Jeszcze jeden jeszcze jeden
-
-
33 kolejka Cracovia-Raków, niedziela 19.05.2024, godz. 12:30
Jest kurwa, uff!
Utrzymaliśmy się 🙂
Taką konsekwentną i walczącą Cracovię chcę oglądać!!! Brawo.
gdzie sa znawcy??
Utrzymani, gts bez baraży. Teraz do roboty i zapierdalać przed nowym sezonem. Duży progres na trybunach, w Akademii powstał sztab. Idzie nowe (na szczęście). O hokeju nie zapomnieć, Panie Preszesie!
Uff.... Cieszę się, że moje depresyjne "przewidywania" się nie sprawdziły.
- Edytowany
Ufff brawo.
Wreszcie przestanie mnie głowa boleć
155 podan w meczu.... 44% celnych.... ale wynik 2-0 a to najwazniejsze.... jednak janusz dzis kopal z naszymi zeby te paparuchy sie utrzymaly...
Sia la la la la heeej Cracovia !
Cel osiągnięty. W sezonie 24/25 oczekuję pucharów !
bez obrazy
90 minut z hakiem stanu zawałowego...
Dzięki Ci Duchu Święty!!!!
Jeeeeest
Atmosfera mistrzowska brawa za doping brawa za oprawę .
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/image-png-76930035.png[/img]
Kop w doope i do domu..Bravo Pasy !
Ufff... Kamień z serca spadł tak wielki że Jowisz to przy nim mała bryłka. Stres był większy niż na maturze dawno temu .Nie ma nawet siły świętować... A gadajo że sport to zdrowie...
Moż wreszcie Cracovia zacznie rugularnie wygrywać u siebie.
W ostanich 50 meczach u siebi tylko 20 wygranych /3 sezony/
[quote]#post1619797 [quote]#post1619796 Pytanie ile z tego wzrostu to ci mityczni "co wrócą jak nie będzie już Tabisza i Filipiaka",
[/quote]
Między innymi ja. Wracam chyba po prawie 3 latach rozłąki na stadion. Biorę trzy osoby ze swojej rodziny i mam tylko nadzieję, że piłkarze utwierdzą mnie w przekonaniu że to była dobra decyzja by wrócić. [/quote]
Veni, Vidi, Vici - dziękuję
Wszystkie moje maratony rowerowe, czy to MTB czy ultragravel nie kosztowały mnie tyle sił i stresu ile ten dzisiejszy mecz...
Wypruty na max ale szczęśliwy cieszę się że ten sezon się kończy...
Oby nadchodzący był owocny.
Dziękuję za doskonały przekaz z trybun w tym meczu! Osoby które były dzisiaj ze mną poraz pierwszy na Pasach były zachwycone!!!
Brawo. Czekamy na nowe otwarcie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)