bedzie zgoda z radomem na meczu tzn czy nasi wejda??
-
-
Radomiak vs Cracovia, sobota, 31 sierpnia, 20:15
nie wiem gdzie to napisac dlaczego juz nie ma ocen po meczu??
Chyba brak chętnych do prowadzenia tematu .
- Edytowany
Też tego nie rozumiem, te oceny w formie "wisdom of the crowd" miały dla mnie zawsze większą wartość niż oceny ekspertów telewizyjnych czy różnego rodzaju algorytmy oceniające zawodników na podstawie danych meczowych
eksperci oceniaja wszystkich a ja lubiłem zobaczyc jak kibice oceniaja naszych w danym meczu oczywiscie z komentarzem
Jakby ktoś poszukiwał zastępstwa w jakiejś formie, to na Twitterze zbierane są głosy poprzez wykorzystanie formularza Google, link tutaj: https://twitter.com/trybuna1906/status/1827760463964242153 - oceny są przedstawiane parę dni po meczu
No to co znowu jakieś 6-0 z radomiakiem😄
Nie ważne ile, ważne żeby wygrać.
Przy wysokiej wygranej byłaby szansa przeskoczyć Lecha 🙂
ale pięknie się tabela układa my z lechem na podium,lechia w strefie spadkowej,wisła skisła bliżej 2 ligi niż ekstraklasy życie jest piękne😁
cybermaniak stworzy ci nowa wirtualna tabela hhee
[quote]#post1639099 Przy wysokiej wygranej byłaby szansa przeskoczyć Lecha 🙂[/quote]
Luzik, nie ma się co przemęczać, z 3:0 wystarczy, przeskoczymy Lecha, jak z nimi wygramy 😁 *
* do piłkarzy - tylko tego kurna nie czytajcie, macie gryźć trawę od pierwszego do ostatniego gwizdka
- Edytowany
Z chytrusami z randomiaka chyba bez kibiców Pasów.
Za szybko pisałem. Poprawka.
zobaczymy na pewno jakies rozmowy trwaja,,,,,,jak sie z jaga udało dogadac czemu nie tu
Haczyk w tym meczu jest jeden...my ostatnie mecze wszystkie wygrywamy, Radomiak wszystkie przegrywa. Oby nie zadziałało "prawo Ekstraklasy" 🤡
Trzeba uważać, żeby ten Rocha nam gola nie strzelił bo jest gość w gazie, 5 goli w 5 meczach.
[quote]#post1639104 Z chytrusami z randomiaka chyba beż kibiców Psów [/quote]
a co tam kibice psów mieliby robić?
Jaki rocha, jaki ishak tylko kallman💪
[quote]#post1639109 [quote]#post1639104 Z chytrusami z randomiaka chyba beż kibiców Psów [/quote]
a co tam kibice psów mieliby robić?[/quote]
brawo za czujność ale przeczytałem......
Nie chce być hurra optymista, ale widać w końcu, ze trafił do nas prawdziwy fachowiec od wyszkolenia motorycznego. I nasi piłkarze przez to moim zdaniem są ostatnio bardziej mobilni. I na plus działa tez fakt, ze Radomiak zalega z pensjami byłym trenerom i ponoć tez zawodnikom nie płaca na czas...Jedna sprawę właśnie przegrali przed FIFA i Pan Sławek już raczej nie pomoże...
Może być też tak, że po 3 wygranych z rzędu wkradnie się rozluźnienie w zespole, przegramy z Radomiakiem i balonik pęknie...
Oby nie. Przy wygranej w Radomiu na następny mecz z Pogonią przyjdą tłumy na stadion.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)