WYPI3RDALAĆ DO POZNANIA! Wszyscy!
I bez 3 pkt, nie wracać.
-
-
Kolejka 30 - LECH POZNAŃ vs CRACOVIA, niedziela 28.04.2024, godz. 17:30
Ciemność widzę ciemność, ale nie ma czasu się zastanawiać tylko wyjść i grać do upadłego. Jednak zaryzykowałbym zmianę trenera, obecny wypala się przed meczami o stawkę.
Jeżeli nowy trener to 3 punkty to jestem za, co kolejkę dawać nowego!
Kroczek już "zrobił" swoje wrócimy na tarczy.
tylko zwycięstwo
[quote]#post1615113 Kroczek już "zrobił" swoje wrócimy na tarczy. [/quote]
Zmieńmy terenera...efekt "nowej miotły" i jakos to bedzie
Nic się nie stało😁
dziarsko ze spiewem na ustach w strone przepasci
Puszcza wygrała z Lechem, my przegraliśmy z Puszczą.... więc wniosek co do wyniku nasuwa się sam... remis 😎
Właśnie ale po co wygrywać jak możemy zremisować 5 meczów i może będzie utrzymanie.
Za dużo od nich wymagacie...
Wypierdal..c i z zwycięstwem spierdala..c.
jak lech dostanie czerwo jest nadzieja
No niestety po meczu w Łodzi widać, że Lech jednak chce powalczyć o puchary.
Mamy przejebane, ale za to wjedziemy do I ligi pięknym autobusem.
Bardziej wierzę w jakieś punkty z Lechem, niż wierzyłem z Puszczą.
Ponoć Salamon im wypadł. Ale czy to istotne? Nie znam ich składu.
tylko czerwo nas ratuje oczywiscie dla lecha
Z mocniejszymi gramy lepiej , w tym nadzieja .
Lech ma duże problemy w konstruowaniu czegoś w ofensywie więc agresywna gra, szybki doskok powoduje, że kulejemy strasznie. W defensywie nieźle, gdyby nie bomba z Rakowem 0-4 to straciliśmy bardzo mało bramek.
Niestety u Nas w tym momencie to przepychanie meczów indywidualnościami, których jest sporo ale zespół nie funkcjonuje jak trzeba.
Strata Salamona to dużo ale mamy kim go zastąpić. Nie mniej bez niego tracimy więcej bramek.
Lech jest do ogrania bo nie ma wybitnej formy mimo, że w tym roku jest trzecim najlepiej punktującym zespołem
z jaka gra chcesz ich ograc????
[quote]#post1615214 Lech ma duże problemy w konstruowaniu czegoś w ofensywie więc agresywna gra, szybki doskok powoduje, że kulejemy strasznie. W defensywie nieźle, gdyby nie bomba z Rakowem 0-4 to straciliśmy bardzo mało bramek.
Niestety u Nas w tym momencie to przepychanie meczów indywidualnościami, których jest sporo ale zespół nie funkcjonuje jak trzeba.
Strata Salamona to dużo ale mamy kim go zastąpić. Nie mniej bez niego tracimy więcej bramek.
Lech jest do ogrania bo nie ma wybitnej formy mimo, że w tym roku jest trzecim najlepiej punktującym zespołem [/quote]
Lech jest do ogarnia, ale nie przez nas :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)