Nie ma żadnej konkurencji to broni, bardzo ale to bardzo słaby bramkarz.
-
-
⚪️🔴 Henrich Ravas nowym zawodnikiem Cracovii!
Nie wiem czy najgorszy w erze Coamarchu, ale na pewno najgorszy od lat.
Cabaj przy nim to bramkarz klasowy.
On poziomem odstaje od reszty zespołu , na minus niestety . ☹️
Jemu cos mocno najebali do lba w hameryce, on jakis taki zlekniony, te jego oczy to jak u sciganego zwierza. Wczesniej go nie znalem z boiska, wiec w sumie nie wiem czy on cos w ogole potrafi, ale moze tu trzeba lekarza, takiego bardziej w kierunku zaburzen w glowie.
Miałeś taryfę ulgową przymykano na Ciebie oko ale masz wszystkie najgorsze cechy Niemczyckiego( chyba jeszcze gorsza gra na przedpolu co wydaje się nie możliwe) Cabaja (typowe obcinki) i innych poprzedników razem wziętych, oni chociaż mieli jakieś plusy…
Niestety jest to szrot słowacki, gość ani jednego wyjścia do przodu nie umie przeczytać…
Tragedia.
A jak coś leci w światło bramki to musi trafić w niego.
Chyba nawet jest gorszy od Karola , który choć na linii nieźle bronił
Chlop Hrosso to moglby bidon nosic.
Mam nadzieje ze wskoczy do bramki Burek ,bo gorszy nie bedzie ,a przynajmniej minuty jako mlodziezowiec wypelni.
Myslalem ze w zimie bedziemy potrzebowali 4 transferow ale na ten moment jak sie nic nie zmieni to potrzebujemy bramkarza!
Jak to ktoś powiedział, nie wiem kto.... "bramkarz jest jak saper i myli się tylko raz"... Byli tacy trenerzy, którzy stosowali zasadę, że bramkarz będzie bronił do pierwszego błędu a później wejdzie jego zmiennik dopóki się nie pomyli itd... Ta metoda ponoć nie była dobra, bo źle wpływała na psychikę tego co stał w bramce... Może faktycznie trzeba dać szansę zmiennikowi zwłaszcza, że tych błędów trochę przytrafiło się Ravasovi. Dzisiaj przy pierwszej bramce moim zdaniem nie miał szans ale drugą zawalił.
Tak szczerze to jarałem się tym transferem, Wy zresztą też. Po meczu z Rakowem nie brakowało opinii że to jest bramkarz na lata, w obecnej formie to się nadaje żeby jechać z rezerwami do Muszyny i to tylko w roli turysty żeby się napić wody źródlanej
Gdyby nie jego ostatni wywiad to jeszcze można by mieć nadzieję, że jest po prostu w słabej formie i będzie lepiej. Niestety gość nie ma ani ambicji ani psychiki do grania, najlepiej jakby zakończył karierę i zajął się rodziną, byłoby lżej i nam i jemu.
Może dzisiejszy mecz przekona Prezesa że jego pupil musi szukać w zimie nowego klubu.
Nawet w Rezerwach nie ma dla niego miejsca.
Żegnam bez żalu i z zadowoleniem - Prezesie do dzieła szukaj NOWEGO DOBREGO BRAMKARZA !!!
Ogromny zawód.. Drużynie na podium nie wypada mieć tak marnego bramkarza..
Właściwie to nigdy nie mieliśmy tak słabego bramkarza.Bojaźliwy, niepewny, nie wyciąga żadnej piłki którą już ma na rękawicach.
- Edytowany
[quote]#post1648680 3 celne strzały Motoru, dwa przepuszczone, raz uratował go Ghita jak poszedł na grzyby. [/quote]
Ja raczej nie chciałem na niego narzekać, ogólnie nie lubię nadawać na piłkarzy, zwłaszcza że uważałem że ta jego krytyka jest przesadzona. Nie błyszczał (oprócz świetnego meczu z Motorem), ale jakichś większych knotów nie robił... Dziś moim zdaniem druga bramka ewidentnie na jego konto, tu nie ma usprawiedliwienia. Natomiast nie zgadzam się ze stwierdzeniem
[i]raz uratował go Ghita jak poszedł na grzyby[/i]
Bez przesady. Idzie przeciwnik sam na sam, bramkarzowi uda się (świetnie) albo nie uda. Jemu się nie udało - ale nie do końca, bo jednak zmusił przeciwnika do wejścia w bok i Ghica zdążył... Ale tu jego winy by nie było, ja bym głownie winił sędziego i VAR (gdyby uznano bramkę) bo tam było "taranowanie" Hasicia.
[quote]#post1648702 Nie wiem czy najgorszy w erze Coamarchu, ale na pewno najgorszy od lat.
Cabaj przy nim to bramkarz klasowy.[/quote]
Przyjacielu, nie obrażaj Cabaja... Bo z postu można rozumieć, że Cabaj był najgorszy oprócz niego... Cabaj to był oryginalny bramkarz. Całą masę interwencji miał świetnych, niektóre wręcz fenomenalne. A obok tego zdarzały mu się te słynne "cabajady" czyli przepuszczone szmaty...
Bramkarz w pewnym sensie nieporównywalny z żadnym innym.
Ja uważam, że to był bardzo dobry bramkarz. Ech, gdyby nie te cabajady...
Zobaczymy, co będzie w następnych meczach z Ravasem. Parę tygodni na pewno trzeba poczekać, Madejski ma wrócić do zdrowia a potem do treningu... No i jak zacznie grać a Ravas się nie poprawi, to chciałbym, żeby na niego postawiono. Ale trenerzy wiedzą więcej.
- Edytowany
Dwóch specjalistów od bramkarzy w sztabie, a w bramce ręcznik!
Takiego kloca dawno tu nie było...
[quote]#post1648874 Dwóch specjalistów od bramkarzy w sztabie, a w bramce ręcznik!
Takiego kloca dawno tu nie było...[/quote]
Zadziwiające, prawda...
- Edytowany
Taka kolejna obserwacja pogrążająca Ravasa. Ta sytuacja z 64 minuty i sam na sam N'Diaye. Każdy bramkarz w momencie jak go napastnik z piłką mija, rzuca się wyciągając ręce by ograniczyć pole strzału. Ravas zachował się tak, jakby nie wiedział po co ma rękawice na rękach. Po prostu biegł.
Postawić na Burka, przynajmniej Biedrzycki nie będzie musiał grać żeby minuty zbierać
- Edytowany
Też uważam, że przy obecnej dyspozyci Ravasa lepiej postawić na Burka. Gorszy raczej nie będzie (widziałem mecz z Sandecją i to były te same obrazki co w meczach Heńka), a przyjamniej minuty młodzieżowca będą, a i chłopak jest młody to i rozwinąć się jeszcze może.
I jeszcze jedno. Może posadzenie na ławie zadziała na niego mobilizująco. Raprezentant Słowacji KJM
Jego agent to jes gigant!
To jest niestety transfer prezesa i jego "synek".....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)