te zakazy to skandal. Albo gramy w piłkę, albo w papiery.
-
-
Cracovia 3 - 1 Puszcza Niepołomice, sobota 29 marca 2025, 14:45
Jak tak liczę potencjalnie wszystkie te zakazy
To z ławki z nami może w drużynie Puszczy wejść drugi bramkarz…
A wszyscy wiemy jak ostatnio skończyło się wejście drugiego bramkarza z Ławki w 1 lidze 🤣🤣🤣
Może lepiej nie ryzykować?
- Edytowany
[quote]#post1666968 te zakazy to skandal. Albo gramy w piłkę, albo w papiery.[/quote]
Nie zgadzam się. To byłby skandal w piłce amatorskiej. Tu zawodowo gra się o pieniądze (i dla "kopaczy trawiastych" ale co istotniejsze dla Klubu) . Wypożyczając po bardzo niskiej stawce tego czy innego gracza masz zupełnie NIESKANDALICZNE prawo zastrzegać jego występ przeciwko Twojemu Klubowi i nic nagannego moralnie tu nie ma.
ps: a pewnie do tego pokrywamy część pensji Janiego. Kiedyś "Łysy Wiśniewski" ;) w barwach Zabrza opędzlował nas na Kałuży (tj. strzelił zwycięskiego) gola i prześmiewał się w wywiadzie ,że Cracovia (był na wypożyczeniu do Żaboli) płaci mu pół pensji i jeszcze 3pkt dołożyła Zabrzu.
[obywatel vicek T. dbał o swoją kaszanę ...o wyniki Klubu "jakby mniej"]
to moze zapiszmy w umowie, ze ma grac z nami i zrobic czerwona kartke, albo strzelic samoboja. A co do taneigo wypozyczenia, to wypozyczeniu drozej! nie ma zakazu. BTW, a jak zagra mimo zapisu to co, walkower?
Pewnie kara umowna.
wydziwiasz Blues.
ps: zwykle jest to rozwiązane dopłatą do wypożyczenia. czyli może zagrać ale drogo
Panowie, to żart był z mojej strony 😉
[quote]#post1667007 Panowie, to żart był z mojej strony 😉[/quote]
Trafiłeś na poddatny grunt ;)
Ludzieeeee trochę dystansu :🤣
Odpalacie żelazną kopułę, a komar przeleciał 😉
- Edytowany
Gdzie tu dystans , idę o zakład że masa krytyków obecnej władzy przez ostatnich 20 lat siedziała cichutko mając przed sobą ołtarz ze zdjęciem Filipiaka i dziękując za ciepłą wodę pod prysznicem . Karmił ich chłop kolejnymi wywiadami , a oni to wszystko łykali jak pelikany , że taki biznesmen z niego i zaraz zrobi z Cracovii potęgę .
Teraz się nagle obudzili i wojują w necie o lepsze jutro dla Cracovii.
[quote]#post1667033 Gdzie tu dystans , idę o zakład że masa krytyków obecnej władzy przez ostatnich 20 lat siedziała cichutko mając przed sobą ołtarz ze zdjęciem Filipiaka i dziękując za ciepłą wodę pod prysznicem . Karmił ich chłop kolejnymi wywiadami , a oni to wszystko łykali jak pelikany , że taki biznesmen z niego i zaraz zrobi z Cracovii potęgę .
Teraz się nagle obudzili i wojują w necie o lepsze jutro dla Cracovii.[/quote]
No ale co to ma do rzeczy przy prostej dyskusji o zasadach gry wypożyczonych zawodników
[quote]#post1667033 Gdzie tu dystans , idę o zakład że masa krytyków obecnej władzy przez ostatnich 20 lat siedziała cichutko mając przed sobą ołtarz ze zdjęciem Filipiaka i dziękując za ciepłą wodę pod prysznicem . Karmił ich chłop kolejnymi wywiadami , a oni to wszystko łykali jak pelikany , że taki biznesmen z niego i zaraz zrobi z Cracovii potęgę .
Teraz się nagle obudzili i wojują w necie o lepsze jutro dla Cracovii.[/quote]
Melisa x2 🤣🤣🤣
Jeden żart, a tu lawina.....helouuuu🙈
Przecież wiadomo że przegramy chyba że Puszcza będzie się oszczędzać przed pucharem to max remis. Jest regres i tego nie zmieni przerwa da kadrę bo wielu wróci zmęczonych w tym nasza młodzież. Jako karnetowicz kończę sezon na tym meczu bo już wiosna i zaczynam sezon chodzenia po górach .Bede obserwował ale bez przeżywania. Kurwa a miało być tak pięknie …
Będzie zwycięstwo i to dość łatwe, bardzo lubię Puszcze mam kilku kolegów co kibicują nam i Puszczy. I jestem zły za mecz z Radomiakiem. Pewno wiecie co mam na myśli...
A ja uważam, że będzie odbicie.
Czkawką.
Z kleksem. Na bogato.
Zwycięstwo w bólach a potem seria........
Ja obstawiam dwa samobóje i hattrick fińczyka😂
a ja kiełbę z Kabanosika i dwa Lagery po meczu
[quote]#post1667133 a ja kiełbę z Kabanosika i dwa Lagery po meczu[/quote]
Ale, w Wielkim Poście, Kumie???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)