No, no ... 👋
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
To chyba sprzed VARU bo 4 bramka pol metra spalonego.
Swoją drogą mieliśmy wtedy zarąbistą pakę w ataku. Żarło tak jak teraz.
[quote]#post1646008 To chyba sprzed VARU bo 4 bramka pol metra spalonego.
Swoją drogą mieliśmy wtedy zarąbistą pakę w ataku. Żarło tak jak teraz. [/quote]
Pół metra spalonego to było przy „bramce” Zakrzewskiego w pamiętnym 3:4 na Bułgarskiej - tu Jendrisek po prostu świetnie wyczuł linię bramka w 100% prawidłowa :)
No faktycznie ;)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/obraz-png-46805438.png[/img]
Spalony jest jak sędzia zagwiżdże* - a tu nawet goście z Lecha nie protestowali
————
* Chyba ze przeciw nam wtedy nawet gwizdek jakiegoś oszusta nie rozstrzyga sytuacji - mówiąc inaczej a raczej parafrazując - sędzia sędzią ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie
obudzili się w mailingiem... wow, gratulacje dla marketingu.
Do końca sezonu może wyrobią się jakieś metody promocji wydarzeń bo jak narazie to kwiczy u nas niestety.
[quote]#post1646001 Kolejne info odnośnie meczu:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/obraz-png-57431910.png[/img]
I wygląda na to, że licznik padł, ostatnia aktualizacja z 13.50[/quote]
Dobrze, że padł. Teraz wielu dostanie sraczki, że zabraknie biletów, a tak by czekali, żeby postać godzinę w kolejce. Odbiją się od bramy, to się nauczą.
- Edytowany
[quote]#post1646010 No faktycznie ;)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/obraz-png-46805438.png[/img][/quote]
Tylko, że na tym zdjęciu nie widać momentu podania. Piłka nie jest przy nodze podającego.
Nie przesadzam bo nie widziałem filmiku, ale zdjęci niczego nie udawadnia
Lech nie zwalniał wtedy jakiegoś trenera?
Licznik wstał 😉 Ponad 2 tys. sprzedanych biletów 😁
[quote]#post1646026 Licznik wstał 😉 Ponad 2 tys. sprzedanych biletów 😁[/quote]
Wczoraj było 1,7 tys. Dziś pęknie 2,5tys.
- Edytowany
2 dni i będzie po ptakach. Pierwszy raz od dawna. Jednak forma grajków ma wpływ na frekwencję, czego Ś.P. Profesor i jego giermek chujołap, nie potrafili zrozumieć przez 20 lat, że o kwicie za miejsca w topie nie wspomnę.
- Edytowany
Padnie dziś 10k. W erze prowadzenia licznika to bodajże 2 raz (nie pisze tu o sytuacjach na minuty przed meczem)
Potrafili, ale mieli to w dupie. Kibic generuje kłopoty.
[quote]#post1646020 [quote]#post1646010 No faktycznie ;)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/obraz-png-46805438.png[/img][/quote]
Tylko, że na tym zdjęciu nie widać momentu podania. Piłka nie jest przy nodze podającego.
Nie przesadzam bo nie widziałem filmiku, ale zdjęci niczego nie udawadnia
Lech nie zwalniał wtedy jakiegoś trenera?
[/quote] Zwolnił Skorżę po tym meczu.
[quote]#post1645958 Pięknie zapełnia się stadion. Chyba sprawdzą się moje wizje z ponownie rozłożoną trybuną na rodzinnym.[/quote]
Słaba mam pamięć była kiedykolwiek zamontowana trybuna na dziecięcym? Nie pamiętam, pewnie gdzie tutaj padło pytanie ale czy jest szansa by jak się wyprzedadzą bilety zamontowali tą trybunę ?
- Edytowany
No ładnie bilety idą...w takim tempie chyba nawet przed derbami nie schodziły 😋 11 dni do meczu, a prawie 10k sprzedane.
[quote]#post1646049
Słaba mam pamięć była kiedykolwiek zamontowana trybuna na dziecięcym? Nie pamiętam, pewnie gdzie tutaj padło pytanie ale czy jest szansa by jak się wyprzedadzą bilety zamontowali tą trybunę ?
[/quote]
Po otwarciu stadionu przez kilka lat na pewno była. Potem po zdemontowaniu tak już zostało.
B2 już też wyprzedany, za niedługo pójdzie B4, E2 i A3. 10k pewnie jednak dziś nie pęknie, ale koło 10 rano jutro to już z pewnością.
[quote]#post1645924 @leszeczek#4153 chcesz mnie zniknąć? Ja tam siedzę (właściwie stoję) przy tej cholernej kracie.[/quote]
Tak krata chroni mnie przed leszeczkiem albo leszeczka przede mną :)
Nie, ma.montowania trybuny na jeden mecz kosztem.dzieci. te dodatkowe 300 miejsc jednorazowo nie są warte , odbierania naszym stalym bywalcom ich miejsca.
To jest dzieciaków sekotr i one go Tworza, a nie jednorazowe piknikowe mordeczki, które obudziły się bo gramy z Lechem o lidera.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)