To nie może być stary Kibic :)
-
-
Oskar Wójcik - swój chłop w obronie Pasów
Craxa na Maxa! ;)
[quote]#post1728074 ...na konto Craxy. ..[/quote]
Porypało Cię ojciec?
No też nie używam Craxa, ale dejcież spokój są większe problemy
Gdzie znaleźć kierunkowskaz do beemy.
Moim zdaniem Oskar powinien pograć jeszcze sezon u nas i później wybierać oferty.
W jego i klubu interesie jest jak najszybsze odejście. Za rok to może skończyć jak Pestka, już nie mówiąc o tym że gra w klubie który będzie walczył o miejsca 12-8, ciężko się wypromować w takiej sytuacji. Tutaj zaważyła pierwsza połowa sezonu, którą miał wyśmienitą (klub też nie najgorszą). Plus dochodzi ryzyko kontuzji. Także jeśli tylko pojawi się dobra oferta, powodzenia.
W ekstraklasie prędzej o kontuzje niż w bardziej technicznych ligach
[quote]#post1728108 To nie może być stary Kibic :)[/quote]
może być stary kibic, ale należy wątpić, czy Cracovii...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1780061371-553.jpg[/img]
Oglądałem łączy nas piłka i tak sobie myślę że nie jest tak źle z nami, skoro tylu reprezentantów dostarczamy kadrze: Rózgi, Kapucha, Wójcik, Klichy był. Przyjemnie się ogląda takie obrazki.
[quote]#post1728272 Oglądałem łączy nas piłka i tak sobie myślę że nie jest tak źle z nami, skoro tylu reprezentantów dostarczamy kadrze[/quote]
To zależy jak na to spojrzeć, bo Małopolska czy generalnie południe Polski, to bardzo płodny region kraju pod względem piłkarskim, a My jako duży klub, z dużego miasta siłą rzeczy zawsze coś "wypuścimy" w świat.
Prawda jest taka, że ogólnie mamy gigantyczny potencjał, żeby takich Wójcików było znacznie więcej. Klub z piękną historią liczącą się w kraju, olbrzymie miasto na skalę Polski które żyje i samo przyciąga turystów, gdzie nie powinno być trudno np. o sponsorów, do tego jedno z najbogatszych województw, a nawet najbogatsze.
No dobra - a somsiadka to kiedy ostatnio coś do reprezentacji wypuściła? Trzeba by Królewskiego dopytać
A Piątek ? Trochę go też wypuściliśmy… no i Helik chyba coś tam w kadrze pokopał też
Gratulacje za debiut w reprezentacji !!!
No to teraz minimum 10mln oferta wejściowa.
[quote]#post1728463 No to teraz minimum 10mln oferta wejściowa.[/quote]
chyba kolumbijskich pesos...
Zaraz przyjedzie Hull City i rzuci lekko £9m.
Te kiwiory i wisniewskie w obronie to jakaś parodia. Oskar the best I Filip Rozga też
[quote]#post1728468 Te kiwiory i wisniewskie w obronie to jakaś parodia. Oskar the best I Filip Rozga też[/quote]
Alee...Mooooińkaaaaa...przecież jest lepszy....
xd
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)