Sapada Bruk bet Arka i Piast... zapiszcie sobie to faken...
-
-
Sytuacja w tabeli. Walka o MP,Puchary,Utrzymanie
Z drugiej strony jakbyśmy wygrali z lechia, to będzie trzeba się zacząć martwic o te puchary.
No i pięknie już tylko 9 punktów do utrzymania
7 dni później
No i pięknie już tylko 8 punktów do utrzymania
Odrobiliśmy jeden punkt do Wisły, ale prawdopodobnie jutro Lech zrówna się z nami punktami (mamy bonus za lepszy bilans)
5 dni później
Matematyka kontra rzeczywistość | Analiza łatwości terminarza 📈
Rzut oka na najnowsze zestawienie oparte na danych ELO, które pokazuje, kto w Ekstraklasie ma przed sobą autostradę, a kto drogę przez mękę.
Będą puchary 🤪
Źródło danych: Symuliga (X)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/1000062483-jpg-00558966.jpg[/img]
Ostatnio nudne to moje liczenie
No i pięknie już tylko 7 punktów do utrzymania
7 dni później
Po dzisiejszej wtopie, raczej, nie stracimy 7-ego miejsca, ale kontakt z czołówką już, zapewne, tak.
Miał być sezon jak nigdy, a skończy się jak zawsze.
Deprecha.
Trzeba mieć zajebiście mocną psychikę by trwać przy Cracovii.
Do ulubionego 14 miejsca w lidze brakuje nam tylko 6 punktów :) Zblizamy sie coraz szybciej
[quote]
Trzeba mieć zajebiście mocną psychikę by trwać przy Cracovii.[/quote]
https://www.youtube.com/shorts/u3HXXQufMaQ?feature=share
No robi się "ciepło" jak najszybciej zdobyć 7 brakujących punktów do utrzymania /choć 40punktów może być mało do utrzymania/
Jak najszybciej zdobyć punkty potrzebne do utrzymania i zacząć grać o majstra.
Ja już/jeszcze przestałem się pasjonować sytuacją w tabeli. Wierzę, że w miarę na luzie się utrzymamy, co do czegoś więcej straciłem nadzieję.
Skończy się sezon, sprzedamy kogo się da, kupimy nowy towar na wystawę i w koło Macieju
Na ostatnie 12 meczy wygraliśmy 2 razy... czy tak punktuje drużyna która chcę grać o puchary ??? odpowiedz jest raczej znana.
Z ostatnich 10 meczów Jagiellonia wygrała aż 3!!! Czy tak punktuje drużyna walcząca o mistrzostwo???
Po prostu ta liga w tym sezonie jest tak [s]popierdolona[/s] wyrównana, że seria 3 wygranych z rzędu może dać kosmiczny awans w tabeli.
Problem tylko w tym że my w tym sezonie nie wygraliśmy trzech meczy z rzędu 🙄
No nic. Piłkarze już pewnie nie zawalczą o piłkarską czołówkę ligi, ale my wciąż możemy być w czołówce naszej kibicowskiej ligi. Nabity młyn i sektory gości co kolejkę z ogłuszającym dopingiem i pięknymi oprawami💪
[quote]#post1713639 Z ostatnich 10 meczów Jagiellonia wygrała aż 3!!! Czy tak punktuje drużyna walcząca o mistrzostwo???
Po prostu ta liga w tym sezonie jest tak [s]popierdolona[/s] wyrównana, że seria 3 wygranych z rzędu może dać kosmiczny awans w tabeli.[/quote]
Zapomniałeś dodać, że Jagiellonia grała w pucharach, my niee...
Ekstraklasa w tym sezonie to jest jakieś kuriozum 😁 Motor który jest na 11 miejscu traci 4 pkt do pucharów i 5 pkt do spadku...
Właśnie awansowaliśmy na 6 pozycję w tabeli. Zagłębie prowadzi z Płockiem 2-0...
Jak nas wyprzedzi Pogoń po następnej kolejce to będzie wstyd.
chciałem rzucić swoje tezy:
1. cwelka skończy nad nami
2. płock się zakręci w walce o spadek - może nawet z sukcesem
3. żydzew spadnie
4. lechia nie
my o nic jak zawsze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (9 użytkowników)
Goście (9)