Pierwsza bramka to planowana nieudolność naszych obrońców, z których nikt nie szedł do strzelca a Madejski oczywiście spóźniony
-
-
Kahveh Zahiroleslam dołącza do Cracovii !
Ma duże braki ale strzela. Na pewno nie może być naszym głównym napastnikiem ale ja bym go zostawił póki nie przyjdą lepsi.
Dobry zmiennik to będzie
Mnie nie przekonuje.
- Edytowany
To taka strzelba co jak w sezonie 5 razy wypali to będzie sukces. i teraz jest pytanie czy 5 razy uda mu się wchodząc z ławki czy na5 razy będzie potrzebował grę od deski do deski…
Na bezrybiu i rak ryba .
Z ławki powinien wchodzić napastnik który stwarza zagrożenie pod bramką rywala, jest szybki i potrafi sam sobie stworzyć okazję do gola a nie pniak drewna co potrzebuje 50 piłek do oddania strzału. Dzięki za gole ale mnie nie przekonuje. Niech szuka szczęścia gdzie indziej.
[quote]#post1727330 Z ławki powinien wchodzić napastnik który stwarza zagrożenie pod bramką rywala, jest szybki i potrafi sam sobie stworzyć okazję do gola a nie pniak drewna co potrzebuje 50 piłek do oddania strzału. Dzięki za gole ale mnie nie przekonuje. Niech szuka szczęścia gdzie indziej.[/quote]
Tym bardziej że wchodząc z ławki wchodzisz na podmęczonego rywala, więc SZYBKOŚĆ jest tu istotnym atutem.
Pokazał swoj warsztat przy golu z Korona .Niech spada z naszego klubu
to dobry i pożyteczny zawodnik przy całym wagonie szrotu który tu został sprowadzony. a przy tym cały czas żyje amerykańskim snem, daje z siebie maksa i może być tylko lepszy. wygląda pokracznie, technicznie nie bryluje, ale ma smykałkę do goli i pisałem o tym już dawno temu. grając od deski do deski w klubie grający o nim (czyli u takich dziadów jak Cracovia) to gość co w sezonie gwarantuje 10-12 goli. nikt lepszy do takiego dziadowskiego klubu nie przyjdzie. ja bym więc go sobie pielęgnował. duet Kave Bogacz to i tak szczyt możliwości naszego przeciętnego dziadowskiego grającego o nic klubu.
dobry sezon Kave! brawo! haters gonna hate
Santo zjedz sobie grysik bo juz wystarczy tego Circus z Twojej strony..
No cóż, Zahiro jest lepszy od Batouma i na tym zakończę.
Jeśli Charpentier zabiera swoje wydatne zeby i odchodzi a Bogacza nie mamy na zawsze to Jeruzalem jest OK :-)
Kahveh grał na tyle dużo, że coś o nim już wiemy. Strzelił 3 bramki, w tym 2 bardzo ważne, a także, co trzeba mu oddać, strzelił przepiękną bramkę w Pucharze Polski. Rzecz jednak w tym, iż większość jego występów była taka, jak jego ostatnia bramka. Przyjął piłkę w taki sposób, że większość bramkarzy zdołałaby mu ją wybić przed strzałem. Tym razem bramkarz Korony, z jakichś powodów, pozwolił mu na strzał. Kahveh nie strzelił, wykonał coś co wygląda jak podanie do wracającego obrońcy, tyle że ten się poślizgnął i zaliczył nagły kontakt z murawą, więc do pustej już kopnął. Gdy ogląda się skrót, to są po prostu futbolowe jaja. Chęci do gry nigdy nie można mu było odmówić, ale jego umiejętności są po prostu małe. Nie, nie miał dobrego sezonu i trudno mi sobie wyobrazić, by kiedykolwiek taki mógł nadejść. Choć oczywiście bardzo chciałbym się mylić.
Ja tam się nie znam, ale widziałem wielu drewnianych napastników, którzy robili punkty, bo mieli szczęście.
19 dni później
No Kahveh...
Masz dzisiaj urodziny, tak jak i Najstarszy Piłkarski.Klub w Polsce, którego barwy reprezentujesz.
I coś już dla tego Klubu zrobiłeś. 3 bramki, 3 pkty, bez których w ubiegłym sezonie Cracovia by się nie utrzymała....
Życzę Ci, abyś w nadchodzącym sezonie dał jej znacznie więcej, a najlepiej w Derbach, byś już na zawsze zapisał się w historii Klubu.
Zdrowia, bramek i asysyt. Tak w sumie z 25 :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)