To są dane z oddania stadionu. Potem się trochę pozmieniało, poprzesuwało, pousuwało i aktualnie tak to wygląda jak poniżej:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/zrzut-ekranu-144-png-21739251.png[/img]
-
-
ALE JAJA!!!
To znaczy że jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem rozwoju ten stadion już wkrótce okaże się za mały!
- Edytowany
Stadion jest w sam raz. Na ilu meczach mógłby być za mały? 2? 3 w sezonie? Podniesie się ceny biletów na te mecze i będzie git. Zwiększy się sprzedaz karnetów, oby z przyjaznym systemem odstępowania miejsca, gdy karnetowicz wie, ze go nie będzie i będzie hulało.
Kilka sezonów zapełnialiśmy stadion mniej więcej w połowie, a tutaj już pojawiają się głosy, że będziemy przy ścianie. Luz zalecam. Więcej luzu!
Jak nasz stadion bedzis full lub prawie full przez parę lat mozna myśleć co dalej.
Póki są jest zszyty na nas.
Tylko dziś sprzedało się prawie 700 biletów, a do północy jeszcze daleko. Nie wolno spieprzyć tego potencjału!
Musimy wszyscy działać w tym.kierunku, aby była moda na Cracovię.
Namawianie znajomych, robienie frekwencji tak aby stadion był full lub prawie full co mecz to najlepsze rozwiązanie... i do tego jakiś wielkich wyników sportowych nie trzeba jak widać.
I o to chodzi. Wcześniej 12K mieliśmy na hity z Legią, Lechem lub żeby zobaczyć [s]małpę [/s]małeckiego na żywo. Teraz 10K pęka na Puszczę czy ŁKS.
Myślę, że w głowie Prezesa jest myśl żeby dobić do standardu Widzewa. Przy naszym niewielkim stadionie jest to do zrobienia.
I jeszcze wyjdzie, że ten standard Widzewa przy niewielkim stadionie to nic wielkiego i u nas też to się da bez problemu zrobić. 😉
Stadion nas jest średni jak na ekstraklasę jak i Widzewa i ŁKSu, trzeba sobie to powiedzeć.
- Edytowany
www.licznikcracovii.pl
Licznik wskazuje w tym momencie 8000!
Świetna sprawa z tym licznikiem. Fajnie nakręca na zakup biletów.
Naprawdę nakręca kogoś kto nie ma biletu? Mam wrażenie, że śledzą go Ci co i tak raczej przychodzą :)
Z tego licznika są same pozytywy.
Z nakręcaniem coś jest jednak w tym. Kumplowi dziś wrzuciłem zdjęcie licznika, że jest 8 koła i będzie pewno full, a on na to, idę i swoją k0bietę biorę.
... więc z tym nakręcaniem Rock może mieć racje.
Licznik robi robotę.
Robotę robi kupowanie jak najwcześniej biletów prze osoby , które wiedzą , że będą na 100% na meczu ....
To nakręca i pobudza niezdecydowanych na pójście na mecz ...
[quote]#post1619832 Naprawdę nakręca kogoś kto nie ma biletu? Mam wrażenie, że śledzą go Ci co i tak raczej przychodzą :)[/quote]
Jak wiara to na fejsie linkuje i udostępnia to znajomi to widzą i też moga zdecydować się na zakup biletu.
[quote]#post1619832 Naprawdę nakręca kogoś kto nie ma biletu? Mam wrażenie, że śledzą go Ci co i tak raczej przychodzą :)[/quote]
Ludzi nakręcają masowe wydarzenia, pełne trybuny ponieważ to podnosi rangę imprezy.
- Edytowany
Tylko dzisiaj sprzedanych 1550 biletów!
Ups, a dzisiaj awaria licznika? Co się dzieje?
Nawiązując do tematu... spłodziłem sensowną piosenkę w stylu Ale Jaja o Cracovii. Czy mamy jakiegoś pasiaka (studio nagrań/montaż) aby zrobić ścieżkę taniej niż na rynku lub całkowicie za darmo? Sam raz dwa pojadę z koksem do gotowego podkładu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)