Korona w tym sezonie jeszcze nie wygrała i strzeliła tylko 1 gola....w teorii są w słabej formie, ale w praktyce obstawiam remis 1:1... 😎
-
-
{4} Korona - Cracovia, sobota 10 sierpnia, 17:30
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000023103-jpg-10585023.jpg[/img]
Zapowiada się fantastyczny mecz.
Jak przewalimy to prezes chyba zniknie na dobre....
ha, czyli dobrze wczoraj pisałem
- Edytowany
jak sie nazywal ten psychofan Zielinskiego na forum? pisze u nas cos jeszcze ? :) juz sie zalogowal na forum scyzorów?
Nie pisze. Siedzi z drinkiem z palemką i cieszy się życiem.
[quote]#post1635269 jak sie nazywal ten psychofan Zielinskiego na forum? pisze u nas cos jeszcze ? :) juz sie zalogowal na forum scyzorów?[/quote]
Fan czy hejter? Bo był użytkownik "mac coś tam", który każdy post dedykował jaculi 😁
[quote]#post1635199 A niechże biorą Jacka. Na pewno ich spusci z ekstraklapy[/quote]
Zieliński pierwszy sezon ma zawsze dobry więc nie zdziwię się jeśli Korona w tym sezonie będzie całkiem dobrze grać. Potem już jest dużo gorzej ale wtedy mogą go pogonić 😉
[quote]#post1635011 Mecz z gatunku walka o 6 pkt, bo chyba Korona będzie biła się o to co My. Walka o pierwszą ósemkę, na chwile obecną to bardzo mglista przyszłość. Piast, Raków, Widzew to chyba będzie top 8 tego sezonu, na ich tle wypadliśmy co tu mówić BLADO. Pozytyw to te 4 pkt. Obowiązkowo musimy zapunktować w tym meczu. Jak nie należy szybko zareagować.....[/quote]
Płock też miał walczyć o mistrza albo puchary a skończyło się....
Jacek zawsze początki sezonów miał mocne więc czeka nas bardzo ciężkie spotkanie.
A potem wyjazd na Jage... 😨
Kroczek niech się weźmie za robotę bo Scyzory ostro zagrają w sobotę..
W 4 kolejce mecz prawdy. I dla zawodników i dla całego sztabu. Szybko poszło, w sumie to i dobrze.
Teraz to sam nie wiem czy Korona więcej nie straci przy Zielińskim.
A mi się wydaje że mogą coś ugrać, przynajmniej na początku..tam nawet ma kto rozegrać piłke..
Zieliński przykryje czapką Kroczka.
Może przykryje a może nie przykryje. Idą na solówkę 1 na 1. W wielu kulturach tak się rozstrzygało spory. Będzie ciekawie.
Ja tam do Pana Jacka nie mam nic ,spoko człowiek ,jako trener niech go oceniają specjaliści.Za to Probierz to kupę cwaniaczka i przez to nie chodziłem zbyt często na mecze. Mecz na remis w sobotę i lecimy po zwycięstwo z baba Jaga zajechaną po kwalifikacjach LM
Nie no, każdy inny rezultat niż Nasze zwycięstwo to będzie totalna porażka. To jest mecz i przecziwnik na wykazanie się. Kadrowo Korona nie ma za bardzo argumentów na utrzymanie się.
Mam nadzieję, że Jani zagra i wtedy środek powinien wyglądać lepiej.
No to 5 wyjazdów bez kibiców i 50 koła kary . Nie jest źle , można dalej organizować spacery po dachu .Tylko Cracovia
***** Rts i Gts
Ciekawe jakby z dachu się oglądało mecz..serio mogłoby być lux .
Jak w Fifie 2010😃
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)