To się Prezes ucieszy, kazał otworzyć strefę kibica pod stadionem już od 15.
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
Zebrać wieczorową porą legitymacje, kiedy zostało już ostatnie 400 biletów i licznik bił by oddać bilety... Musiałem brać normalne, ale za to niech widzę, że Wujas ma gest i nie 'biedował' z biletami 😀
- Edytowany
Za moich czasów dziecięcych atrakcją były wielkie niekończące się schody na łukach naszego starego stadionu.....
Piękny był ten stadion....,
Teraz dzieci mają inne atrakcje.
Oraz obwarzanki z worka;)
[quote]#post1646661 [quote]#post1646636 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/1728669358-09684400.jpg[/img][/quote]
Stamtąd 🫣😉[/quote]
Jest tego więcej.
Ze względu a nie "Że względu"
Rynek a nie "rynek"...
W jakiejś szybkiej, nieformalnej konwersacji na różne błędy można przymknąć oko ale to jest ogłoszenie wydarzenia przez oficjalne Stowarzyszenie.
Jak się zestawi nazwę stowarzyszenia i takie niedbalstwo to się przykro robi. Dawajcie komuś do przeczytania takie rzeczy.
- Edytowany
@gronix#5119 przed „ale” dajemy przecinek.
Strefę można spokojnie przesunąć na 17. Zabrakło komunikacji na linii stowarzyszenie klub.
- Edytowany
Też na miejscu kibica z Poznania nie chciałbym siedzieć pod stadionem od 15 jak mam do wyboru Rynek. Choć te miejscówki są na tyle blisko że można spokojnie zaliczyć obie.
- Edytowany
[quote]#post1646661 [quote]#post1646636 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/1728669358-09684400.jpg[/img][/quote]
Stamtąd 🫣😉[/quote]
Hmm, z drugiego zdania wynika, że to dopiero teraz nadeszła chwila, żeby przełożyć przemarsz...
Ale idę, nie powstrzymają mnie. 🙂
Zgadzam się, że trzeba dawać do przeczytania. Jak wiadomo, z wszystkimi polonistami świata nie po drodze prezesującemu somsiadce. Sami wiemy z jakim poczuciem absmaku się to później czyta. U nas tylko kultura wyższa. Także literacka. Nie tylko na stadionie, gdzie zresztą już jest od dawna.
Dał nam przykład Jerzy Pilch jak [s]pić[/s] pisać mamy.
Nie róbmy jaj z takimi błędami..
[quote]#post1646235 Ważne jest zwycięstwo w tym meczu ,nawet nie ze względy na walkę o mistrzostwo bo to tego droga daleka , ale ze względny na ludzi których będzie masa i powinni zakosztować smaku tryumfu , może ktoś się zakocha w pasach na amen.
Mnie się to zdarzyło ze 40 lat temu ( owszem mecz z Gwardią Szczytno o awans) .[/quote]
To był mój pierwszy mecz na PASACH. Pamiętam jak fikałem "koziołki" z radości !!!🤣 Razem ze mną był (ŚP.) wiślak i pół osiedla. Siedziałem wtedy w okolicy obecnego A2 i pamiętam jak po meczu przeskakiwaliśmy kratę i szaleliśmy na murawie.
K...wa, dla mnie to było wczoraj!! 😱
- Edytowany
E tam, czepiacie się. Wszystkie oświadczenia i wszystkie zapowiedzi wszystkich Grup Decyzyjnych w Polsce tak brzmią i wyglądają.
Szkoda, że decyzyjni nie podjęli decyzji o nauce języka ojczystego.
@sterby#4472
Bracie po Szalu, ale co się dziwujesz jak takie "kwiatki" rosną w "elytach "...
....
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/1000030865-jpg-03926611.jpg[/img]
- Edytowany
.
Będzie remis bramkowy i dobre widowisko.
Przepowiadanie przyszłości to trudna sztuka.
[quote]#post1646707 [quote]#post1646235 Ważne jest zwycięstwo w tym meczu ,nawet nie ze względy na walkę o mistrzostwo bo to tego droga daleka , ale ze względny na ludzi których będzie masa i powinni zakosztować smaku tryumfu , może ktoś się zakocha w pasach na amen.
Mnie się to zdarzyło ze 40 lat temu ( owszem mecz z Gwardią Szczytno o awans) .[/quote]
To był mój pierwszy mecz na PASACH. Pamiętam jak fikałem "koziołki" z radości !!!🤣 Razem ze mną był (ŚP.) wiślak i pół osiedla. Siedziałem wtedy w okolicy obecnego A2 i pamiętam jak po meczu przeskakiwaliśmy kratę i szaleliśmy na murawie.
K...wa, dla mnie to było wczoraj!! 😱 [/quote]
Tylko że wtedy nie było kraty do przeskakiwania :)
- Edytowany
Kurde faktycznie, zamontowali kratę po awansie.
Ale skąd młodzież o tym wie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)