@RZ1975#42459
No..to przecież po rodzinie ...pomożemy...
-
-
Sytuacja w tabeli. Walka o MP,Puchary,Utrzymanie
- Edytowany
Ja już wiem że to sie skończy spadkiem. Każdy z nas pamięta wszystkie mecze tego sezonu i ja uważam że były takie ktorych nie mieliśmy prawa przegrać przez przebieg spotkania (jagiellonia i pogon na wyjazdach), takie gdzie mieliśmy niesamowitego pecha i nie potrafiliśmy strzelić bramki w 100% sytuacji z JEDNEGO METRA (zagłębie i jagiellonia u siebie), takie ggdzie trafialismy na rywali zniszczonych psychicznie (arka po porazce 0:6 i dzisiaj płock), takie mecze gdzie centymetrowe spalone decydowały o braku zwyciestwa (płock i widzew na wyjezdzie), i takie gdzie po prostu pechowo nawet punktu nie urwalismy (motor i piast u siebie). Z ciekawosci obejrze sobie skrot meczu z piastem na wyjezdzie bo nie pamietam czy coś tam "ciekawego" sie wydarzyło.
Tak czy owak, suma tego wszystkiego idealnie dopełni garbatej doli, i jak kilka razy w ostatnich latach drżelismy o utrzymanie tak czułem w kościach że będzie dobrze. Dzisiaj czuje coś innego
Nie spadniemy, róbcie screeny
Nie gadajmy nawet o spadku. My coś tam na boisku potrafimy, fakt nie są to wyżyny światowego futbolu, tak bardzo delikatnie pisząc, ale jednak.
Goście z Płocka mieli dużo szczęścia i charakteru, to dało im zwycięstwo.
Ja jeszcze raz powtórzę Luka Elsner nie jest naszym problemem, to znaczy jest ale gdzieś tam na końcu listy. Taka jest prawda.
Może jestem głupi ale wciąż mam wiarę w tego szkoleniowca.
Cracovia Pany!
[quote]#post1715854 My coś tam na boisku potrafimy, fakt nie są to wyżyny światowego futbolu, tak bardzo delikatnie pisząc, ale jednak.
[/quote]
Tak, też tak uważam. Ale co z tego, gdy punkty tracimy na potęgę a inni zyskują? Punktowo jesteśmy tuż nad strefą spadkową!
[quote]#post1715854 Nie gadajmy nawet o spadku. [/quote]
Niestety, ja coraz bardziej widzę duże szanse spadku - a potem to może potoczyć się jak lawina, arę lig z rzędu... Ja już coś takiego przeżywałem... Można nie gadać, ale ta wizja jest coraz bardziej widoczna...
Trzeba się szykować nie na drugą, ale na czwartą ligę.
W obliczu tego wszystkiego co się w klubie (i z klubem) dzieje oraz braku sponsora na przyszły sezon, to po prostu nie dostaniemy licencji na 1-3 ligę.
No niestety weszliśmy z deszczu pod rynnę... z drużyny która często remisowała, staliśmy się drużyną która przegrywa.
Nie mam ostatnio co odliczać do "magicznych 40 punktów" i to jest problem.
Ten sezon jest specyficzny i może sie okazać że 40 punktów może być za mało do utrzymania w Ekstraklasie.
Kurwa...paprykarze nad nami...
Wstyd...
Przy tak wyrównanej jeszcze tabeli musimy coraz częściej przyglądać się bilansowi bezpośrednich spotkań.
1. BBT +
2. Piast -
3. Widzew +
4. Legia ???
5. Arka na razie -
6. Lechia ????
7. Korona na razie +
8. Radomiak na razie -
9. Motor na razie -
10. Pogoń na razie -
11. Płock -
12. Katowice na razie +
Reszty chyba nie ma sensu wymieniać
- Edytowany
Panowie 5 meczów u siebie i 4 wyjazdy, 10 pkt da na bank utrzymanie. Ludzie jak w takiej sytuacji spadniemy to ja nie wiem.
Ja to się bardziej martwię co będzie dalej tzn. w przyszłym sezonie ;/
Jeżeli istniejący bardak ma się w przyszłym sezonie pogorszyć, to lećmy już teraz. Przynajmniej nie będzie hańby w derbach.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-03/1773763778-820.jpg[/img]
Może kogoś uspokoi
Większa szansa na spadek niż na puchary...
Jak sie myśli o rundzie jesiennej to kurwicy można dostać
Jak się nie wygrywa meczy u siebie to nie można liczyć na dobry wynik /statystyki nie oszukasz/
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-03/1773821498-076.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-03/1773821498-850.jpg[/img]
Po dzisiejszej wygranej Kurczków z radomiakiem,spadliśmy na 12 miejsce w tabeli,robi się gorąco...🔥
Arka wygra z koroną, legia i widzew powygrywaja i będzie punkt nad kreską
Nie no, wszystkie te drużyny nie wygrają w tej kolejce 😁 Może nawet wszystkie przegrają, a my tym razem zremisujemy bijąc głową w mur
Zagłębie gra gorzej niż my. Strasznie dziś grają
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)