzi z Brzeska[/b] i prywatnie jest kibicem..."
W takim układzie za jakiś czas może być różnie.
Natomiast to pokazuje, że nie jest tak łatwo ściągnąć sponsora jak nie kibicuje.[/quote]
Typowy towarzysz i jeszcze pewnie zaczął kibicować w 1997 roku 😆
[b]Edycja z 27.05.2026 o godz. 08:46 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1727857 Żenujące jest to co wyprawia Borek,szanowałem go,super komentator,ale robi z siebie buca.[/quote]
Kundle już z niego kibica robią i wymyślają że niby na ich mecze jeździł 😆. Borek się ponoć strasznie do Kwietnia pucuje, może jakieś interesy razem robią.
Nie ma co przeżywać jakiejs współpracy która pewnie bedzie polega na niższych cenach zakupu dla psów i tyle.
My nie mamy prezesa i to jest problem.
Borek jest kibicem Wisłoki, coś im się pomyliło.
Prawa też jest taka, że on na antenie jara się takim imprezami, jak jest gdzieś sukces to można go spotkać i zazwyczaj mocno pochlebnie się wypowiada.
- Edytowany
Przecież ten kurew z iglopoolu lizał jaja cyganom po wygranym meczu w PP z medalikami. I następnie wychwalał Góraka jaki to supertrener.
Ale na jesieni gdy cygany dołowały to na nich pomyje wylewał.
Koledzy z pracy, z Zabrza mają informacje że strasznie chciał włazić Podolskiemu i Milikowi w dupsko, lecz został "pogoniony"...
Jebany kibic sukcesu i atencjusz solarny...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)