Podobno.800 Lecha 😉, o tysiącach nie slyszałem.
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
Tak ponad połowa stadionu wyprzedana jak myślicie to nasza pasiasta brać tak wykupuje bilety co? Obawiam się że doping będzie mega ale nie wiem czy tak do końca dla nas? Żeby nie było szanuję i nawet kibicuje Lechowi ale...... no właśnie
czy Wam też nie udaje się wejść na stronę klubu? Zawiesiła się?
Przydałby się jasny przekaz, komunikat stowarzyszenia albo kogoś z otoczenia klubu żeby napisać" Lech dostał tyle i tyle biletów", żeby uniknąć spekulowania, pierdolenia, że przyjedzie 10 tyś z Poznania i nie będzie gdzie usiąść. Przeca wiadomo już jaką pule dostali.
- Edytowany
Przydałoby się kupować bilety a nie zajmować się kibicami Lecha.
Z resztą całkiem niezłą opcją byłoby gdyby Lech wykupił 5K biletów i nasze królewny poodbijały się od kas w dniu meczu.
ja to mam z głowy [zawsze mam karnet]
Spoko. We Wrocławiu też było sporo kibiców Śląska. u siebie mamy bilans 2-2-1, a na wyjazdach 5-0-1.
Jaz z Poznania przyjedzie 5K i zaśpiewają "gramy u siebie" to już po nich ;-)
[quote]#post1645793 Przydałoby się kupować bilety a nie zajmować się kibicami Lecha. [/quote]
Może zacznijmy wreszxie patrzyć na siebie, wszedzie problrm tylko nie u nas.
Ps. Ode mnie dzis 5 biletow ddoatkowych poszło.
- Edytowany
A.niech bedzie i Lecha 2 tys.
Może wstyd niektórym.zajrzy w oczy,że na miejscu nam się isć nie chce, a poznaniacy mogą i chcą.
Ps. Pod kasami widzialem dzis ze ktos co chwile kupuje bilety, więc to nie tylko Lech kupuje bilety, My też. Tak dla malokontentow.
@leszeczek#4153
Tylko Kibole Kolejorza, mimo wielokrotnej obecności na K1, nigdy tak nie skandowali.
Wiem, wiem. Taki żarcik miał być.
A co miałem napisać, że będą skandowali "jeszcze jeden" jak nam strzelą?
@leszeczek#4153
Ta "mityczna" sytuacja została wielokrotnie wyjaśniona i rozłożona na czynniki pierwsze, we wszelakich możliwych układach. Ci co byli, wiedzą, że nikt z ekipy Lecha nie bawił się w takie gierki. Zdecydowanie gorsi są pikole z Tychów na hokeju. Chamstwo, aż bije od nich na kilometr.
Ale będzie powtarzana dopóki ci, którzy wtedy świadomi kibicowali Cracovii są w stanie pisać na forum.
A może będą też pisać ci, którzy ją usłyszeli od starszych? Nie wiadomo.
W każdym razie nie łudź się, niezależnie czy jest prawdziwa, czy nie, będzie powracać jeszcze dłuuugoooo 😁
- Edytowany
[quote]#post1645817 Wiem, wiem. Taki żarcik miał być.
A co miałem napisać, że będą skandowali "jeszcze jeden" jak nam strzelą?[/quote]
Ja bym chętnie tak zaśpiewał jak strzelimy na 3-0
Czemu nie ? 😉 Tradycje trzeba podtrzymywać w zgodzie😝…
- Edytowany
Tia...
Tyskie pikniki to trudny temat. Poznańskie to trochę mniejszy kaliber ale zawsze. Tyle, że paru pikników z Poznania też się ponoć wybiera do nas.
Zresztą nie zdziwię się jak się u nas też komuś coś wyrwie.
@leszeczek#4153
Zapewniam Cię, że jeśli w grupie Lecha będą pikole, tudzież przejadą na własny rachunek, to mają bardzo mroczne i przejrzyste zasady, dotyczące ich zachowania. Tam nie ma jak u nas było, jebania dziadków w Grodzisku, że o niestosowaniu się do poleceń wyjazdowych i konsekwencjach nie wspomnę. Niektórym widzę trzeba przypomnieć: (Mat. 7:3-5): A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz? Albo jak powiesz bratu swemu: Pozwól, że wyjmę źdźbło z oka twego, a oto belka jest w oku twoim?
Grodzisk to już prehistoria…
Ile to lat będzie ? Strzelam, że około 15
" Chyba nie trzeba nikomu mówić, że oznacza to komplet w młynie. Reagujemy odrazu i ogłaszamy -rozszerzamy młyn o sektor B4! Chcesz dopingować z nami Cracovię i Kolejorza, a na sektorze D braknie biletów? Kup na sektor B4! "
Akurat na Lechu pikniki to jest luz, sympatyczniej jest tylko w Gdyni. W Tychach na hokeju no to są dość mocno negatywnie nastawieni, ale ja już nie będę mówił gdzie najgorzej na wyjeździe zgodowym się poczułem z powodu pikników bo znowu będzie obraza majestatu koronnego
A co do meczu to jest mecz o kalibrze którego wielu Pasiaków za swojego życia nie widziało - wystarczyło chcieć i jakoś ten wózek do przodu się toczy
Ave Cracovia!
@staban#4107
Skurwienie, nigdy nie przestanie nim być.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)