Raczej jest fałszywym napastnikiem, bo nawet na tle drugoligowca wyglądał marnie. Pożegnać i dać szanse nawet 15 latkowi z juniorów.
Z tej mąki nie będzie chleba.
-
-
Kahveh Zahiroleslam dołącza do Cracovii !
- Edytowany
[quote]#post1744247 Może to, że jako napastnik, i to aktualnie „główny”, nie był nawet wyznaczony do karnych…a środkowy obrońca jest…Może tu coś jest o czym nie wiemy…a ma przełożenie na funkcjonowanie drużyny. Nie wiem, spekuluję.[/quote]
Przecież został zmieniony w trakcie meczu, więc nie mógł być wyznaczony do karnych. Inna sprawa, że nie widzę go w tej roli.
Raczej to taki fałszywy piłkarz.
[quote]#post1744275 [quote]#post1744247 Może to, że jako napastnik, i to aktualnie „główny”, nie był nawet wyznaczony do karnych…a środkowy obrońca jest…Może tu coś jest o czym nie wiemy…a ma przełożenie na funkcjonowanie drużyny. Nie wiem, spekuluję.[/quote]
Przecież został zmieniony w trakcie meczu, więc nie mógł być wyznaczony do karnych. Inna sprawa, że nie widzę go w tej roli.[/quote]
Wiem, pytanie czy on się widzi. Kontekst wyszedł niefortunnie nielogiczny. Chodziło mi o to, że mam wrażenie, być może mylne, że koledzy w drużynie niezbyt wysoko cenią jego snajperskie umiejętności..
[quote]#post1744270 Raczej jest fałszywym napastnikiem, bo nawet na tle drugoligowca wyglądał marnie. Pożegnać i dać szanse nawet 15 latkowi z juniorów.
Z tej mąki nie będzie chleba.[/quote]
Nie wyglądał marnie, bo strzelił 2 bramki, które w e-klasie, przy prawdziwym varze, mogły zostać zaliczone (obie), plus miał setkę obronioną przez ich bramkarza. Zaangażowanie w grę 2x takie, jak ten Berte.
Starał się, walczył, więc na tle drużyny (takiej "drużyny") na pewno nie ocenię go negatywnie.
Wypierdzielaj dziadu!
- Edytowany
[quote]#post1744287 ... mam wrażenie, być może mylne, że koledzy w drużynie niezbyt wysoko cenią jego snajperskie umiejętności.....[/quote]
Trudno cenić coś czego nie ma.
Pomyśl w jakiej desperacji jest Grzelak.
[b]Edycja z 03.09.2026 o godz. 09:44 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1744289 ... Nie wyglądał marnie, bo strzelił 2 bramki, które w e-klasie, przy prawdziwym varze, mogły zostać zaliczone (obie)...[/quote]
to fakt. Zwłaszcza przy pierwszej bramce na 95% nie było spalonego bo Mauro z piłką byli bliżej linii końcowej.
[quote]#post1744293 Wypierdzielaj dziadu![/quote]
To do mnie czy do Kaveha? Chyba raczej do mnie, bo Kahveh ma ważny kontrakt...
Kahveh nie jest piłkarzem na Ekstraklasę. Może na II ligę .....
Wypożyczyć, bo szkoda blokować miejsce nawet nieogranym juniorom
Ja nie rozumiem jednego jak można pisać o nim w jakiś dobrym kierunku i dawać pochwały jak chłop nic nie pokazuje ,kompletnie nic ..
[quote]#post1744372 Ja nie rozumiem jednego jak można pisać o nim w jakiś dobrym kierunku i dawać pochwały jak chłop nic nie pokazuje ,kompletnie nic ..[/quote]
Nie cenię go wysoko, ale trochę jednak przesadziłeś.
Defensywny napastnik
Ten wątek jest super na poprawienie humoru....
Bo Kaveh to piłkarski kabareciarz i mem,chłop powinien uprawiać może siatkówke...brydża bilard itp.
- Edytowany
Jeszcze bedziecie go na Wieze Mariacką wynosic na rekach po derbach 😆 😆 😆
[quote]#post1744400 Jeszcze bedziecie go na Wieze Mariacką wynosic na rekach po derbach 😆 😆 😆[/quote]
Z Wieczystą czy z Hutnikiem?😎
[quote]#post1744400 Jeszcze bedziecie go na Wieze Mariacką wynosic na rekach po derbach 😆 😆 😆[/quote]
Oby to były prorocze słowa!
A silnych tam mają stoperów?
Ja od początku mówie że w derbach jebnie hat tricka i to bedą jego jedyne bramki w Cracovii zje tort na wieży a później odejdzie
Tyle, że on już zdobył, chyba 4 bramki dla nas (nie licząc tych nieuznanych wczoraj i chyba 3 w sparingach.
Przybył mu konkurent ale filmik Kahveh ma lepszy. Teraz mamy dwóch Zahiroleslamow.
Niech ta czarna kurwa amerykańska wypierdala z Krakowa .Ostatnia akcja ,piłka leci pod jego nogi i mu odskakuje .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)