Czarne wyszczupla...xd
-
-
GKS Katowice 2 - 1 Cracovia, niedziela 11 maja 2025, 14:45
[quote]#post1672443 Może wreszcie wystąpią w pasiakach, skąd ten pomysł władców na występy w czarnych strojach.[/quote]
Pytałem o to prezesa jak jeszcze nie bał się konfrontacji z kibicami. Powiedział, że piłkarzyki twierdzą, że czarny przynosi im szczęście.
A chuj oni mają do gadania w sprawie strojów! Jak im szczęście potrzebne w zawodzie to niech pracują w kasynie.
[quote]#post1672446 A chuj oni mają do gadania w sprawie strojów! Jak im szczęście potrzebne w zawodzie to niech pracują w kasynie.[/quote]
Alfred Gronevelt sie z ta teoria nie zgadza,liczy sie tylko statystyka.
No to raczej szczęścia nie będzie, bo Gieksa ma w domowych, o ile się nie mylę, czarną dupę, więc się sędzia nie zgodzi.
Swoją drogą rzuciłeś nowe światło na tragiczny bilans naszych domowych meczów. Pasiaste stroje przynoszą panienkom pecha.
o której zbiórka pod stadionem GKS Tychy w niedziele ?
[quote]#post1672586 o której zbiórka pod stadionem GKS Tychy w niedziele ?[/quote]
Zbiórka o 11.30, odjazd autobusów w kierunku Katowic o 12.00
[quote]#post1672587 [quote]#post1672586 o której zbiórka pod stadionem GKS Tychy w niedziele ?[/quote]
Zbiórka o 11.30, odjazd autobusów w kierunku Katowic o 12.00[/quote]
Dziękować ;-) bilety rozumiem na miejscu ?
Tak, będą rozdawane pod stadionem.
Z Krakowa wyjazd dopiero o 11
A ja odbiegnę troszkę od tematu , mecz z Legia za 12 dni a już pół stadionu wykupione!!! Jescze z dwa trzy dni i braknie biletów. Fenomen jesteśmy najsłabsza druzyna u siebie i robimy Sold out !!!
- Edytowany
Warszafka pewnie wykupuje
I Sosnowiec
- Edytowany
”...i zasmażka”
Tak naprawde to Lech znowu wykupuje nam sektory
[quote]#post1672596 A ja odbiegnę troszkę od tematu , mecz z Legia za 12 dni a już pół stadionu wykupione!!! Jescze z dwa trzy dni i braknie biletów. Fenomen jesteśmy najsłabsza druzyna u siebie i robimy Sold out !!![/quote]
Wiara chce podziękować piłkarzom za sezon....🤔
- Edytowany
A większych problemów nie macie (no wiem specjaliści od czosnkowania kotletów nie majo ;) ) niz to ,że pomimo gównianej gry ludzie zamiast się obrażać chcą przyjść na Pasy? [b]NA PASY NA KTÓRE NIE WOLNO SIĘ OBRAŻAĆ[/b] [ św. pamięci Prezes dr Kalita - młodzi nie wiedzą ,że umarł na serce załatwiając sprawy Cracovii w magistracie i zderzając się z dziwnymi "oporami" urzędasów "z niewłasciwej strony" ] - ale co tam lepiej za kotletami się rozejrzeć😂
ps: zaraz po meczu jak każdy normalny Pasiak pisałem do wyjazdowej ekipy na hokej do Rumunii ,że WOŁAMI mnie na mecz z CWKSem nie zaciągną ...ale oczywiście będę i mam nadzieje ,ze 99% z nas tutaj będzie też.
- Edytowany
Oczywiście wiele zależy od postawy w meczu z Gieksą, ale na 99% mnie nie będzie.
Zwłaszcza jak będzie wyprzedane.
"Dziękowałem" za rundę jesienną marznąc na meczu z Zagłębiem i dostałem mokrą szmatą w pysk w 90-tej minucie tego żenującego (poza bramką Bzdyla) widowiska. Teraz raczej wybiorę spokój.
Ja już jestem gotowy na ten mecz iść,nawet dziś💪😁
[quote]#post1672616 Oczywiście wiele zależy od postawy w meczu z Gieksą, ale na 99% mnie nie będzie.
Zwłaszcza jak będzie wyprzedane.[/quote]
Boś gdzieś na Śląsku siedział i wielkiego dr Kality w czasach jak w strachu o wygraną do Krzeszowic czy innych Niedżwiedzi żeśmy jeździli nie słuchałeś.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)