takie coś było
https://x.com/KSCracoviaSA/status/2025571283325366353
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
zydek77 dwa posty w historii forum i przesmiewczy nick, naprawdę was to nie zastanawia?
[quote]#post1712496 o członku z ramienia słyszalem, ale o członku w dwóch osobach pierwszy raz. przyajmniej jednoczesnie.[/quote]
Do kompletu, to tylko - członka który wysunął się na czoło - brakuje :)
- Edytowany
[quote]#post1712474 Taką oto informacje podał na platformie X klub KS Cracovia SA:
W poniedziałek 23 lutego o godzinie 11:00 w dniu sali konferencyjnej Stadionu Cracovii odbędzie się konferencja prasowa z członkiem zarządu KS Cracovia SA w osobach wiceprezesów: Murata Çolaka i Davida Amdurera. Będzie dotyczyć aktualnej działalności klubu .
Transmisję na żywo będzie można uzyskać za pośrednictwem kanałów dystrybucji
@CracoviaTV
.[/quote]
Wychodzi na to, że oni we dwóch mają jednego członka 😂
[b]Edycja z 23.02.2026 o godz. 08:33 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1712515 zydek77 dwa posty w historii forum i przesmiewczy nick, naprawdę was to nie zastanawia?[/quote]
Jaki prześmiewczy nick, ja mam na imię Izydor i mówią na minie Zydek a nie Żydek haha
[quote]#post1712549 ... ja mam na imię Izydor...[/quote]
To robi się coraz bardziej podejrzane ;-)
Kto wynalazł tego całego Płatka ? Gość ze wszystkich klubów wyciąga ile się da kasy ze sprzedaży a później zostawia w pizdu . Ela ma rację że to nie był dobrze przemyślany wybór , czuję że skończymy jak inne klubu tego typa . Nie potrafił zabezpieczyć pieniędzy i nie wyłożył nic aby było lepiej .
Pewnie, kupił klub po to żeby spadł z ligi..
Na bank! Chłop wydał ok 30 mln euro jak nie więcej
Żeby Cracovia spadła do 1 ligi.
Żeby sprzedać Wójcika za 4 banki i stoilkovicza za 3
I teraz ucieknie🤣
Super biznes to jest jakieś 20mln euro w plecy.
Ludzie wytrzeźwiejcie!
Po to kupił żeby zarabiać i promować piłkarzy.
Żeby to robić klub musi być w ekstraklasie.
I musi mieć zapewnione finansowanie więc musi to robić.
A to że chytrej babie się nie podobają pewne rzeczy i to że została odsunięta od procesu decyzyjnego to jest jej problem a nie nasz.
Jeszcze zwolniła drożdża po to żeby sama po trzech tygodniach zrezygnować, zapewniając nas wcześniej o swoim bezgranicznym oddaniu..
Żart!
Sprzedała klub to niech spierdala.
Cichy kącik kupiła co się dało wyciągnąć z klubu to wyciągnęła i teraz jeszcze pomyje w mediach wylewa na Cracovie i swoje frustracje.
Szkoda gadać, pożyjemy zobaczymy.
Nie będzie Ani tak źle jak wszyscy mówią ani tak dobrze jakby wszyscy chcieli.
Będzie tak jak do tej pory.
@DawidSiemaszki#6325 Ela nadal ma pakiet akcji - bodajże 20%. A to że jej się nie podoba - nie ma informacji jakie to decyzje jej się nie podobają - coś jest dziś w płatnym Onecie, zobaczymy co zostanie powiedziane.
[quote]#post1712565 ... coś jest dziś w płatnym...[/quote]
Jest ten wywiad wklejony w wątku o EF
płatek podobno ma sie pojawic na meczu z Piastem
[quote]#post1712555 [quote]#post1712549 ... ja mam na imię Izydor...[/quote]
To robi się coraz bardziej podejrzane ;-)[/quote]
Skoro tak witacie nowych to się nie dziwę, że młodzi wolą na gts iść. A tobie proponuję badania lekarskie, bo objawy paranoi masz kolego.
- Edytowany
[quote]#post1712577 [quote]#post1712555 [quote]#post1712549 ... ja mam na imię Izydor...[/quote]
To robi się coraz bardziej podejrzane ;-)[/quote]
Skoro tak witacie nowych to się nie dziwę, że młodzi wolą na gts iść. A tobie proponuję badania lekarskie, bo objawy paranoi masz kolego.[/quote]
Jeśli tak witasz ludzi do których przychodzisz, to nie dziw się, że jesteś traktowany tak jak jesteś. Proponuję wizytę u okulisty z powodu niedostrzeżenia emotki oznaczającej, że to co napisałem to był żart.
Pachnie mi Lesniodorskim. Sądzę że przyjazd Płatka też będzie miał na celu finalizację rozmów z nowym prezesem
@morata#15537 Leśny nie jest najgorszym wyborem. Ale i tak ocenimy efekty
On jako chyba jedyny jest wstanie przyprowadzić sponsorów jakich chce Płatek. Patrząc na „giełdę” nazwisk to tylko on mi pasuje pod tym kątem
Niektórzy piszą o Platku i jego intencjach tak, jakby jakiś Pasiak milioner kupił gts. Wtedy to bym wiedział, po co kupił. Ale tak przecież z Platkiem nie jest.
Leśny nie jest debilem i nie będzie pracował na czyjaś kieszeń ( w tym wypadku Platka)
@#28#6108 nie no - na Legii to zarobił... ;)
W Legii był współwłaścicielem...a to juz całkiem inna bajka ...
Napiszę tak: Nie chcę kolejnych współwłaścicieli na różnych stanowiskach w klubie. To czego nam potrzeba to profesjonalni menadżerowie i poważni sponsorzy. A nie właścicielo-sponsor czy włąścicielo-prezes. Jestem zwolennikiem odpowiedzialności za wykonanie powierzonych zadań i ponoszenie konsekwencji błędów, a w układzie współwłaścicielskim to nie działa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)