Nie wiem co dziś się stało. Od roku się zastanawiałem gdzie gość zatracił umiejętności gry w piłkę. To samo mnie naszło w pierwszej połowie. A tu nagle cudowne przebudzenie, bo to on miał te wejścia lewą flanką, jeśli ślepy nie jestem a mam tam daleko, druga połowa, no tak ma chłop grać.
-
-
Mauro Perković piłkarzem Pasów! ⚪️🔴
Bo to trening czyni mistrza 😉
16 dni później
Coś ty ku... zrobił?
Karnego .
Drugi głupi karny w trzy dni, żenada. Naucz się chłopie trzymać ręce przy sobie. Z Radomiakiem jeszcze można jakoś usprawiedliwić ale dzisiejsze zachowanie głupota totalna, ma szczęście że sędzia nie dołożył jeszcze czerwonej kartki.
Co z tego że strzeli jednego gola (z Wieczystą) jak później popełni 5 błędów po których tracimy ważne punkty.
Kto Go kupił za milion euro?!
Tak, słaby jest wyjebmy go.
Kurde ja nie mogę. Jedyny zawodnik grający głową, haruje w obronie i ataku i do niego miejmy pretensje
- Edytowany
[quote]#post1743890
Kto Go kupił za milion euro?![/quote]
Cracovia
Wyparłem z pamięci tego karnego z Radomiakiem. Ja pierdolę, co za qrwa niedorozwój!!!!
Powinni Go nie wpuścić do autokaru.
Niech wraca do Krakowa na piechotę.
"Dziękujemy" za dziś...
Milion czego poszedł?
- Edytowany
kurwa, nastepny
[b]Edycja z 02.09.2026 o godz. 20:16 (scalono posty)[/b]
debile pierdolone
Drogi chłopcze , wróc do podstawowego szkolenia.
Jesteś w moich oczach skończony, mniej niż zero. Mam nadzieję że jak kiedyś mi przejdzie wkurwienie i przyjdę w końcu na mecz, może na wiosnę, może w kolejnym sezonie to już Cię więcej w tej koszulce nie zobaczę.
Hehe, to se postawił wisienkę na torcie tym karnym
Przejdzie mi, ale chłopie, jesteś u mnie głupkiem miesiąca
Nie wiem co bardziej mnie wqrwia, brak umiejętności, brak chęci czy brak mózgu.
Mnie najbardziej denerwuje właśnie to, że umiejętności to on ma. Ma też unikalną na tle naszej drużyny wartość ofensywną. Właśnie biorąc to wszystko pod uwagę strasznie trudno jest przeboleć tak debilne błędy. A niestety, zdarzają mu się, nie tylko w ostatnich dwóch meczach.
Obrońcę rozlicza się przede wszystkim za grę w obronie. A on choć daje coś w ataku to obrońcą jest beznadziejnym.
Jego gra w obronie to bomba z opóźnionym zapłonem.
Bo to nie jest wahadłowy a stoper
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)