Nie ma w oficjalnym kalendarzu pewnie.
Sterby przerwa ma sens bo z dnia na dzień większe klepiska byłyby zamiast jako takiej murawy. Poza tym zawsze jest duże ryzyko opadów śniegu. Wiem, że ich co raz mniej ale taki już jest klimat. Wolę by nie grano w przypadkowych warunkach :) a to, że od miesiąca murawy są słabe to już trochę inna sprawa.
-
-
Cracovia 0 - 0 Raków Częstochowa, sobota 1 lutego 2025, 17:30
Ja tam wolę kibicować w ciepełku a nie w kurtce.
[quote]#post1655276 Nie ma w oficjalnym kalendarzu pewnie.
Sterby przerwa ma sens bo z dnia na dzień większe klepiska byłyby zamiast jako takiej murawy. Poza tym zawsze jest duże ryzyko opadów śniegu. Wiem, że ich co raz mniej ale taki już jest klimat. Wolę by nie grano w przypadkowych warunkach :) a to, że od miesiąca murawy są słabe to już trochę inna sprawa.[/quote]
Sarkazm Misiu, sarkazm.
Dla mnie mecze styczeń - marzec to idiotyzm. Gdy w Polsce mamy najfajniejszą pogodę i najdłuższy dzień, wtedy po boiskach biegają co najwyżej mrówki.
[quote]#post1655312 [quote]#post1655276 Nie ma w oficjalnym kalendarzu pewnie.
Sterby przerwa ma sens bo z dnia na dzień większe klepiska byłyby zamiast jako takiej murawy. Poza tym zawsze jest duże ryzyko opadów śniegu. Wiem, że ich co raz mniej ale taki już jest klimat. Wolę by nie grano w przypadkowych warunkach :) a to, że od miesiąca murawy są słabe to już trochę inna sprawa.[/quote]
Sarkazm Misiu, sarkazm.
Dla mnie mecze styczeń - marzec to idiotyzm. Gdy w Polsce mamy najfajniejszą pogodę i najdłuższy dzień, wtedy po boiskach biegają co najwyżej mrówki.[/quote]
Czyżby koziołek to był alternick Misia?
Nigdy bym nie przypuszczał...
No, ale wiadomo, że sterby jest kumaty. Ponadto na alternickach się zna 😉
Misia podobno dopadł jakiś wirus.
A do Koziołka napisałem Misiu, bo go znam i lubię.
Ach ta zazdrość...
- Edytowany
Ja osobiście jestem za oddzieleniem rund.
A od zawsze jestem zwolenikiem systemu wiosna-jesień (jak w Skandynawii np.)
W tamtym roku to graliśmy zaległy mecz z cweLką chyba 22 grudnia,po pogrzebie Śp Filipiaka,był trochę zimno.
[quote]#post1655478 W tamtym roku to graliśmy zaległy mecz z cweLką chyba 22 grudnia,po pogrzebie Śp Filipiaka,był trochę zimno.[/quote]
Dokładnie 20 grudnia
[quote]#post1655479 [quote]#post1655478 W tamtym roku to graliśmy zaległy mecz z cweLką chyba 22 grudnia,po pogrzebie Śp Filipiaka,był trochę zimno.[/quote]
Dokładnie 20 grudnia[/quote]
Tak.pogrzeb był później niż mecz.
Rok temu, 10 grudnia byliśmy dzień po meczu z Mielcem, czując się jak tydzień temu po meczu z Lubinem (ten remis 2:2) , a przed nami jeszcze były dwie potyczki z cwelką. Oba w dość osobliwych warunkach (zimno było konkretnie). Ale w poprzednim sezonie inauguracja była z kolei 10 lutego, a teraz gramy weekend wcześniej
[quote]#post1655477 Ja osobiście jestem za oddzieleniem rund.
A od zawsze jestem zwolenikiem systemu wiosna-jesień (jak w Skandynawii np.)[/quote]
Wszystkie sukcesy medalowe odnieśliśmy w systemie wiosna-jesień. A potem się czarne mafie zmówiły i nam system podmieniły.
Tia... wszystko przez ten system. Wszystko w polskiej piłce jest cacy i hula tylko ten system wredny wszystkie wysiłki niweczy. Gdyby tak system zmienić, to Liga Mistrzów jest nasza i polski finał na Wembley czy innym Camp Nou
[quote]#post1655386 Misia podobno dopadł jakiś wirus.
A do Koziołka napisałem Misiu, bo go znam i lubię.
Ach ta zazdrość...[/quote]
Dementuję!! Nic mi nie jest! Nie mam żadnego wirusa!!!
No, i niech się coca cola od pepsi :)
Wiem że do meczu daleko ale jebac medaliki
- Edytowany
tak swiatecznie... rozga ich napierdalac... rowno po calym ciele niech cierpia...
mecz o 6 puntków.
- Edytowany
Jeszcze miesiąc i kilka dni grudnia i mecz z medalikami....Auuuu
Czy @Lajkonik#42556 nie mógłby wyświetlać na banerze ile czasu zostało do meczu?
Z F1 wiem, że czeka mnie 91 dni i ponad 6h posuchy.
17 dni później
Jeszcze miesiąc i będzie mecz najpiękniejszego klubu na świecie!!!!
⬜🟥⬜🟥⬜🟥HEJ,HEJ,CRACOVIA ⬜🟥⬜🟥⬜🟥
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)