Wiadomo co z Nim?
-
-
Ajdin Hasić - witamy w klubie!
Na podstawie słów trenera na konferencji- Coś z mięśniem dwugłowym. Dopiero badania pokażą na ile poważna to kontuzja. Najbliższe tygodnie (nie wiadomo ile) bez Ajdina.
No to niedobrze , obawiam się nie tygodni a miesięcy , bo fatalnie to wyglądało .
No to Klich potrzebny na już...
Niestety, niemiłe info z rana:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/img-20250804-093128-459-jpg-13047624.jpg[/img]
Niedobrze. Najlepszy nasz piłkarz, wszystkie akcje przechodziły przez niego... Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
Czyli praktycznie runda z głowy... Fatalnie.
Bardzo niemiłe. Ale trwa okienko. Prawe skrzydło bez Rózgi i Hasicia to niestety będzie bardzo słabe skrzydło. Mogłoby się tam coś wydarzyć. Klich i to, byłoby ok.
Dobra wiadomość dla nas, to to, ze go nie sprzedamy.
no to teraz Klich na zapalenie płuc😁
No i Dróżdż sobie teraz pluje w brodę - nie ma pieniędzy za Hasićia i Hasićia też nie ma 😁
Ajdin wracaj do zdrowia!
jak piszą, że dwa miesiące to znaczy, że cztery. ale miła odmiana po komarkovii, że jest jakiekolwiek info o zdrowiu zawodnika i że nie musiał leżeć w wojskowym z osikanym żulem na sali. tutaj propsy.
bez Ajdina nie istniejemy. można zwijać interes. ten Kameri czy jak mu tam to cień piłkarza przy boskim Hasicu. Javi Hernandez tylko może nas uratować. tylko czy Gambal ma go na liście? chyba jest do wzięcia. wynalazki mnie nie interesują. Albo Javi albo nic z tego nie będzie. Koniec sezonu, można się rozejść
Mi się wydaje że wróci szybciej niż myślimy. Złamane żebra też były i miało być 5-6 tyg aczkolwiek wiem że to inny rodzaj kontuzji ale wierze w Ajdina
I to jest właśnie test dla nowego trenera, i tu okaże się co jest wart, czy ma jakiś wariant B, i jak sobie poradzi w zaistniałej sytuacji
a co ma trener do tego? albo ma zawodników do gry o coś albo nie ma. teraz już kompletnie nie ma. dajcie spokój trenerowi. nic nie zrobi jak nie ma żołnierzy
[quote]#post1685503 Javi Hernandez tylko może nas uratować. tylko czy Gambal ma go na liście? chyba jest do wzięcia. wynalazki mnie nie interesują. Albo Javi albo nic z tego nie będzie. [/quote]
Jaki"ekspert" ,taki zbawiciel .
huja się znasz to poco się odzywać?
Huja to … w Szczecinie gra 🤣
To się nazywa mieć wartościowych dublerów na każdą pozycję.
Jeden zawodnik out i już koniec świata.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)