Niewiarygodne jak my sobie lubimy życie komplikować…
-
-
Jagiellonia 5 - 2 Cracovia, niedziela 10 sierpnia 2025, 17:30
U nas to jakieś jebane fatum z tymi karnymi
Czemu nie Filip ?
Ravas mówił, że strzela najlepiej ze wszystkich.
Dlaczego karnego nie strzelał Stojilkovic ?? skoro jest w mocnej formie...
Podsumowanie 1. połowy meczu
[table]
[row]
[header][img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/336.png[/img-s] Jagiellonia[/header]
[header][/header]
[header][img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/header]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c][b]WYNIK[/b][/col-c]
[col-l]2[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]5[/col-r]
[col-c]Sytuacje bramkowe[/col-c]
[col-l]11[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]4[/col-r]
[col-c]Strzały zablokowane[/col-c]
[col-l]3[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]3[/col-r]
[col-c]Strzały na bramkę[/col-c]
[col-l]8[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]2[/col-r]
[col-c]Strzały niecelne[/col-c]
[col-l]3[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]6[/col-r]
[col-c]Faule[/col-c]
[col-l]7[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]4[/col-r]
[col-c]Rzuty rożne[/col-c]
[col-l]3[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c]Spalone[/col-c]
[col-l]0[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]60%[/col-r]
[col-c]Posiadanie piłki (%)[/col-c]
[col-l]40%[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c]Żółte kartki[/col-c]
[col-l]0[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]0[/col-r]
[col-c]Czerwone kartki[/col-c]
[col-l]0[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c]Interwencje bramkarzy[/col-c]
[col-l]2[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]252[/col-r]
[col-c]Podania[/col-c]
[col-l]167[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]212[/col-r]
[col-c]Podania celne[/col-c]
[col-l]126[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]84%[/col-r]
[col-c]Celne podania (%)[/col-c]
[col-l]75%[/col-l]
[/row]
[/table]
⚽ (15') [b]Cracovia[/b] [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] - [b]F. Stojilkovic[/b] - Gol
⚽ (19') [b]Jagiellonia[/b] [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/336.png[/img-s] - [b]O. Pietuszewski[/b] - Gol
⚽ (20') [b]Cracovia[/b] [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] - [b]O. Kakabadze[/b] - Gol
⚽ (42') [b]Jagiellonia[/b] [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/336.png[/img-s] - [b]Y. Kobayashi[/b] - Żółta kartka
- Edytowany
Nie jest to dobre pod względem psychologicznym dla nas, a im dodaje skrzydeł
@MSC#10852
Chuj wie, kto i czy by wtedy strzelił. Teraz by ten karny już nie bolał.
Sami sobie komplikujemy. Filip w gazie, strzela wszystko co ma to po chuj kombinacje przy karnym
Do przerwy jest dobrze, mogło być pięknie
- Edytowany
Bardzo dobra pierwsza połowa, ale jak żal tego karnego, byłoby spokojniej choć troszke. Wydaje mi się że Filip nie chciał strzelać, miał piłkę ale nie szedl z nią w stronę wapna tylko chodził po skraju 16 jakby szukając kogoś kto to weźmie. Na moje oko tak to wyglądało.
[quote]#post1686306 @MSC#10852
Chuj wie, kto i czy by wtedy strzelił. Teraz by ten karny już nie bolał.[/quote]
Tam nie było ręki wg przepisów.
Mnie Maigaard i rzuty karne to tak pasuje jak schabowy do kaszy gryczanej. On ma zadania gdzie indziej.
Zajebisty mecz. Obyśmy go wygrali.
- Edytowany
Ogólnie mecz dobry
W tych strzałach Piły z dystansu jest potencjał
Filip top
Kakabadze top
Wójcik top
Minchev wyszedł bez rozgrzewki Ravas nie wyszedł na boisko, a Maigard powinien dostać pouczającego kuksańca w potylice od trenera za zabranie piłki Filipowi
Minchev Ty stary kasowniku ale mi dzisiaj chodzisz, coś pięknego. Asysta top, plus punkty do tak zwanej klasyfikacji Rózgowej czyli wywalczony karny i złota kartka. Najlepszy Minchev jakiego widziałem w Pasiastej koszulce, Pan piłkarz
Maigard gra prawie jako obrońca. Zero piłki przy nodze. Czemu nie Kaka? Stojikovic?
[quote]#post1686303 Dlaczego karnego nie strzelał Stojilkovic ?? skoro jest w mocnej formie...[/quote]
To że jest w mocnej formie to nie znaczy że akurat w tym jest najlepszy, ale nie to jest najważniejsze, my tu już powinniśmy mieć z 5 bramek, Maigard dziś nie ma szczęścia do strzelania bardzo dobrą sytuację miał też około 30 minuty po akcji Kakabadze.
Według mnie gramy bardzo dobry mecz tylko ta nie skuteczność, a Jaga nie miała za bardzo sytuacji poza tą bramkową, poza tym bardzo podobnego gola straciliśmy z lechią.
Zdecydowanie potrzebny nam bramkarz który pomoże w trudnej sytuacji. Może przy golu był lekko zasłonięty ale to też nie była jakaś petarda. Przy strzale Pululu też całe szczęście że se jaja zasłaniał nogą bo inaczej by wpadła.
Myślę że Ravas żadnej pewności z tyłu nie daje i to jego największa wada.
[quote]#post1686302 Czemu nie Filip ?
Ravas mówił, że strzela najlepiej ze wszystkich.[/quote]
Nikt tego nie bierze na poważnie
bo większość tu twierdzi, że Ravas nie umie bronić xd
- Edytowany
Kakabadze co dziś robi to Szacun
[quote]#post1686311 Mnie Maigaard i rzuty karne to tak pasuje jak schabowy do kaszy gryczanej. On ma zadania gdzie indziej.[/quote]
Jakie zadania gdzie indziej. Może to też jego zadanie co z tego że nie jest napastnikiem, rzuty karne wykonują też obrońcy, i to lepiej niż nie jeden napastnik
[quote]#post1686302 Czemu nie Filip ?
Ravas mówił, że strzela najlepiej ze wszystkich.[/quote]
Ravas chyba nie dowidzi więc bym mu nie ufał
Gdybyśmy byli skuteczni jak z Lechem to już by było 1-4 i po meczu.
[quote]#post1686319 Zdecydowanie potrzebny nam bramkarz który pomoże w trudnej sytuacji. Może przy golu był lekko zasłonięty ale to też nie była jakaś petarda. Przy strzale Pululu też całe szczęście że se jaja zasłaniał nogą bo inaczej by wpadła.
Myślę że Ravas żadnej pewności z tyłu nie daje i to jego największa wada.[/quote]
Przez Ravasa też karny nie wpadł! Co za dziad!
Maigaard coś strzeli po przerwie
- Edytowany
Ja jestem jak najbardziej za tym żeby krytykować jak jest powód ale jestem też absolutnie przeciwny przydupcaniu się do Ravasa po to żeby się przydupcyć. Chłop zasłonięty, nie wiem czy miał sekundę na reakcję, jak ktoś kiedyś stał w bramce to wie że to jest mega trudna sytuacja dla bramkarza jak Ci piłka wychodzi zza obrońcy, inna sprawa że to trzeba mieć nie fart żeby tracić dwa mecze z rzędu praktycznie dwie identyczne bramki
Jak na razie nasza gra super. Docisnąć trzeba w 2 połowie Jagę, która ma w nogach mecz czwartkowy. Mimo wszystko ta piłka też lata czasami po naszym polu karnym w sposób niekontrolowany. No i wchodzi ten Imaz, który lubi (pfu) nam strzelać.
Dalej…chodzi mi o to że on nie daje pewności z tyłu. Słaba komunikacja z obrońcami, jego ruchy też mało pewne. Nie krytykuje go za tą bramkę bo był zasłonięty, może miał mało czasu na reakcję. Chodzi o ogólny odbiór jego na tej pozycji i tyle.
Wchodzi Imaz..niedobrze.. mamy pecha do niego
Ciężko będzie to przetrwać,po niewykorzystanym karnym,jak zremisujemy lub przegramy.
@MSC#10852
PO 1 (słownie: jednej) powtórce to oceniłeś? Szacun.
Mogło być prawie po meczu, no to będzie.
Jaki karny kurwa Mac czy oni ochujeli czy co
Bez jaj kurwa. Sam zaczepił o nogę i się wyjebal. Zaczyna się kurwa
juz drukuja
Ja pierdolę. Jaja
skuwysyny czarne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ten niewykorzystany karny niestety nam się odbije czkawką.... bo teraz jaga ma karnego.
Za co ten karny 🤔
@MSC#10852
Teraz masz. "Wedlug przepisów", kurwa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)