[quote]#post1642863 [quote]#post1642672 Żeby te hujki z komisji nam stadionu nie zemknęli za tydzień w sobotę bo by bolało.[/quote]
A co ma być za tydzień w sobotę, że miało by boleć? Niech se zamykają w sobotę. My gramy w poniedziałek🤣
[/quote]
Masz racje, żyje już meczem z Kolejorzem😁
-
-
Cracovia vs Pogon Szczecin, sobota 14 września, 17:30
Mam nadzieję, że komisja ligi nie zamknie nam stadionu, bo nie doszło do żadnych ekscesów i skończy się na karze finansowej, bo w sumie to jest najważniejsze. W ogóle jak czyta się te wszystkie artykuły o prokuraturze i policji badających sprawę to płetwy opadają i może człowieka trafić. ŻENUA. Czy oni mają za dużo czasu? Nie mają nic do roboty? Ja rozumiem, że w wielu przypadkach należy karać, mimo że nic się nie stało, np. kierowców przekraczających prędkość po to, żeby wszyscy przestrzegali przepisy. Natomiast ten przypadek w meczu z Pogonią jest pierwszy tego typu. Może się mylę ale chyba jest jakiś paragraf, który mówi, że pewne sprawy można umorzyć dla dobra innych nierozwiązanych, choćby po to żeby nie tracić czasu. Nie brakuje chodzących na wolności przestępców, gangsterów, aferzystów, bo nie da się ich złapać lub udowodnić winy. Chyba, że faktycznie nie ma, bo prokuratura i policja świetnie nad wszystkim panują albo żyjemy w kraju idealnym gdzie wszyscy są święci. Ot typowy TEMAT ZASTĘPCZY.
A jeżeli miałaby być kara, to nie byłoby już w tym tygodniu?
- Edytowany
A jaka jest wina klubu właściwie? Ulewa spowodowała awarię techniczną co chyba nie jest winą klubu. Jedyne co klub mógł zrobić to ogłosić, że mecz będzie bez kibiców, zamknąć bramy i tyle. Ktoś te bramy sforsował, czemu przyglądała się policja!!! I za to ma odpowiadać Cracovia?! Totalny absurd. Jeżeli ktoś jest winien, to tylko policja za bezczynność. Teoretycznie winni mogą być kibice którzy wyłamali bramę, ale to też chyba niemożliwe. Mogli po prostu być zmuszeni przez napierających. Inni gdy widzieli otwartą bramę (Rock...) nie mogli wiedzieć, że nie powinni wchodzić. Cracovia była tu tylko poszkodowana. To tak jakby właściciel domu odpowiadał, że ktoś mu wszedł do niego gdy był zamknięty.
https://sport.tvp.pl/82428747/dotarlismy-do-raportu-delegata-z-meczu-cracovii-coraz-wiecej-rozbieznosci
https://www.youtube.com/watch?v=c8PnEPL38_c
https://sport.tvp.pl/82428747/dotarlismy-do-raportu-delegata-z-meczu-cracovii-coraz-wiecej-rozbieznosci
https://images.app.goo.gl/7Du8wHTLQCHSqJnJ9
Towarzyszu Miga, możesz być pewien że jak spotkam Ciebie gdziekolwiek, to opluje prosto w ryj.
Masz to pewne.
- Edytowany
Zawsze jest wytrych "brak społecznej szkodliwości czynu" . Drążenie sprawy w tych okolicznościach to głupota
Coś tam łamiącego jest 😁 ? Bo nie chce mi się tego czytać
[quote]#post1642968 Towarzyszu Miga, możesz być pewien że jak spotkam Ciebie gdziekolwiek, to opluje prosto w ryj.
Masz to pewne.[/quote]
Przeczytałem ten wpis Migi na TVP Sport... dopisuje się do posta Pabla - Miga jak cię gdzieś spotkam to ci zakurwię za te wszystkie złośliwości w kierunku Pasów. Nędzny psiarczyk-apartczyk, który szuka poklasku wśród swoich dłubiąc w gównie żeby tylko się dojebać do Cracovii
Tak mu wszyscy narobicie jak Bialonskiemu na hokeju robili... napisali na forum i na tym sie kończyło....
Na razie to wrzucając link zrobiliście mu przysługę zwiększając klikalność, może nawet premię dostanie.
Trzeba plującym na Cracovię odbierać akredytację i po kłopocie.
miga typowa psia końcówka ...
skowyt czworonogów to jest to co lubię ...
50.000 zł kary...
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1146254/cracovia-ukarana-za-mecz-z-pogonia
- Edytowany
Wtargajacych było 2 000 , kara 50 000, czyli to wychodzi 25 zł na łeb, no chyba że ktoś jest półgłówkiem to wtedy 12,50 .
- Edytowany
[quote]#post1643992 Wtargajacych było 2 000 , kara 50 000, czyli to wychodzi 25 zł na łeb, no chyba że ktoś jest półgłówkiem to wtedy 12,50 . [/quote]
Jeszcze niektórzy mogli mieć w tym dniu urwanie głowy
Tego nie wiem, ja płace 12,50.
Miga i Knura w 7 niebie
[quote]#post1643997 Miga i Knura w 7 niebie [/quote]
Ja myślę, że są raczej zawiedzeni wysokością kary, tyle się napocili a tu parę groszy do zapłaty.
Teraz niech się kutafony zajmą aferami w gts-ie.
[quote]#post1643997 Miga i Knura w 7 niebie [/quote]
A drapał ich pies!
[quote]#post1643999
Teraz niech się kutafony zajmą aferami w gts-ie.
[/quote]
Te dwa chu... złamane cały czas się zajmują aferami gts-u poprzez odwracanie od nich uwagi opinii publicznej rozdmuchując byle jakie drobnostki po naszej stronie i szkalując nas na każdym kroku. Róbmy swoje, niech im żyłki na skroniach pękną z wkurwu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)