[quote]#post1682525 Kierownik ataku, charakterny, widać cechy przywódcze. Nie wiem jak jest w szatni, ale ma zadatki na lidera drużyny... Dobry jest.[/quote]
Też mi się to rzuciło w oczy i cieszy niemal tak samo jak snajperskie popisy czy intensywność. Facet dyryguje, podpowiada, uspokaja gdy potrzeba, on żyje na boisku i sądzę że nie za długo założy opaskę kapitana.
-
-
Filip Stojilkovič witamy w Pasach!!!
Moje pierwsze skojarzenie - to taka lepsza wersja Ishaka😀
Jak mamy kontaktować TAKICH zawodników to ja mogę poczekać, nawet do 10 kolejki.
Wprowadził się doskonale, ciekawy jestem jak zagra w kolejnych meczach .
Na początku miałem wrażenie, że to będzie bardziej drugi środkowy napastnik, niż pierwszy, a pierwszy dopiero przyjdzie bliżej końca okienka. Teraz sobie myślę, że to właśnie on może być pierwszym wyborem, bo ten pierwszy mecz pokazuje, że on i Ekstraklasa mogą bardzo, bardzo do siebie pasować.
Mnie Filip bardzo zaimponował w tym pierwszym meczu. Nie tylko golem z wcale nie wybornej sytuacji, ale również zadziornością, taką pazernością na stwarzanie sytuacji, wywieraniem presji niepozorowanwej, oczami dookoła głowy (ta asysta do Ajdina). Ma warunki lepsze niż Kallman, sądząc po sile strzału na 1:0 ma też moc, na pewno w walce nie da sobie w kaszę dmuchać.
Liczę bardzo na jego gole i asysty
Będę na niego mówić Boljević. Czekam na uderzenie z połowy boiska. 🙃
Kolejny który wreszcie strzela piłką na bramkę, a nie szuka zakrętów jakby ją zmieścić w każdy inny sposób. Na plus.
10 dni później
https://weszlo.com/2025/07/30/filip-stojilkovic-cracovia-ekstraklasa-wywiad/
Odnośnie wywiadu.. Ja tu kiedyś pisałem, że przydałby się duży, silny murzyn i proponowałem Balloteliego. I z wywiadu okazuje się, że grali razem i dobrze się rozumieli na boisku 😉
Zapomniałem już o Kallmanie 😉
Idzie chłop "po swoje".
- Edytowany
Strzela bramki jazz i funky! Uratował nam remis.
Może będę częściej zakładał tematy? ;)
Brawo Filip!!!!
SZEF 😎
Filip szef. Oby tak dalej i zdrowia!
Filip wie co gra, ma umiejętności, predyspozycje, styl..
Ale majstersztykiem jest znalezienie takiego gościa który dosłownie od 1 minuty punktuje.
[quote]#post1685221 Zapomniałem już o Kallmanie 😉[/quote]
Ja bym chciał zobaczyć ich obu na murawie... Ale byłaby to siła rażenia!
Oni by się raczej dublowali. Filip idealnie działa z kimś w typie Hasica.
Tak wczoraj pomyślałem, że Kallman w tej sutyacji na 1:1 na bank by objeżdżał bramkarza, a Filip nam zafundował dawno nie widzianego na Ziemii Świętej lobika z pierwszej piłki.
Chłop jest świetny.
@Rock#1477 nie musieliby się dublować bo Kallman lubił schodzić na skrzydło.
Filip gra i zdobywa bramki dla Cracovii.
Kallman spełnia marzenia w H96 wchodząc z ławki.
I niech tak zostanie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)