Pięknie gra Resovia, bramka stadiony świata
-
-
Puchar Polski 2024/2025
Lech ma takie same plany jak my. walić puchar liczy się tylko mistrzostwo... 😄
I co mają powiedzieć kibice Lecha? Kolejorz wyrzucony z pucharu!
Ech,Lech 😑
- Edytowany
Cracovia Lech Raków za burtą po pierwszej rundzie. Wpadł by ktos na to ? 😄
[quote]#post1644034 Lech ma takie same plany jak my. walić puchar liczy się tylko mistrzostwo... 😄 [/quote]
Ciekawie będzie jak nie będzie pucharu ani mistrzostwa
Cóż, dołączamy do elitarnego grona. Raków, Kolejorz, Cracovia
- Edytowany
Jak tak dalej pójdzie to ciekawie będzie jak przeczytamy parę finałową PP.
Tym bardziej szkoda meczu w Sączu...
Teraz mi dużo lepiej.
- Edytowany
I znowu przegrywamy w mediach konkurs kto bardziej da d.....
[b]Edycja z 26.09.2024 o godz. 19:33 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1644039 [quote]#post1644034 Lech ma takie same plany jak my. walić puchar liczy się tylko mistrzostwo... 😄 [/quote]
Ciekawie będzie jak nie będzie pucharu ani mistrzostwa
[/quote]
Oczywiście że nie będzie, bo Mistrzostwo będzie u nas ! 😁
Nie ma sianka nie ma granka.
Już oczami wyobraźni widzę w finale obrońcę tytułu. Oni na 100% nie grają o mistrza.
Upss.. to ci też, będący poza jakąkolwiek konkurencją w zdobywaniu wszelkich trofeów ....... najlepsi z najlepszych kroczący pewnie po zdobycie PP i Mistrza - też odpadli ?
Czy przed meczem nikt nie uświadomił tych z Rzeszowa z kim grają ?
Zamiast paść na kolana i prosić o najmniejszy wymiar kary ... to oni nie.
Ci z Rzeszowa to jacyś dziwni, nie znający się na futbolu.
Za Interią:
Resovia w 16. minucie zdobyła bramkę, po strzale Maksymiliana Hebela, a później mądrze się broniła i kontrowała. I pokonała Lecha Poznań 1:0, awansowała do kolejnej rundy Pucharu Polski. To kolejna sensacja, po odpadnięciu Rakowa Częstochowa, Lechii Gdańsk czy Cracovii. Ale chyba największa.
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/pilka-nozna/news-drugoligowiec-w-dziewiatke-lepszy-od-lidera-ekstraklasy-scen,nId,7823822#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
Ale skoro 3 czołowe drużyny obecnego sezonu w E-klasie odpadają z 2-ligowcami, to znaczy, że nie sensacja, tylko gnój, którego zapaszek było czuć już po naszym meczu z Sandecją. Coś za dużo tych "przypadków".
Cracovia & Lech zAwsze razem ;)
[quote]#post1644022 [quote]#post1643958 Zła wiadomość. W naszym interesie jest by puchar zdobyła drużyna z miejsc 1-3 na koniec sezonu, tak aby ewentualne 4 miejsce dawało grę w pucharach... Im więcej "mocarzy" z ligi odpada tym gorzej. Co innego gdybyśmy w tej grze pucharowej jeszcze uczestniczyli. Nie wspominam już o tym, że nasi rywale z ligi grając w PP zawsze tracą co nieco sił..
[/quote]
Niech odpadają. [b]Puchar w tym sezonie rezerwujemy dla Lecha[/b].
Zaciskam kciuki i z wszystkich sił im kibicuję. Zawsze lepiej startować z LE niż LK.
[/quote]
Zdecydowanie będą kozakami, jak wygrają PP rezerwami ;)
Będzie walka o MP bo poszli naszym torem. Ale koła też były złe.
- Edytowany
W rzyci mam takie schadenfreude
Widać że poważne ekipy nie chcą grać w Pucharze Biedronki. Szkoda czasu pieniędzy i energii. Potem kończy się tak jak gts... w czarnej dupie
- Edytowany
Bez jaj, przestańcie usprawiedliwiać to lamerstwo.
Scenka z palarni, w tym tygodniu, spotkałem Angola znajomego po paru latach, ultras Evertonu z czasów kiedy Everton dawał ostro w Europie, obok jego podopieczny, jakiś cudzoziemiec. Gadamy o kopanej etc, wspomniałem w pewnym momencie, że na razie idzie obiecująco i siedzimy w czubie tabeli blabla. Angol wiedział, że mówię o Cracovii, bo wie o co chodzi w miastach derbowych, zresztą mieliśmy kiedyś wymianę koszulek (on zbiera piłkarskie, mi przy okazji wskoczyła meczowa the Toffies). Ten drugi cudzoziemiec nie bardzo kojarzy krakowskie klimaty wyraźnie bo w pewnym momencie pyta:
- Jakoś w lecie była wielka feta na rynku , nie?
- Nie, to ci drudzy...
No to macie odpowiedź jak mało znaczy ten puchar Biedronki.
Zresztą wtf, zaglądam do Biedronki, mogę ich Puchar zdobywać co rok.
to, że odpadli faworyci to jeszcze większy powód do bólu doopy bo oznacza po prostu, że będzie łatwiej zdobyć puchar.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)