Słyszałem że chce jeszcze Rączna rozbudować ale ile w tym prawdy to nie wiem 🤷
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Przecież jest kasa na rozbudowę z CK
To chyba musi
[quote]#post1687577 Przecież jest kasa na rozbudowę z CK
To chyba musi[/quote]
Rzeczywiście teraz doczytałem artykuł na terazpasy 💪 dzięki bo nie wiedziałem do końca właśnie o co chodzi 😀
https://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/prezes-cracovii-o-nowym-wlascicielu-klubu-bedzie-ewolucja-nie-rewolucja_63060.html
- Edytowany
A ten Płatek to jakiś niemowa? NIe zamierza się przywitać chociaż?
Ma być oficjalna konferencja. Myślę że to poważny gość. Wystarczy 1 tweeterowy prezes w Krakowie. Trochę cierpliwości.
[quote]#post1687617 A ten Pławek to jakiś niemowa? NIe zamierza się przywitać chociaż?[/quote]
Nie spodziewajmy się. To nie jego styl. On jak Kwiecień. W sieci nie znajdziesz żadnego wywiadu. Nie jest chory na atencję i oklaski jak Królewski
- Edytowany
Kwiecień plecień i Królewski to zupełnie nie ta liga. Niech wyrzucają pieniądze w błoto.
Panie Płatek, transfery(mocne transfery), pilnie!!!
Patrząc na to jak media próbują oczernić Płatka w każdym artykule i znając sympatie „dziennikarzy” moja wiara w pana Roberta mocno rośnie - nieprzypadkowo próbują mącić
O tak, pamiętam te kurwy dziennikarsk8e zatroskane losem Cracovii dopóki tkwiła w 3 lidze, jakakolwiek szansa na lepsze czasy zamieniala troskę w źle ukrywaną wściekłość.
I tu jest sedno. O panach od wanien, pierożków pisano jako o mesjaszach krakowskiej piłki. A o gościu, który mógłby kupić całą klapę z I i II ligą włącznie same zniechęcające artykuły.
Psy szczekają, Cracovia idzie dalej.
Na to jest tylko jedna dobra odpowiedź - sukces.
- Edytowany
[quote]#post1687971 I tu jest sedno. O panach od wanien, pierożków pisano jako o mesjaszach krakowskiej piłki. A o gościu, który mógłby kupić całą klapę z I i II ligą włącznie same zniechęcające artykuły.
Psy szczekają, Cracovia idzie dalej.[/quote]
To ma jedno uzasadnienie - ból dupy
Oni równocześnie modlą się do aptekarza, by porzucił Wieczystą i wszedł do ich budy jako zbawiciel i krytykują Platka.
- Edytowany
Zakładajmy, że przejmując Cracovię nie miał Pan Robert Platek żadnych sentymentów (przodkowie z Polski itd.), chociaż jakby nutka sentymentu jakaś była byłoby dobrze.
Czyli przejmując Pasy musiał zobaczyć, że po prostu może na Nas kiedyś zarobić tzn. sprzedać dalej z zyskiem. A kiedy sprzeda z zyskiem? Jeżeli Nasz klub będzie zarabiał na siebie? A kiedy będzie zarabiał na siebie? Bez gry w pucharach nie ma szans.
... czyli musi wszystko zrobić, aby Cracovia była w czubie tabeli i grała w europejskich pucharach.
Jak dla mnie ten projekt jest ok, jeżeli tak będzie.
No na terenach nie zarobi bo zarobił ktoś wcześniej. Chyba że się na końcu okaże że przejmie je na około od swojej mniejszościowej wspólniczki.
To chyba jednak za mała działeczka jak na jego buty.
- Edytowany
Tymczasem póki co, tak z czystej ciekawości chciałbym się dowiedzieć coś o jego polskich korzeniach i czy umie cokolwiek powiedzieć w naszym języku. Czy jego polskim przodkiem był dziadek, pradziadek itp.
Edit. Już znalazłem. Jego babcia pochodzi z pod Krakowa, dziadek z północy Polski
https://www.onet.pl/sport/przeglad-sportowy/robert-platek-przeswietlony-oto-kim-jest-nowy-wlasciciel-cracovii/ne7f5fy,5e4c2379
Super zdjęcie mu na tym Onecie zrobili….
[quote]#post1687998 Tymczasem póki co, tak z czystej ciekawości chciałbym się dowiedzieć coś o jego polskich korzeniach i czy umie cokolwiek powiedzieć w naszym języku. Czy jego polskim przodkiem był dziadek, pradziadek itp.
Edit. Już znalazłem. Jego babcia pochodzi z pod Krakowa, dziadek z północy Polski
https://www.onet.pl/sport/przeglad-sportowy/robert-platek-przeswietlony-oto-kim-jest-nowy-wlasciciel-cracovii/ne7f5fy,5e4c2379[/quote]
To ja chciałbym wiedzieć czy jest spokrewniony z Arturem Płatkiem i czy planuję go zatrudnić
A ja jestem ciekaw kiedy napis Comarch zniknie z koszulki z najważniejszego miejsca i czy pojawi się tam coś innego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)