Czuje się jak bym był w Wiedniu.
-
-
Dawid Kroczek, trenerze dziękujemy
[quote]#post1667065 Potrzebujemy listę lustracyjną.[/quote]
zara lustracyjną. proskrybcyjną zróbmy...a kto trafi won na Gwardia hejhej
[quote]#post1667057 [quote]#post1666921 ... Dwóch dyrektorów Trubalski /techniczny czyli od czego?/ i Gambal, /...[/quote]
Sztab jest napuchnięty, owszem, ale akurat ci dwaj mają jasno sprecyzowane funkcje. Trubalski jest prawnikem i pilnuje umów, do tego kierownikiem drużyny (był, czy nadal jest? chyba tak, bo widać go na ławce), a Gambal jest szefem skautingu (z tego co mówił, ma co najmniej 3 współpracowników, czy są na etatach czy na zleceniach - to już mniej ważne.
Jak już mamy napierdalać, to z sensem. Mamy np. kilku ana-lityków, jak się to przekłada na wyniki, każdy widzi.[/quote]
Analizy i ich wyniki musi jeszcze ktoś przyswoić i zastosować .
Była nadzieja, jest beznadzieja
Widzę, że atmosfera się zagęszcza. Tego nie można tak zostawić. Winni muszą zostać ukarani. Na razie jestem w robocie, ale jak wrócę to zrobię tu porządek. A teraz tylko chciałem podziękować Kolegom Naki, Alvaro, Jonathan i właścicielowi IP, że zrobili mi popołudnie. Bardzo dziękuję, dawno nie miałdm tyle radości.
A wy jesteście jak towarzystwo wzajemnej adoracji tyle w temacie
[quote]#post1667084 A wy jesteście jak towarzystwo wzajemnej adoracji tyle w temacie[/quote]
no tu się mylisz ,my jesteśmy klasyczna Polska społeczność żrącą się o byle co. 🤣
[quote]#post1667060 ... Tylko 7 dyrektorów naliczyłem...[/quote]
To ma co najmniej dwie zalety:
1. jako prezes masz większe ego - tylko ja na górze, pode mną kilku też ważnych, no i ta cała reszta...
2. a jak nazwiesz kogoś dyrektorem, to... możesz mu ciut mniej zapłacić, on i tak jest wygrany, nie tylko w kategorii "ego", ale w cv na przyszłość bardzo dobrze brzmi:)
Tylko że mieszanie herbaty bez cukru w końcu ujawnia, że jest problem. Wtedy, kiedy przestajemy mieszać i zaczynamy ją pić, a to jest chyba ten moment.
Dobra, to podsumowując.
Na najbliższym kolegium redakcyjnym Głosu Kibola podam się do dymisji. Nie może być tak, żebym nie czytał tego co piszę, to karygodne.
Chciałem też przeprosić Pana Jonathana1500/2.900 za to, że go obraziłem. Co prawda nie wiem jak można urazić na forum kogoś kto nie napisał ani jednego posta, a w pierwszym poście, który napisał uznał się za obrażonego. No chyba, że do obrazy doszło w stosunku do innej osoby. Niniejszym jednak PRZEPRASZAM.
Może chodziło o słówko "niejaki"
Tu poniżej definicja słówka z Wielkiego Słownika Języka Polskiego PWN
[i]1. «zaimek komunikujący, że dana cecha lub dany stan ujawniają się w niewielkim stopniu, który trudno bliżej scharakteryzować, np. Podjęła tę decyzję po niejakim wahaniu.»
2. «zaimek komunikujący, że mówiący nie potrafi bliżej scharakteryzować osoby, którą wymienia z imienia lub nazwiska, np. Jesteśmy umówieni z niejaką Wiśniewską.»[/i]
Nie mogę tu się doszukać obrazy, ale może ja jestem gruboskórny, więc kolejny raz PRZEPRASZAM OMNE TRINUM PERFECTUM Panów Nakiego, Alvaro i Jonathana.
Chciałem także zaznaczyć, że niemal w całej rozciągłości tego wątku zgadzam się z Panami Nakim, Alvaro i Jonathanem co do kompetencji trenera Kroczka.
Oczywiście nie mogę wymagać, aby któryś z panów czytał moje posty, wiem, że to trudne, a najlepiej czyta się posty własne.
Ja na ten sam przykład, najbardziej lubię czytać własne posty. Są inteligentne, dowcipne, czasami lekko ironiczne z poprawną składnią i wzorową ortografią (no chyba, że piszę z telefonu). Żałuję tylko, że nie ma funkcji autolike, i mógłby sobie nacisnąć przycisk, sterby polubił swojego posta 126 razy, hank polubił swoje czołgi 1500 razy, Santo polubił swój trolling 5000 razy, czyż to nie byłoby piękne.
Nie byłoby jałowych sporów, skakania sobie do gardeł, a ile czasu zaoszczędziłby człowiek na zakładaniu nowych kont, nie mówiąc o drzewach, które nie zostałyby przerobione na papier, na którym zapisujemy hasła do multikont.
A i jeszcze jedno, prosiłbym o nieużywanie pod adresem Pasiaków określenia towarzystwo, to brzmi podobnie jak ts.
Miłego wieczoru życzę.
Trochę z innej beczki. Czy trener czyta artykuły np ostatni wywiad z Robertem Ziółkowskim znanym nam obrońcą pasów. Nie można mu odmówić fachowości i ja z jego uwagami zgadzam się w 100 proc. Po pierwsze fatalnie ustawiana obrona trójki miast czwórki, brak zgrania nowych nabytków, duża rotacja (dawno to podkreślałam) oddałbym jeszcze brak ambicji i szacunku dla młodego trenera. Nie mówię o braku szacunku dla nas kibiców czy oni to rozumieją po polsku.
Ma tak sztab rozbudowany ze mialby jeszcze czytac Zilkowskiego i stosowac sie do jego rad.... ciekawe 😉
Moze za malo jest ich w sztabie i niech kazdego z wywiadow biora do np.jakiegos meczu dodatkowo 😉 😉
Poza tym każdy w teorii mądry :) ja też niby coś tam wiem ale nikt z Was nie chciałby mnie na ławce trenerskiej. Chyba, że do atmosfery
6 dni później
Według kroczka na konferencji w ostatnim meczu po strzeleniu 2 bramek zespół bronił za wysoko. To co oni kurwa w bramce mieli stać wszyscy? To są jakieś jaja. Strzelają 2 bramki jest 20 minuta a on chce żeby drużyna broniła się na 15 metrze.
Do wszystkiego da się dopisać dobrą historyjkę. Tym bardziej już po fakcie bo jak się to mówi "analiza wsteczna zawsze skuteczna".
Nie do końca rozumiem takich pytań na konferencji przed kolejnym meczem tak samo jak i odpowiedzi.
Górnik w ostatnim meczu po 1, 2 i 3 bramce uważał że najlepszą obroną będzie atak i ciągle siedział na Motorze. Urban jakoś się nie dopatruje dziwnych teorii i robienia koła kwadratowym.
ale są też w piłce sytuacje, że prowadzisz 2-0 po 10 minutach i ci się wydaje, że wygrasz ten mecz 8 albo 10 do zera i gra siada, a czasami będąc zbyt ofensywną naraża się na cios. mamy różne metody i są one zależne od trenera. nie szukałbym w tym problem. tak jak nie słuchałbym konferencji prasowych. nigdy na nich nie ma nic ciekawego, ani niczego wartego uwagi. niczego co jest w stanie cokolwiek zmienić i wnieść do tematu. dziwi mnie, że ktokolwiek je ogląda. a jeszcze bardziej, że ktoś je przeżywa
@SaNtO#842
Ja oglądam z uporem maniaka,choć jest tak jak piszesz,nic tam ciekawego,chociaż nieraz piłkarze coś tam powiedzą ale raczej rzadko.
dokładnie. Jeszcze te w Polsce to jest serio coś co nie wnosi totalnie nic.
Ciężka przekmina tam leci często jakbyśmy mieli puszczać rakietę w kosmos za dwa dni a potem oglądasz ostry swoisty polski paździerz i przecierasz oczy bo tak szczypią.
Zapomnieli poprostu ze 2:0 to niebezpieczny wynik...
Kakabadze w 48 minucie nie wyglądał jakby był za wysoko.
[quote]#post1667569 Zapomnieli poprostu ze 2:0 to niebezpieczny wynik...[/quote]
Zara zapomnieli. Nie wiedzą bo za Cześka to w Polsce ich nie było 😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)