Miała Pogoń, my mielismy więcej , przegraliśmy ponieważ tym razem zabrakło nam skuteczności i koncentracji .
-
-
Luka Elsner - nowy trener Cracovii 25/26 - taktyka, wyniki, rozwiązania
Powtarzalne są niestety błedy przy defensywnych rzutach rożnych. Po raz kolejny tracimy bramkę w ten sam sposób. Niemal wszyscy nasi są w "5" nikt nie zbiera drugich piłek, wybić. Między 10 a 12 metrem w polu karnym jest dziura którą wykorzystuje przeciwnik.
[quote]#post1697910 Powtarzalne są niestety błedy przy defensywnych rzutach rożnych. Po raz kolejny tracimy bramkę w ten sam sposób. Niemal wszyscy nasi są w "5" nikt nie zbiera drugich piłek, wybić. Między 10 a 12 metrem w polu karnym jest dziura którą wykorzystuje przeciwnik.[/quote]
Obszar działania pomocników .
- Edytowany
Ciężko mi zrozumieć czasami niektóre decyzje. Rakoczy tydzień temu fajne wejście, wczoraj ogląda mecz z ławki.
Praszelik wchodzi na plac i porusza się w taki sposób że jakbym kurwa zdążył to bym go ściągnął z powrotem, a Knap już nie wie jaki kolor ma trawa.. Gryzie mi się to.
Wiadome nie wiemy jak to wygląda w tygodniu, ale często mam wrażenie że jest prikaz na "budowanie" pewnych zawodników.
Co prawda, dopiero 1/3 sezonu za nami, ale jak patrze na naszą grę pozycyjną i kontrolowanie ciężkich spotkań to kompletnie nie widzę nas na pudle na dzień dzisiejszy.
Wygląda jednocześnie na to że większość zespołu jest już zdrowa (czekamy na Charpentiera i Glika oraz Kameriego) i powinno zacząć się jeżdżenie na dupie i walka o skład oraz kwestionowanie decyzji.
O ile Sutalo fajnie wygląda fizycznie i fajnie to wygląda do przodu, tak często zamieszany przy bramkach, może zaczniemy obserwować więcej szans dla Traore? To samo dotyczy innych pozycji. Maigaard jak dużo biegał tak dalej dużo biega ale czy to sen Maigaard jak za Kroczka? no kurcze nie. I tak dalej z wieloma zawodnikami.
Oczekuję więcej bo kadrę mamy lepszą niż rok temu, mam nadzieję że szybka rehabilitacja już w PP w tygodniu w Częstochowie oraz z Zagłębiem u siebie.
ps. WSZYSCY PO BILETY :)
Kolejny trener, znowu to samo. Do kurwy nędzy czy naprawdę musimy testować Traore, i grać tragicznymi Ravasem, Praszelikiem i Rakoczym akurat w meczu Pucharu z Rakowem? Nie można wyjść pierwszym składem, wygrać, awansować dalej a w poniedziałek z Zagłębiem porotować składem? Kolejny sezon mamy w dupie najłatwiejszą drogę do trofeum, praktycznie gwarantowanej fazy ligowej europejskich pucharów i dziesiątek milionów złotych z tym związanych.
Koniec miesiąca miodowego. Zaczyna mnie to wkurzać
Kurwa mać, tyle....
Co on myślał że ich jebniemy rezerwami ?
- Edytowany
[quote]#post1698283 Kolejny trener, znowu to samo. Do kurwy nędzy czy naprawdę musimy testować Traore, i grać tragicznymi Ravasem, Praszelikiem i Rakoczym akurat w meczu Pucharu z Rakowem? Nie można wyjść pierwszym składem, wygrać, awansować dalej a w poniedziałek z Zagłębiem porotować składem? Kolejny sezon mamy w dupie najłatwiejszą drogę do trofeum, praktycznie gwarantowanej fazy ligowej europejskich pucharów i dziesiątek milionów złotych z tym związanych.[/quote]
No ja też tego nie rozumiem.
Z Zagłębiem zagrać u siebie drugim składem było.
Kolejny liść w stronę kibiców, jak można tak sabotażować!!! Zmęczenie sezonem!!!
Czy to już jest ten moment, żeby stwierdzić, że władze Cracovii popełniły błąd zatrudniając Elsnera zamiast Gašparika?
[quote]#post1698340 Czy to już jest ten moment, żeby stwierdzić, że władze Cracovii popełniły błąd zatrudniając Elsnera zamiast Gašparika?[/quote]
Nie.
To Włodarze Cracovii w dupie mają PP.
Panie trenerze duży minus za wystawienie takiego składu na raków, to jest najkrótsza droga do pucharów a my przechodzimy obok meczu,
zmęczeni sezonem ?? Wkurw mam taki a to dopiero środa !!!!
A skad wiecie jakie dostal instrukcje z gory? Moze taki jest odgorny plan na sezon,czemu winic tak "dobrego" trenera z takim cv? Przynajmniej mozna sie wyspac w srodku tygodnia odpuszczajac mecz na rzecz poczytania ksiazki.
Ktokolwiek nie przyjdzie z comarch na koszulkach nigdy nic nie osiągniemy.
Na chłodno to i tak myślę, że PP jest zarezerwowany dla LzS lub Rakowa, którym słabiej w lidze idzie.
Brak reakcji trenera i zmuan świadczy, ze dziś zaliczamy jednostkę treningową .
Ogarniasz coś? Coraz gorzej to wygląda.
Nic już z tego nie będzie.
Chyba Elsner nie jest takim dobrym trenerem jak się wydawało...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)