Zgadza się solidny bramkarz, w reprezentacji nie jest za piękne oczy, natomiast fakt oczywisty - broni słabo. Niewiele nam dotąd dał, żadnych super interwencji, łapie to co oczywiste, puszcza więcej niż powinien.
Mam nadzieję, że to dołek formy, kwestie związane z powrotem z USA, ojcostwem itp. Daję mu czas do wiosny.
-
-
⚪️🔴 Henrich Ravas nowym zawodnikiem Cracovii!
- Edytowany
Statystyki zawsze podnoszą na duchu 😃
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/fb-img-1728675471248-jpg-81195306.jpg[/img]
- Edytowany
Prosiłbym.jeszcze o jedne statystyki -puszczonych goli i pasowałoby porównać te zestawienia.
[quote]#post1646652 Statystyki zawsze podnoszą na duchu 😃
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/fb-img-1728675471248-jpg-81195306.jpg[/img][/quote]
Oglądnij skróty meczów i oceń jakość strzałów i ile znalazło się w skrótach / najwięcej jest nie obronionych 22/
7 dni później
Żadnej wartości dodanej. Po prostu stoi na linii i czasem łapie co leci. A czasem nie. Duże rozczarowanie.
W zimowym okienku trzeba szukać bramkarza i , stopera i 2 klasowych pomocników .
Na meczu mówiłem że jego 1 bramka , ale po zobaczeniu powtórek jednak to wina obrońców , jest solidny ale też mnie nie przekonuje . Na pewno konkurencja mu się przyda .
Szkoda Madejskiego. Ravas nic sobie nie robi z naszych uwag a nie jest to ekstraklasa.
To jest Słowacki flegmatyk
Ten gość jest bez jaj - statysta w bramce
- Edytowany
Zmarnowałem swoje życie. Jak broniłem w Cracovii to Ignacy Książek patrzył, Wiesiek Dybczak na hasioku słał mi takie lufy, że... spoko bym je wyjął, ale że hasiok to nie ryzykowałem zdrowia kolan w dziurawych zresztą na kolanach klubowych dresach lecz już na trawie na głównej płycie gdy z podbicia walił na mnie z 16 metrów trener bramkarzy Marek Holocher to w zęby łapałem wszystko bez wypluwania aż mój trener Roman Durniok klaskał i jeździłem na obozy kondycyjne z młodym Edkiem Kowalikiem i chociaż przegrywałem z nim kasę w karty to i tak... nudziło mnie to wszystko. Wolałem nad.upcać Gts. Polowałem więc na Wesołego. Z Abaddonem i Szybą. I odniosłem większe sukcesy niż każdy od tamtego czasu do dzisiaj bramkarz Cracovii.
On ma chyba po 10 kg ołowiu w każdym bucie , dlatego taki nieruchawy !
[quote]#post1647751 On ma chyba po 10 kg ołowiu w każdym bucie , dlatego taki nieruchawy ![/quote]
Jakby Hanku miał po 10kg w butach, to nie obroniłby precyzyjnego strzału Hotića w pierwszej połowie.
Ale co fakt, to fakt, nie jest to bramkarz, który da nam spokój w tyłach, ba, ja coraz bardziej powątpiewam, czy jest to bramkarz, który powinien u nas grać...
Mnie zastanawia jedno. Co widzą w nim Palczewski&Cabaj że to jest nr 1.
Obecnie mamy do dyspozycji zupełnie nieogranego Burka, Madejski z urazem .
ręcznik za grubą kasę
Bo to transfer Prezesa dlatego gra😁
Też tak sądzę , gość przyszedł do nas kompletnie bez formy , go zresztą widać na boisku .
Tylko weźcie pod uwagę taki fakt (nawet zakładając Sebastiana po kontuzji):
Jak nie puści jakiegoś farfocla, to raczej do zmiany w bramce nie dojdzie
Nam potrzebny taki bramkarz który potrafi być ostoją o której się mówi i trafia do 11 - ek kolejki.
Ravas nam tego nie zapewi, Madejskiemu i Hrosso się to udowało a prezes ściągnął sobie "Pupilka".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)