[quote]#post1614911 [quote]#post1614892 ... Jak jakiś działacz odjebie numer to poza wspomnieniem nazwiska pojazd na klub. Tak to funkcjonuje wszędzie. ...[/quote]
A co innego ja napisałem?[/quote]
Że przypierdalają się do klubu ale ja to zinterpretowałem bo to Cracovia dlatego się przypierdalają.
Jeśli nie miałeś tego na myśli to ok, jeśli tak to podałem przyczyny takiej sytuacji a nie bo to Cracovia natomiast z innych wpisów wynikało to.
-
-
29 kolejka ekstraklasy 2023/2024
[quote]#post1614907 Rycerze Wiosny,
mówi to Panom coś?[/quote]
Przeleżałeś pod lodem 25 lat? :D
Ostatni rz takie cuda się działy za fantastycznej pracy trenera Białka, tj jak Drzymała z fryzjerem utrzymywali Groclin :D
ŁKS i Ruch już spadły i to nie w tej kolejce, ale 3 kolejki temu.
To będzie jeden z najciekawszych sezonów w ostatnich latach i to zarówno w walce o puchary, jak i o uratowanie się przed spadkiem. Jeszcze wszystko się może wydarzyć, o czym świadczą szczególnie dwie ostatnie kolejki.
Po dzisiejszym naszym meczu , chyba trzeba te prognozy zweryfikować .
"Ja ci taką kolejkę załatwię, że nikt takiej nie będzie miał" tak się będzie działo.
Z Wartą mamy gorszy bilans, z Puszczą też, tylko z Koroną z wielkiej trójko mamy bilans remisowy i jak na razie lepszy bilans strzelonych bramek. Zdecydowanie robi się niewesoło.
Ogólnie ta kolejka jest pechowa póki co dla nas, nie tylko chodzi o fatalny wynik z Puszczą.
- Edytowany
Gdybyśmy wygrali to mielibyśmy w dupie czy kolejka jest szczęśliwa czy pechowa.
Może chociaż Stal nas poratuje wygrywając z Wartą. Ale nadzieje marne.
Naprzód Stal !!!
Warta już prowadzi..
[quote]#post1615469 Warta już prowadzi..[/quote]
Kolejka tragedia w ekstraklasie i 1 lidze.
I tak się gra, a nie tak jak nasze łamagi
Już pisałem w innym wątku że wystarczy popatrzeć na terminarz. Lech, Górnik, Śląsk, Raków, Ruch. Dziękuje
Po tych wszystkich wynikach mozna sadzic, ze tylko nasze pilkarzyny maja w tylku utrzymanie...
46 minuta meczu Warta-Stal. Cztery bramki, cios za cios, trawa wygryziona. Można? MOŻNA???
Mielec wyrównał po raz drugi. Nie wygląda na zespół, który nie chce stamtąd wywieźć żadnych punktów. Może nie będzie trzech dla Warty.
- Edytowany
Oby
[b]Edycja z 22.04.2024 o godz. 19:52 (scalono posty)[/b]
Ta koljeka jwst tak do dupy że chyba ją przez całe życie będę pamietał.
Panowie ale tam jest walka.. a u nas co ? Ledwo co biegają, żaden nie chce brać odpowiedzialności na siebie..
Warta i tak to luźno w drugiej połowie weżnie. Oni mają drużynę i charakter.
Niech ogladaja nasi kopacze jak się walczy, Warta w 1 min. po przerwie strzela bramkę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)