[quote]#post1638656 Ravas - 4
Jugas - 5
Hoskonen - 4
Hasic (46') - 9
Ghita - 6
Kakabadze - 3
Atanasov - 6
Sokolowski (66') - 6
Al-Ammari - 4
Maigaard (65') - 5
Olafsson - 5
Biedrzycki (65') - 6
Rozga - 9
van Buren - 7 (najtrudniejszy do oceny, duza zasluga przy obydwu czerwonych kartkach, dwie przebojowe akcje ze skrzydla w pierwszej połowie ale chyba pierwszy gol minimalnie na jego konto)
Kallman - 9
Co się stało z wątkami z ocenami piłkarzy?[/quote]'
to co z Tobą, umarły w filipiakowszczyźnie ;)
-
-
Cracovia vs Gornik Zabrze, sobota 24 sierpnia, 17:30
Ależ miałem szczęście! Obejrzałem na żywo, po latach emocjonujący i dramatyczny mecz, który dał naszej drużynie choć na chwilę pozycję lidera. Bardzo dziękuję wszystkim, z którymi oglądałem i poznałem się na meczu i po jego zakończeniu. Tak trzymać Cracovio!
- Edytowany
[quote]#post1638768 Bardzo się cieszę z dzisiejszego wyniku.
Taką Cracovię chce się oglądać!
Brawo!
Pasy Asy! [/quote]
o w mordę, kolejny powrót z zaświatów xd
[b]Edycja z 25.08.2024 o godz. 02:14 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1638773 Ależ miałem szczęście! Obejrzałem na żywo, po latach emocjonujący i dramatyczny mecz, który dał naszej drużynie choć na chwilę pozycję lidera. Bardzo dziękuję wszystkim, z którymi oglądałem i poznałem się na meczu i po jego zakończeniu. Tak trzymać Cracovio![/quote]
Panie Aleksie (Lexalu ;) ), szacunek! Mam dziś (wczoraj) ambiwalentne uczucia (w związku ze śmiercią Rafała Wrześniaka), ale jednak po lekturze forum z przewagą tych pozytywnych. Cracovia nigdy nie zginie! :)
Cieszy zwycięstwo, ale jeszcze bardziej cieszy powrót @dangorka#5589.
Oby więcej powrotów. Ale tylko ponad 10k?
Niech rzałują ci co nie byli. CRACOVIA.
Filip Rózgą. Graj, ciesz nas i byś kiedyś w podkaście jak Paweł z ponad 102 brankami był. Żle tak tu na ma jak kiedyś.
CRACOVIA
martwi mnie tylko brak polaków w składzie jeden na 11
Problem w tym, że każdą ławę dla naszych rodaków w tym meczu da się wybronić.
to na pewno
- Edytowany
Była okazja, docisnęliśmy. Znów 3 pkt. Tak się gra i lidera ma.
Brawo wszyscy bo wesoły mecz miałem. Przy pierwszym wyrównaniu myślałem że prowadzimy. Gdzieś mi bramki żaboli uciekły.
CRACOVIA Lalalalala
[b]Edycja z 25.08.2024 o godz. 03:17 (scalono posty)[/b]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000040593-jpg-40112263.jpg[/img]
CRACOVIA MIECHÓW SIALALALALALA
Altanka ;)
[quote]#post1638783 Była okazja, docisnęliśmy. Znów 3 pkt. Tak się gra i lidera ma.
Brawo wszyscy bo wesoły mecz miałem. Przy pierwszym wyrównaniu myślałem że prowadzimy. Gdzieś mi bramki żaboli uciekły.
CRACOVIA Lalalalala[/quote]
a telebim nie działóa??
Wróciłem z ksw i oglądam skrót 😄jestem dumny że dali radę ⚪️🔴ile nas bylo
- Edytowany
No właśnie na telebimie obczaiłem że nasz gol był na remis.
Raptem ponad 10k. Bo cię nie było.
[quote]#post1638789 Wróciłem z ksw i oglądam skrót 😄jestem dumny że dali radę ⚪️🔴ile nas bylo[/quote]
lekko ponad 10 wg 90 minut
- Edytowany
10 koła żyda ? To jest suoer
[b]Edycja z 25.08.2024 o godz. 03:30 (scalono posty)[/b]
Super
[b]Edycja z 25.08.2024 o godz. 03:35 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1638790 No właśnie na telebimieo obczaiłem że nasz gol był na remis.
Raptem ponad 10k. Bo cię nie było.[/quote]
Nie da się być wszędzie ,sercem za pasami ⚪️🔴⚪️🔴Tarnów też potrzebował wsparcia🤝
Kto wybierał wczoraj połowę i czemu zawsze pierwszą gramy pod słońce. Już nie raz wybieralośmu tą pod słońce na 1 połowę aby na drugą grać z nim za plecami jak zajdzie
- Edytowany
Brawo Pasy!!! , kupe frajdy dał wczorajszy mecz :)
co rzuca się w oczy i niezmiernie cieszy to widać chemię w drużynie i sztabie, i to na każdym kroku wśród zawodników , pomiedzy zawodnikami a sztabem i w sztabie
coś kiełkuje,
żeby sprawdzić co wyrośnie to trzeba koniecznie zatrzymać ten sklad
jeśli trend rozwojowy który widać aktualnie byłby podtrzymany to cel sportowy mógłby na ten sezon być ambitniejszy niż srodek tabeli,
tak się zastanawiam co było brakującym ogniwem ? gramy widowiskowo, walecznie , atrakcyjnie dla oka - nawet tego neutralnego ;)
dla mnie podstawowa zmianą jest nastawienie całej drużyny, nonstop widać uśmiechnięte michy - jest dobra atmosfera i moment na sukces,
dla mnie nasz nowy Bośniak ma sporo z Piotrka Gizy, w sumie to nawet na upartego widzę podobieństwa w fizjologi :)
jego atutem w tym meczu był kompletny brak przewidywalności, on zagrał tak jak my zwyczajnie nie gramy, jak widać wyjście poza schematy robi różnicę
pytanie czy zostanie "oszlifowany" czy pozwolą mu być takim "wolnym elektronem" na przedpolu.
i na koniec - jestem ostatni do pompowania balona, jedzmy z tą liga ale z takim właśnie pozytywnym flow, z radosnaą piłką, otwartą walką w każdym meczu i pokorą.
i na czas nieokreślony wyłączam się z nurtu męczenia buły, nawet jak będą potknięcia to mam poczucie że jednak nasza Cracovia naprawdę się "naprawia"
pozdro z górek Pasiaki - dobrze było ryja wydrzeć wczoraj na całe Taterki z radosci ;)
- Edytowany
Jeszcze dwa takie mecze Czelmana i Papszun zaproponuje ze trzy miliony.I co wtedy ?
Potrzebny będzie nowy kontrakt z klauzulą wykupu dla napadziora z double-double ..
Niestety trzeba będzie sprzedać.
Mam nadzieję, że już nasi mają nowego Kalmana na oku.
Na obecnym etapie tego sezonu trzeba zrobić wszystko by motywacja , ambicja były coraz wyższe, bo umiejętności są, jeśli to będzie współgrało to walka o mistrza wcale nie będzie marzeniem ściętej głowy.
Piłkarze robią wszystko by przyciągać nas na mecze, teraz my ruszmy wszystkich znajomych Pasiaków by zapełnić stadion 💪
Nie ma mowy o sprzedaży. Jak mamy coś osiągnąć to skład taki jaki jest musi zostać. A wczorajszy mecz oglądalo się dobrze pomimo że musielismy gonić wynik
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)