Wygramy 5:0
-
-
Lechia Gdansk 1 - 2 Cracovia, niedziela 3 listopada 2024, 17:30
Kurde a ja z pracy wracam I wynik śledzę w fleshscore szlag mnie trafi że nawet w tv nie oglądam....nasi dopingują tam ostro mam badziej na 20 min ostatnich zdarzę w sobotę na katowice ale mnie wciągło...
Benek jeszcze jedna i zostaje liderem strzelców naszej ekstraklasy , bo w kanadyjskiej już odjechał , a Hasić jeszcze pokaże w tym meczu
[quote]#post1649923 Jak nie zatrzymamy Kallmana to ja nie wiem...[/quote]
zrzutka. pl, może na 1 rok kontraktu uciułamy 💪
- Edytowany
Nieźle się nam to poukładało, mimo kontuzji Gity.
Dwójka niebezpieczna , Sokołowski na obronie z żółtą , trzeba walnąć trzecią ,ona zawsze odbiera ochotę do grania.
Nadzieja w Ravasie. Po drugiej żółtej szanse się wyrównały. Kończmy kurde ten mecz. Ząb mnie boli.
Jeeeeeeee tylko zwycięstwo super
Zatrzymać Kalmana za wszelką cenę!
Benjamin pracuje na super kontrakt, ale już chyba nie u nas. Hasic rzeczywiście irytuje; zamiast strzelać - podaje, zamiast podawać - strzela. No ale on z tych piłkarzy, którzy potrafią wrzucić takie piłki jak do Kallmana.
Spokojnie załadować trzecią i wracać do domu...
Ale nam się kocur trafił... zastawić Cichy Kącik i przedłużać z Kallmanem!
- Edytowany
Pany, leżę krzyżem, 'Kalman ma nadwagę", ludzka rzecz błądzić, Łaski czekam :)
Dowieźć to Panowie i utrzymanie pewne w 14 kolejce 😎😎😎
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-11/20241103-183209-jpg-41042642.jpg[/img]
Ładnie takie wyniki do przerwy wyglądają.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-11/20241103-182040-jpg-22603969.jpg[/img]
Takie też
- Edytowany
[quote]#post1649932 Kurde a ja z pracy wracam I wynik śledzę w fleshscore szlag mnie trafi że nawet w tv nie oglądam....nasi dopingują tam ostro mam badziej na 20 min ostatnich zdarzę w sobotę na katowice ale mnie wciągło...[/quote]
Apka tvp sport i oglądasz w drodze. Chyba, że prowadzisz to faktycznie głosówka jedynie.
A na histerii nawet wzmianki i meczu. Pieski portal jego mac. Muszą ich boleć wyniki Cracovii
Ajdin posypuję moją gorącą głowę popiołem 🙏
[quote]#post1649932 Kurde a ja z pracy wracam I wynik śledzę w fleshscore szlag mnie trafi że nawet w tv nie oglądam....nasi dopingują tam ostro mam badziej na 20 min ostatnich zdarzę w sobotę na katowice ale mnie wciągło...[/quote]
Spoko Brachu, poślady spinamy także i w Twoim imieniu, tak, że ten :)
Sokołowskiego chyba nie będą zmieniać, bo uwił sobie gniazdko na stoperze i chce tam zostać. W wywiadzie zadowolny, podoba mu się.
@Kamaz80#42570
Na cyganow to obowiązkowo!!!
Jak ktoś nie utrzyma Kallmana w Pasach nie zasługuje by być prezesem.
No, gruntownie pogłaskałem się po jajkach, i z bananem wbiłem się w fotel, ha, ha
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)